malka 18.04.2012 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Niezły aparat:cool: on biedny jest, bo co innego rozum, co innego serca mu każe czytałam ostatnio że w którejś diecezji (płockiej?) praktykują ponowny chrzest po 6 klasie, i są teraz zapędy żeby to na cały kraj przenieść... serio a w jakim celu ? aaaaaa fundusz kościelny obcięli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.04.2012 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Jełśi to by wprowadzili to już schizofrenia kompletna. Przecież od tego jest właśnie bierzmowanie by że tak powiem dopełnić sakrament chrztu czyż nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.04.2012 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Nitka, a szczerze ? zaskoczyło by Cię to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.04.2012 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 hm... zaskoczyło może nie... ale uznałabym, że klerowi skończyły sie pomysły na sciąganie danin i poszli po najmniejszej linii oporu w każdym razie i tak słuchając i widząc co się dzieje przy okzaji świąt i rocznicy 10 kwietnia - włos mi się jeżył na skórze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.04.2012 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 i wiesz co, ja znalazłam sposób - nie słucham, nie czytam, nie ogladam zdrowsza jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 18.04.2012 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Ja też na razie ignoruję wszelkie kościelne i szkolne pomysły-wymysły, tak się to zmienia że może moich dzieci to nie obejmie albo będą już inne zasady, na razie szkoda czasu i nerwów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.04.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Wiecie ja tam wole mimo wszystko wiedzieć... bo kurde ten osobnik znów chce być prezydentem a dzisiejsza interia głośno pisze, że ONI MUSZĄ WYGRAC BY WYPEŁNIĆ uwaga TESTAMENT LECHA KACZYŃSKIEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CHyba nie chciałabym się obudzić w takiej Polsce... zwłaszcza, że wprost wiadomo, ze Lech w chwili śmierci miał niewiele ponad 20% poparcia... więc nie wiem skąd komus przychodza do głowy takie brednie, ze on bohaterem narodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.04.2012 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 20% ??? z czego chyba połowa ankietowanych poparła go dla jaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.04.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/562967_10150795908975743_102931770742_12199336_506577399_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.04.2012 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 CHyba nie chciałabym się obudzić w takiej Polsce... Już raz się obudziłam w Polsce gdzie jeden bliźniak został premierem a drugi prezydentem.... Pierwsza moja myśl - walizki pakować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.04.2012 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Nefer -sugerujesz,że powinnam wypełnić ? Aga....też miałam ten koszmar co Ty.....na szczęście nie trwał zbyt długo, ktoś nad nami czuwa i wielka łapa zrzuca tupolewa ...jedynie zal dobrych ludzi, którzy ponieśli ofiarę dla naszego lepszego jutra. A jedyny błąd, że klon nie wsiadł do tegoż TU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.04.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 No tak czy siak, nie wygrałby wyborów... ludzi by go pogonili... więc nie rozumiem dzisiejszego rozdwojenia jaźni... I jeszcze słyszałam kiedyś fajne zdanie prof Markiewicza... PIS mówi, ze tu jest Polska, i że w ostatnich wyborach naród miał wybrać Kaczora... na szczęście dla wszystkich głosowało SPOŁECZEŃSTWO i Kaczor przegrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.04.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 przestańcie bo koszmary mnie zadręczą w nocy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.04.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Nefer -sugerujesz,że powinnam wypełnić ? . Ich najbardziej interesuje punkt 12 - reszta to tylko statystyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.04.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 przestańcie bo koszmary mnie zadręczą w nocy;) Koszmar juz był i oby się nie powtórzył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.04.2012 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 no gdzie tam, punkt 2 i 4 również , a nuż jakies "co łaska" wpadnie. Ja sie tylko zastanawiam, dlaczego KK nie obowiazuje ustawa o ochronie danych osobowych ???? To największa baza tzw danych wrażliwych i nikt nie ma nad tym pieczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.04.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 no gdzie tam, punkt 2 i 4 również , a nuż jakies "co łaska" wpadnie. Ja sie tylko zastanawiam, dlaczego KK nie obowiazuje ustawa o ochronie danych osobowych ???? To największa baza tzw danych wrażliwych i nikt nie ma nad tym pieczy. Nie, nie obowiązuje. Ich obowiązuje prawo kanoniczne i zasłaniają się gromadzeniem danych "historycznych" od wieków. NIe do ruszenia. Nawet nie możesz usunąć swoich danych na wyraźne życzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.04.2012 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Koszmar juz był i oby się nie powtórzył. jakies zmartwychwstanie bedzie ostatnio słyszałam ,ze Gosiewskiego właśnie dlatego ekshumowali, bo było podejrzenie,że zmartwychwstał i wszyscy z nową żona na czele spodziewali się pustej trumny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.04.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 jakies zmartwychwstanie bedzie ostatnio słyszałam ,ze Gosiewskiego właśnie dlatego ekshumowali, bo było podejrzenie,że zmartwychwstał i wszyscy z nową żona na czele spodziewali się pustej trumny Edgar Krótkoręki wróci na płomiennym rumaku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.04.2012 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Nie, nie obowiązuje. Ich obowiązuje prawo kanoniczne i zasłaniają się gromadzeniem danych "historycznych" od wieków. NIe do ruszenia. Nawet nie możesz usunąć swoich danych na wyraźne życzenie. a o tym to się całkiem niedawno przekonałam na własnej skórze :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts