Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

Niezły aparat:cool:

on biedny jest, bo co innego rozum, co innego serca mu każe :(

czytałam ostatnio że w którejś diecezji (płockiej?) praktykują ponowny chrzest po 6 klasie, i są teraz zapędy żeby to na cały kraj przenieść...

serio :o a w jakim celu ?

aaaaaa fundusz kościelny obcięli :lol2:

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hm...

zaskoczyło może nie... ale uznałabym, że klerowi skończyły sie pomysły na sciąganie danin i poszli po najmniejszej linii oporu :( w każdym razie i tak słuchając i widząc co się dzieje przy okzaji świąt i rocznicy 10 kwietnia - włos mi się jeżył na skórze... :mad:

Wiecie ja tam wole mimo wszystko wiedzieć... bo kurde ten osobnik znów chce być prezydentem a dzisiejsza interia głośno pisze, że ONI MUSZĄ WYGRAC BY WYPEŁNIĆ uwaga TESTAMENT LECHA KACZYŃSKIEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o

CHyba nie chciałabym się obudzić w takiej Polsce... zwłaszcza, że wprost wiadomo, ze Lech w chwili śmierci miał niewiele ponad 20% poparcia... więc nie wiem skąd komus przychodza do głowy takie brednie, ze on bohaterem narodu :o

Nefer -sugerujesz,że powinnam wypełnić ? ;)

Aga....też miałam ten koszmar co Ty.....na szczęście nie trwał zbyt długo, ktoś nad nami czuwa i wielka łapa zrzuca tupolewa ...jedynie zal dobrych ludzi, którzy ponieśli ofiarę dla naszego lepszego jutra. A jedyny błąd, że klon nie wsiadł do tegoż TU.

No tak czy siak, nie wygrałby wyborów... ludzi by go pogonili... więc nie rozumiem dzisiejszego rozdwojenia jaźni...

I jeszcze słyszałam kiedyś fajne zdanie prof Markiewicza... PIS mówi, ze tu jest Polska, i że w ostatnich wyborach naród miał wybrać Kaczora... na szczęście dla wszystkich głosowało SPOŁECZEŃSTWO i Kaczor przegrał ;)

no gdzie tam, punkt 2 i 4 również , a nuż jakies "co łaska" wpadnie.

Ja sie tylko zastanawiam, dlaczego KK nie obowiazuje ustawa o ochronie danych osobowych ????

To największa baza tzw danych wrażliwych i nikt nie ma nad tym pieczy.

no gdzie tam, punkt 2 i 4 również , a nuż jakies "co łaska" wpadnie.

Ja sie tylko zastanawiam, dlaczego KK nie obowiazuje ustawa o ochronie danych osobowych ????

To największa baza tzw danych wrażliwych i nikt nie ma nad tym pieczy.

Nie, nie obowiązuje. Ich obowiązuje prawo kanoniczne i zasłaniają się gromadzeniem danych "historycznych" od wieków. NIe do ruszenia. Nawet nie możesz usunąć swoich danych na wyraźne życzenie.

Koszmar juz był i oby się nie powtórzył.

jakies zmartwychwstanie bedzie :o

ostatnio słyszałam ,ze Gosiewskiego właśnie dlatego ekshumowali, bo było podejrzenie,że zmartwychwstał i wszyscy z nową żona na czele spodziewali się pustej trumny

;)

jakies zmartwychwstanie bedzie :o

ostatnio słyszałam ,ze Gosiewskiego właśnie dlatego ekshumowali, bo było podejrzenie,że zmartwychwstał i wszyscy z nową żona na czele spodziewali się pustej trumny

;)

Edgar Krótkoręki wróci na płomiennym rumaku ...:)

Nie, nie obowiązuje. Ich obowiązuje prawo kanoniczne i zasłaniają się gromadzeniem danych "historycznych" od wieków. NIe do ruszenia. Nawet nie możesz usunąć swoich danych na wyraźne życzenie.

a o tym to się całkiem niedawno przekonałam na własnej skórze :mad::mad: