malka 07.04.2009 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 To ,że niby bardziej smieszy mnie duzy nos niz duży penis ? Penis mozna schować w nogawce, a nosa raczej nie i to jest zabawne wiem mam mocno spaczone poczucie humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 To ,że niby bardziej smieszy mnie duzy nos niz duży penis ? Penis mozna schować w nogawce, a nosa raczej nie i to jest zabawne wiem mam mocno spaczone poczucie humoru Ale wiesz, jak sie ciezko chodzi wtedy? Moj ojciec kiedys kupil sobie flache na lotnisku, otworzyl i... urwal szyjke. Jeszcze mozna bylo wtedy plyny wnosic, ale butelka z ulamana szyjka... Wlozyl sobie ja w nogawke i udawal, ze kuleje. Tak wiec domyslam sie, ze taka flaszka w nogawce na stale moglaby nie byc zbyt poreczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.04.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 http://img26.imageshack.us/img26/3492/1585f4105828aa76450.jpg http://img26.imageshack.us/img26/1585f4105828aa76450.jpg/1/w450.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.04.2009 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 To ,że niby bardziej smieszy mnie duzy nos niz duży penis ? Penis mozna schować w nogawce, a nosa raczej nie i to jest zabawne wiem mam mocno spaczone poczucie humoru Ale wiesz, jak sie ciezko chodzi wtedy? Moj ojciec kiedys kupil sobie flache na lotnisku, otworzyl i... urwal szyjke. Jeszcze mozna bylo wtedy plyny wnosic, ale butelka z ulamana szyjka... Wlozyl sobie ja w nogawke i udawal, ze kuleje. Tak wiec domyslam sie, ze taka flaszka w nogawce na stale moglaby nie byc zbyt poreczna. o fuck, ale o srednicy tu nie było mowy Duchu, obstawiam, że to mój brat pisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.04.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Ilu forumowiczów potrzeba, żeby zmienić żarówkę? 1 aby zmienić żarówkę i napisać że żarówka została zmieniona14 którzy podzielą się podobnymi doświadczeniami przy zmienianiu żarówkii napiszą o tym jak inaczej można było to zrobić7 którzy ostrzegą o niebezpieczeństwach grożących przy zmianie żarówki1 którzy przeniesie temat do działu "Oświetlenie"2 którzy zaczną się kłócić i przeniosą to do działu "Elektryka"7 którzy wytkną błędy gramatyczne/ortograficzne w postach na temat wymiany żarówki5 którzy pojadą tym co wytykali błędy3 którzy poprawią te błędy6 którzy będą się kłócić czy pisze się "żarówka"; czy "rzarówka" i 6 którzy powiedzą im że są głupi2 profesjonalnych elektryków którzy poinformują wszystkich że mówi się "lampa"15 wszechwiedzących, którzy twierdzą że siedzieli w tym temacie i mówi się "żarówka"19 którzy napiszą że to forum nie jest o żarówkach i powinno się to przenieść do forum o żarówkach11 którzy obronią temat mówiąc, że wszyscy używają żarówek więc temat pasuje36 którzy będą debatować która metoda zmieniania żarówek jest lepsza, gdzie kupić żarówki, jakiej marki i które są wadliwe7 którzy podeślą linki gdzie można zobaczyć różne przykłady żarówek4 którzy napiszą że te linki nie działają i podeślą nowe13 którzy zacytują kilkanaście postów, a pod cytatami pisząc: "Ja też" / "Zgadzam się"5 którzy napiszą że odchodzą z forum, bo nie mogą dłużej znieść kontrowersji wokół żarówek4 którzy napiszą że "TO JUŻ BYŁO!"13 którzy napiszą żeby "szukać" zanim napisze się kolejne pytania o żarówki1 który okazyjnie zapyta się: jak wymienić klakson?1 który odpowie na oryginalny post po pół roku i zacznie temat od nowa.15 którzy podzielą się swoimi doświadczeniami w dziedzinie podkręcania żarówek._________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.04.2009 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 4 którzy napiszą że "TO JUŻ BYŁO!" ja jestem w tej czwórce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.04.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 to jeszcze tak rzuce i idem sleepofaac.. Orientuj się po niebie - poradnik. - Jeśli niebo jest ciemne i zachmurzone - znaczy, że niedługo będzie ranek. - Jeśli niebo obłożone jest asfaltem - znaczy, że jest ono z drugiej strony głowy. - Jeśli niebo jest białe - prawdopodobnie jesteś już w domu. - Jeśli niebo obłożone jest kafelkami - jesteś w izbie wytrzeźwień. - Jeśli niebo jest drewniane i możesz do niego sięgnąć ręką - to bardzo zła wróżba... masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Piekne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.04.2009 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 cicho, bo moi fuckowcy tak położyli strop (drewniany), że niewiele brakuje by do niego sięgac ręką fakt - cholernie zły znak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.04.2009 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Ilu forumowiczów potrzeba, żeby zmienić żarówkę? 1 aby zmienić żarówkę i napisać że żarówka została zmieniona 14 którzy podzielą się podobnymi doświadczeniami przy zmienianiu żarówki i napiszą o tym jak inaczej można było to zrobić 7 którzy ostrzegą o niebezpieczeństwach grożących przy zmianie żarówki 1 którzy przeniesie temat do działu "Oświetlenie" 2 którzy zaczną się kłócić i przeniosą to do działu "Elektryka" 7 którzy wytkną błędy gramatyczne/ortograficzne w postach na temat wymiany żarówki 5 którzy pojadą tym co wytykali błędy 3 którzy poprawią te błędy 6 którzy będą się kłócić czy pisze się "żarówka"; czy "rzarówka" i 6 którzy powiedzą im że są głupi 2 profesjonalnych elektryków którzy poinformują wszystkich że mówi się "lampa" 15 wszechwiedzących, którzy twierdzą że siedzieli w tym temacie i mówi się "żarówka" 19 którzy napiszą że to forum nie jest o żarówkach i powinno się to przenieść do forum o żarówkach 11 którzy obronią temat mówiąc, że wszyscy używają żarówek więc temat pasuje 36 którzy będą debatować która metoda zmieniania żarówek jest lepsza, gdzie kupić żarówki, jakiej marki i które są wadliwe 7 którzy podeślą linki gdzie można zobaczyć różne przykłady żarówek 4 którzy napiszą że te linki nie działają i podeślą nowe 13 którzy zacytują kilkanaście postów, a pod cytatami pisząc: "Ja też" / "Zgadzam się" 5 którzy napiszą że odchodzą z forum, bo nie mogą dłużej znieść kontrowersji wokół żarówek 4 którzy napiszą że "TO JUŻ BYŁO!" 13 którzy napiszą żeby "szukać" zanim napisze się kolejne pytania o żarówki 1 który okazyjnie zapyta się: jak wymienić klakson? 1 który odpowie na oryginalny post po pół roku i zacznie temat od nowa. 15 którzy podzielą się swoimi doświadczeniami w dziedzinie podkręcania żarówek. _________________ Duchu - tu rozwinieto ten temat http://forum.muratordom.pl/cala-prawda-o-forum,t155111.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.04.2009 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 nioo malka to dowod na to jak prawdziwe jest to co napisane..powyzej ..i druga prawda 6 polaków 12 zdan hehhe masakra dobranoc.. ps to jezd dobre 1. Żona zastawszy męża w łóżku z obcą, powinna otworzyć torebkę, wyjąć 5 zł i rzucić na łózko mówiąc: "Jasiu, zapłać tej pani i choć na kuchnię napić się herbaty" 2. Mąż, zastawszy żonę w łóżku z obcym, powinien stanąć i po chwili wykrztusić ze zdumieniem: "panie, ja jestem mężem, więc... czasem muszę... a pan tak sam...? naprawdę z własnej woli...? 3. kochanie co bys zrobil jakbys mnie zastał w łozku z innym meżczyzna - wziołbym mu połamał te jego pierdzielona białą laske Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.04.2009 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 ożeszty orzeszku jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2009 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 I same zostalysmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.04.2009 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 jak zwykle no nie to, ze mi źle z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.04.2009 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 ożesszzty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2009 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Nnnnno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.04.2009 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 No nie gniewam się Duchu, a tylko dlatego,że ponoc kochankowie z białą laską są nad wyraz czuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2009 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 No nie gniewam się Duchu, a tylko dlatego,że ponoc kochankowie z białą laską są nad wyraz czuli Czytalas Spoznionych kochankow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2009 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Malka, a skąd wiesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.04.2009 23:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 No nie gniewam się Duchu, a tylko dlatego,że ponoc kochankowie z białą laską są nad wyraz czuli Czytalas Spoznionych kochankow? no ba czyli kochanki też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts