Lukarna 07.09.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Maaaaalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.09.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Ej, no ile można dziecię do szkoły wyprawiać?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 10.09.2012 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Może Malka w szkole reformę uskutecznia albo w ogródku siedzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.09.2012 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Malka, wyspałaś sie juz? Oj chyba zacznę łańcuchami trząść No jak sie mam wyspać skoro Duchu łańcuchami dzwoni jakby go co opętało zamiast pustej koperty przysłałem siebie .... OK? To teraz Ty wyłaź Siostrzyczko wylazłam i strasznie mi się gęba cieszy ,że Ty też Teraz książki obkłada, pakuje do tornistra, albo lata po wszystkich księgarniach , chcąc kupić komplet młodemu.. no i oczywiście ołówki, pióro i zeszyty... Maaalka.. gdzie jesteś????? Jechałam koło Ciebie, ale okna pozamykane, auta nie widziałam.. więc nawet nie dzwoniłam... E tam ja matka leniwiec - wszystko zamówiłam w księgarni internetowej - skompletowali, przywieźli Arni - nie w moje okna patrzyłaś -moje nigdy nie są zamknięte....a potem mam powodzie jak deszcz leje Maaaaalka Coooooooooo Ej, no ile można dziecię do szkoły wyprawiać?! Moje ? oj długo, bardzo długo Może Malka w szkole reformę uskutecznia albo w ogródku siedzi ... Ogródek to mi tak zarósł,ze już niedługo chałupy nie będzie widać :mad: a co do reformy - to w czwartek mamy zebranie i to co ja tam zrobię- to kurna będzie jesień średniowiecza :mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.09.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Malko Święta .... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.09.2012 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Ja już różne inwektywy pod swoim adresem słyszałam, ale żeby aż święta toś Braciszku pojechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.09.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 inwektyw nie uprawiam ... ... a Siostra dla brata zawsze jest święta ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.09.2012 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Przekaże pozostałej dwójce każę dużymi drukowanymi to zdanie napisać i przykleić na lodówce (oczywiście każdy na swojej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.09.2012 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Szukam sensownej szkoły językowej dla dziecia -bo niestety poziom obecnego nauczania wywala mnie z butów - trzeci lok kolory i dni tygodnia...tyle to nawet ja sie juz nauczyłam Znacie coś godnego polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.09.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 OOOO cze Malcia czyżby angielski na tapecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.09.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Pinezka .... niestety jest daleko ..... i naucza tylko dorosłych ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.09.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 w sumie to i ja się na tym znałem i parałem ..... ale to były stare czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.09.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 w Łodzi Wonderland...chyba filii nie mają u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.09.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Szkoła czy prywatne korki w domu.. jak się nie mylę to nawet jeździ do domów uczni.. Bdb nauczyciel... Chcesz...? Czy szkoła... ? No i nareszcie jesteś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.09.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Malcia a Ty jak żyjesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.09.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Ja chwalę sobie early Stage, ale nie doszukałam się filii u Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.09.2012 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Pinezka .... niestety jest daleko ..... i naucza tylko dorosłych ... Dobra , poczekam jak młode dorośnie i przeprowadzimy się do centralnej w Łodzi Wonderland... chyba filii nie mają u ciebie nie maja:( Szkoła czy prywatne korki w domu.. jak się nie mylę to nawet jeździ do domów uczni.. Bdb nauczyciel... Chcesz...? Czy szkoła... ? No i nareszcie jesteś... Szkoła, zdecydowanie szkoła Ano juz tak na mnie krzyczeli,że musiałam ryjka pokazać OOOO cze Malcia czyżby angielski na tapecie ? noooo, przestaje ogarniać, a doszedł drugi język, za rok dojdzie trzeci i będzie ciemna dupa... Malcia a Ty jak żyjesz;) no dycham, dycham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.09.2012 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Ja chwalę sobie early Stage, ale nie doszukałam się filii u Cię Jest, jestem umówiona na rozmowę w piatek - zobaczymy co pani zaproponuje. Na razie chyba oni najbardziej do mnie przemawiają -bo młody....hym, no co za różnica mama, wszędzie trzeba się uczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.09.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 prawidłowe podejście Młode ma:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.09.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 No to już masz z czapki.. a gdzie oni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts