malka 01.10.2012 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 boje się, jak dostanie mi się do oka to się pos.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.10.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 W sumie moze byc ciekawie. Mam zla wiadomosc - musisz przeczekac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.10.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Malcia, od wewnątrz musisz opuchliznę zaatakować. A na oko plasterki ogórka wcześniej zmrożonego w lodówce;). (o kapuście nie napiszę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.10.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Mowil mi, ze mam cwiczyc miesnie brzucha i grzbietu robiac pompki i przysiady i chodzic i na rowerze jezdzic i plywac. to cwicze sobie Cos tam mowil ale nic konkretnie tzn mowil, ze to nie dla mnie, bo u mnie niby ten ucisk to nie powoduje dysk tylko jakies przemieszczajace sie kregi?? mozliwe to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.10.2012 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Malcia, od wewnątrz musisz opuchliznę zaatakować. A na oko plasterki ogórka wcześniej zmrożonego w lodówce;). (o kapuście nie napiszę). Od wewnątrz, ale chyba nie doocznie a ogórki mam tylko kiszone -moze być ? Mowil mi, ze mam cwiczyc miesnie brzucha i grzbietu robiac pompki i przysiady i chodzic i na rowerze jezdzic i plywac. to cwicze sobie Cos tam mowil ale nic konkretnie tzn mowil, ze to nie dla mnie, bo u mnie niby ten ucisk to nie powoduje dysk tylko jakies przemieszczajace sie kregi?? mozliwe to? Widzisz, ja nieuważna jestem znaczy masz zmiany zwyrodnieniowe? jakieś osteofity ? Marta, a czy ktoś proponował Ci IDET? a może to niestabilność ? W sumie moze byc ciekawie. Mam zla wiadomosc - musisz przeczekac. no toż nic innego nie robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.10.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Marta sorry, ale z tymi pompkami to chyba gosc lekko przesadzil... Przysiady to tez tak srednio jesli Cie boli w ledzwiach, z tej calej listy to chyba tylko plywanie jest bezpieczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.10.2012 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Małgoś, z niczym nie przesadził przysiady są ok -pamiętaj tylko o zachowaniu fizjologicznych krzywizn kręgosłupa, natomiast z pompkami bym sobie dała spokój (ale ja mam do nich awers) , są fajniejsze ćwiczenia na mm brzucha, ale jeśli lubisz to ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 a jak ktoś fizjologicznych krzywizn nie ma to co ma zachować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.10.2012 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 cnotę machałam Ci wczoraj - widziałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 ło matko mnie machałaś i gdzie:jawdrop: no z tą cnotą to już tylko trzeźwości mi została:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.10.2012 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 ło matko mnie machałaś i gdzie:jawdrop: no z tą cnotą to już tylko trzeźwości mi została:rotfl: jechałam koło Cię no i machałam, machałam.... a jakie prawdziwki masz w okolicy -dziewczyno -zagłębie borowikowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 ale wiesz co świnia jesteś żeś nie wlazła:cry: no wiem troszkę ale malutko znalazłam:P to kaj te prawdziwki:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.10.2012 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 No chyba chociaż pion zresztą jak nie zachowasz i wyrżniesz to poczujesz że coś nie halo :D ;) Dzien dobry. Już żałuje ze spóźniłam się na aukcję barakowozu kempingowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.10.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 oo widze, że mój wolny net nie dostrzegł że już nie jestem pod Wusiną troską o zachowanie krzywizn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Nitusia pion to ja mam tylko cokolwiek odchylony:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.10.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 (edytowane) Pompki to sa pikus, a ze robie je z pomoca pilki to juz w ogole lajcik, a przynajmniej moge zrobic sobie na triceps tez w ogole ostatnio sie wspomagam w tych cwiczeniach pilka Na rtg mi wyszly niestabilnosci jakies i przesuniecie kregow, na rezonansie wypuklosci na 3 wysokosciach ale bez ucisku na rdzen i kazal wzmacniac miesnie i sie ruszac wiecej, mowil ze te niby wypadanie dysku to u mnie raczej nie jest bo nie promieiuje mi do konczyn , ze to prawdopodobnie na skutek ruchu kregow cos tam sie przesuwa i ze mam to ogrzewac zeby rozluznic miesnie a nie dawac przeciwzapalnych bo to i tak nic niby nie daje. I wtedy tez wspomnial o terapi mckenziego ze to nie dla mnie. Posluchalam ale widze, ze ciagle cos jest nie tak z kregoslupem,p rzeciez nie powinien bolec przy kazdym ruchu. Edytowane 1 Października 2012 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.10.2012 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Wusia, jak jechalim tam -to nie byliśmy sami, a z powrotem już późno było. A w Masłońskim byliśmy -boskooooo. Tylko z tymi grzybami to taka ściemka bo zbierane w prywatnym lesie znajomego (14 ha), ale w publicznym też parę grzybków znalazłam o takich i takich też Nitka, dobre, nie ? :?) A tekst o leasingu i kiełbasie -mistrzostwo, do poszczania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 a co ja gryzę czy Twoi znajomi że nie wstąpiłaś a z powrotem to jak przed 23 było to jeszcze wcześnie:P a poza tym telefona nie masz:mad: ja w publicznym też sporo znalazłam:P i brakuje mi DPS-i kuchni do suszenia:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.10.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Nie było Ciebie, nie było a dziś tyyyle do nadrobienia..Teskt pana dobry.. i pomad milion wyświetleń... Na oko miał być ogórek, a Małgoś mówiła, ze coś kwaśnego.. to masz dwa w jednym.. kiszone ogórki... Znowu randapem rządziłaś?Jak masz ochotę to jutro wpadnij na kawkę.. no i sernik piekę.. ekologiczny z wiejskiego sera i swojskich jaj... Marta też wpadnij... WU też... I kto tam chce... A na trzeciej zmianie byłaś w tym lesie czy skoro świt... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.10.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Wusia, nie smutaj, chyba niebawem pojade koło Ciebie po torf - jesli dogadam się z panem co do ceny - wtedy zadzwonię byś wode na kawkę wstawiła Wiola, nie roundap - coś mnie upieprzyło w powiekę A juto to ja dalej walczę -dziś mi się dupska nie chciało ruszać, ale dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts