malka 05.10.2012 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 między Krzeszowicami, a Krakowem -ode mnie jakieś 80-90 km A co byś chciała? Krzaczory tez mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.10.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Malka, mam nadzieję, ze wygram ta aukcję, bo cosik daleko ode mnie ta szkółka a drzewka boskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.10.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Malcia to jest ta szkółka co Jamles zapodał?Pooglądam.. ale jak się moje do Twojego wozu nie zmieszczą, to sama kiedyś podjadę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Malcia a masz jakąś orientację po ile te kolumnowe we tej szkółce sprzedają?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2012 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Aga, właśnie dzwoniłam i z kolumn na jesieni maja tylko jabłoń, Polkę i jakaś jeszcze jedną. a w ogóle to tu sa ich drzewka : OFERTAJESIEŃ 2012 – WIOSNA 2013CZEREŚNIE:Podkł. Colt: Summit Sylvia Regina Rivan Vega Lapins Vanda® Kordia Hudson Sam Karina Rainier PolaPodkł. Cz. Ptasia:- Burlat- Büttnera czerwonaPodkł. Gisela: Kordia Rivan Burlat Rainier ReginaWIŚNIE:Podkł. Colt: Pandy 103 Groniasta z Ujf.Debreceni Botermo Nefris North Star Hortensja (Czereśnio- Wiśnia) LucynaPodkł. Antypka: Łutówka Kelleris Groniasta z Ujf. SabinaPodkł. Cz. Ptasia:- ŁutówkaŚLIWY:Podkł. Ałycza: Amers Renkloda Ulena Renkloda Althana Silvia President Opal Węgierka Dąbrowicka Węgierka Wczesna Węgierka Zwykła Valjevka Promis® Królowa Wiktoria Cac.Rana® Cac.Lepotica® Cac.Najbolia® Herman Valor Kalipso Jubileum Tolar®Węgierka Biała Mirabelka z Nancy Bluefree Diana Brzoskwiniowa Record Jojo®Podkł. W.Wangh.: Jubileum Cac. Rana Cac. Najbolia Cac.Lepotica Amers President Valjevka Węgierka Zwykła Renkloda Ulena VisionMORELE:Podkl. Ałycza: SomoPodkl. W.Wangh.: Hargrand Goldrich HejaPodkł. Siewka Moreli :- Harcot- Modarska- Wczesna z Morden- Sirena- Kompakta- GoldrichŚLIWY JAPOŃSKIE:Podkł. W.Wangh.: Shiro Najdiena AngelenoPodkł. Ałycza: Santa Rosa Gauta VanierMorelo -Śliwa:- Dapple DandyBRZOSKWINIE:Podkł. Mandżurska: Inka Redhaven Reliance Harnaś Royalvee Suncrest Harrow Beauty SupergeenPodkł. Rakoniewicka:- Inka- Harrow Diamond- Saturn – płaska- Vinegold (twardka)NEKTARYNY:Podkł. Mandżurska: Fletaryna (płaska) Harco RedgoldPodkł. Rakoniewicka:- Fantasia- HarblazeGRUSZE:Podkł. Grusza Kaukaska: Faworytka General Leclerc Amfora® Erica® Bera Hardy Komisówka Red Bonkreta W. Bera Bosca Lukasówka Alfa® ConcordePodkł. Pigwa S1 : Blanca® Alfa® Patten Carola- Dicolor ®- Lukasówka- Paryżanka- Erica®- KonferencjaGrusze Azjatyckie:Podkł. Grusza Kaukaska:- Hosui- Chojuro- Kosui- NiseikiJABŁONIE:Podkł. M9: Rubin® Gala Must® Lobo Elise® Piros® Szampion Reno® Bohemia® Szara Reneta Rubinola® Red Boskoop Jonagold Decosta Jonagored®Podkł. M7: Najdared® Julia® Topaz® Szara Reneta Antonówka Zwykła Malinowa Kronselka Landsberska Cesarz Wilhelm Ananas Berżenicki Królowa Renet Golden D. Reinders®Podkl. Antonówka: Kosztela Titówka Królowa Renet Antonówka Półtoraf.Podkł. A2: Idared SzampionPodkł. MM106: Idared Antonówka Półtoraf. Szampion Kosztela Królowa RenetPodkł. M26: Ligol® Golden Del. Reinders® Julia® Dark Rubin® Szampion Reno® Gala Must® James Grieve Oliwka Żółta Sunrise Delikates Paulared Melrose Koksa Pomarańczowa Muskat Renete Piękna z Rept Cortland Wicki Boiken Enterprise® Szara Reneta Rubinstar® Rubinola® Astramel Topaz®- Lobo- Piros®- Elise®Podkł. P14: Oliwka Żółta Katja Early Geneva Gloster Enterprise®- Ligol®- Szampion- WitosPodkł. P60: Ligol® Gala Must® Dark Rubin® Gloster Da sie wkleic PDF ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2012 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Malcia to jest ta szkółka co Jamles zapodał? Pooglądam.. ale jak się moje do Twojego wozu nie zmieszczą, to sama kiedyś podjadę... Nie -to nie ta to jakiś sprzedawca jest, a nie szkółka. Wiola, jak pojadę duzym -to nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 a na wiosnę kiedy zaczynają sprzedawać?? bo ja to bym jakąś gruszeczkę i śliweczkę chętna była:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2012 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 wiesz co, nie wiem, ale wszyscy trąbią by owocówki na jesień sadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 ja dwie owocówki posadziłam na wiosnę i źle nie było;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2012 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 ale kopane czy z pojemnika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.10.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Aga, właśnie dzwoniłam i z kolumn na jesieni maja tylko jabłoń, Polkę i jakaś jeszcze jedną. Mi to odpowiada. Tylko jak Ty mi wyślesz te drzewko jak aukcję wygram? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2012 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 kochana, nie takie rzeczy już wysyłałam Pan ze szkółki powie mi jak zabezpieczyć krzaka, a jak bedę się ładnie usmiechać -to sam to zrobi profesjonalnie Wiec nie ma co się strachać UMIECIE WSTAWIĆ PDF NA FORUM ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2012 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Aga , a takie widziałaś ? http://www.ogrodkroton.pl/zdjecia/2842.jpg ja mam taką (inna odmiana -bordowe liście) w gruncie - jest tak śmieszna,że aż piekna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.10.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 a ta to jaki typ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2012 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 to karłowata Honey Red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2012 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 a to grucha konferencja http://www.mojsklepogrodniczy.pl/ShopImages/product/FD15118WM.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.10.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 tez fajna tylko ciekawe czy ona faktycznie jest w stanie tak owocowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Kochana kopane z gruntu a dokładnie to jabłonkę i wiśnię ( bo mój dzieć czereśni od wiśni nie odróżniała i się na wiśnię uparł a czereśnie chciał ) i szczepione na pniu agresty biały i czerwony i porzeczki też na pniu czerwoną i czarną jabłonka zakwitła ale nie zawiązała, wiśnia była przyzwoita i tylko się oliściła i gałązek narobiła a porzeczki i agresty wyprodukowały całkiem spora ilość owocków pomimo że łyse były jak kolanko jak ze szkółki brałam, znaczy tak mocno przycięte;) tylko ja sadziłam wczesną wiosną jeszcze zanim wegetacja ruszyła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2012 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 moja po 3 latach miała 1 owoc, ale widziałam "obklejone" owocami , a raczej owockami zobaczę czy brzoskwinie przezyje zimę, jak da rade, to na wiosnę kupie jeszcze coś miniaturowego (doniczkowe mozna walić w grunt cały rok) A tanie to one nie są wiec ryzyko ograniczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.10.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Aga , a takie widziałaś ? http://www.ogrodkroton.pl/zdjecia/2842.jpg ja mam taką (inna odmiana -bordowe liście) w gruncie - jest tak śmieszna,że aż piekna Świetne te drzewka. Myślisz, ze one rzeczywiście tyle owoców mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts