malka 05.10.2012 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 patrz wyzej -moja trzyletnia sadzonka w tym roku miała 1 szt ale uprzedzano mnie,ze obficie owocuję od 4-5 sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.10.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 a gdzie kupowalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2012 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 w tychach, jak pojechałam po kwiaty na zakończenie roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.10.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 daleko jechalas po te kwiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2012 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 no na giełdę a juz niedługo dzień nauczyciela znowu chabazi nawiozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.10.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 patrz wyzej -moja trzyletnia sadzonka w tym roku miała 1 szt ale uprzedzano mnie,ze obficie owocuję od 4-5 sezonu Doczytałam po czasie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.10.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Właśnie ubrano mnie w zakup chabazi do szkoły w ilości niemalże hurtowej... Może razem podjedziemy i u mnie zrobimy?? mam miejsce gdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2012 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 hihihi -a ze mnie sie smiałaś.Tylko,ze ja nie wiem, moze w tym roku, szanowni rodzice zechcą zrobić ściepkę , wtedy w kwiaciarni zamówimy, ale jak znów bedę sama 20 bukietów rocic, to sorki, ale nie dam zarobić kwiaciarkom . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.10.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 hihihi -a ze mnie sie smiałaś. Tylko,ze ja nie wiem, moze w tym roku, szanowni rodzice zechcą zrobić ściepkę , wtedy w kwiaciarni zamówimy, ale jak znów bedę sama 20 bukietów rocic, to sorki, ale nie dam zarobić kwiaciarkom . Za moich czasów to jeden kwiatek się dawało i było ok, a teraz jakieś wariactwo w szkołach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.10.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Za moich czasów to jeden kwiatek się dawało i było ok, a teraz jakieś wariactwo w szkołach ..i to z ogródka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.10.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 kochana, nie takie rzeczy już wysyłałam Pan ze szkółki powie mi jak zabezpieczyć krzaka, a jak bedę się ładnie usmiechać -to sam to zrobi profesjonalnie Wiec nie ma co się strachać UMIECIE WSTAWIĆ PDF NA FORUM ??????? Chyba raczej musisz PDF zapisać jako jpg, albo ping Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.10.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 jak wsadziłam pdf przez ImageShacka to mam tylko link i pokazuje się dość mały obraz http://imageshack.us/photo/my-images/33/michalekipecherznica.pdf/ ale jak wkleiłam link bezpośredni to po kliknięciu masz obraz na całą stronę http://img33.imageshack.us/img33/7757/michalekipecherznica.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2012 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Za moich czasów to jeden kwiatek się dawało i było ok, a teraz jakieś wariactwo w szkołach akurat w kwiatkach nie widzę problemu, ale inne wariactwa mnie czasem wyprowadzaja z równowagi... choc z tego co czytam chocby tu na forum to włos mi sie jeży i nasza szkoła, to luuuziiikkkkkk ..i to z ogródka;) nigdy nie miałam ogródka ale jak wkleiłam link bezpośredni to po kliknięciu masz obraz na całą stronę http://img33.imageshack.us/img33/7757/michalekipecherznica.pdf nie mam imageSharck - trudno tekst musi wystarczyć dzięki Gosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.10.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 kurka rurka mialas dac znac jak bedziesz jechac po te drzewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.10.2012 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Melduję wykonanie zadania;) Jabłonki wsadzone:yes: Miałam zrobić fotę, ale aparat wcieło:(Nazwane na Twoją cześć: Mal i Ka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.10.2012 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 kurka rurka mialas dac znac jak bedziesz jechac po te drzewka . Martuś, bo ja w TEJ szkółce jeszcze nie byłam. Mam nie przygotowane miejsce pod drzewka, no i jest za ciepło. Rośliny zgłupiały nie chcą zapadać w sen zimowy Melduję wykonanie zadania;) Jabłonki wsadzone:yes: Miałam zrobić fotę, ale aparat wcieło:( Nazwane na Twoją cześć: Mal i Ka;) Aga, jak dobrze,że jestem sama, bo wybuchnęłam tak siarczystym śmiechem, że musiało to wyglądać nie mniej niż dziwnie. Oby Ci pięknie rosły i jeszcze piękniej owocowały. Podobno za 1,5 roku powinny być pierwsze jabłuszka , no oczywiście, jak nie zestresujesz pana Jabłko, co by mógł stanąć na wysokości zadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.10.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 . Aga, jak dobrze,że jestem sama, bo wybuchnęłam tak siarczystym śmiechem, że musiało to wyglądać nie mniej niż dziwnie. Oby Ci pięknie rosły i jeszcze piękniej owocowały. Podobno za 1,5 roku powinny być pierwsze jabłuszka , no oczywiście, jak nie zestresujesz pana Jabłko, co by mógł stanąć na wysokości zadania Przeca pisałam, ze nie będę podglądać, nie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.10.2012 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 no, no troche intymności niech mają Wiesz, muzyka, świece, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 18.10.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Witam sie, to juz wszedzie o tym seksie piszecie, a ja myslałam ze Luka ma wyłaczność :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.10.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Ja?? Ktoś Cię w maliny wpuścił Tu wszyscy gadają o seksie tylko nie ja:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts