Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hihihi -a ze mnie sie smiałaś.

Tylko,ze ja nie wiem, moze w tym roku, szanowni rodzice zechcą zrobić ściepkę , wtedy w kwiaciarni zamówimy, ale jak znów bedę sama 20 bukietów rocic, to sorki, ale nie dam zarobić kwiaciarkom .

hihihi -a ze mnie sie smiałaś.

Tylko,ze ja nie wiem, moze w tym roku, szanowni rodzice zechcą zrobić ściepkę , wtedy w kwiaciarni zamówimy, ale jak znów bedę sama 20 bukietów rocic, to sorki, ale nie dam zarobić kwiaciarkom .

Za moich czasów to jeden kwiatek się dawało i było ok, a teraz jakieś wariactwo w szkołach :eek:

kochana, nie takie rzeczy już wysyłałam :)

Pan ze szkółki powie mi jak zabezpieczyć krzaka, a jak bedę się ładnie usmiechać -to sam to zrobi profesjonalnie :)

Wiec nie ma co się strachać :)

UMIECIE WSTAWIĆ PDF NA FORUM ???????

Chyba raczej musisz PDF zapisać jako jpg, albo ping

jak wsadziłam pdf przez ImageShacka to mam tylko link i pokazuje się dość mały obraz

http://imageshack.us/photo/my-images/33/michalekipecherznica.pdf/

ale jak wkleiłam link bezpośredni to po kliknięciu masz obraz na całą stronę :)

http://img33.imageshack.us/img33/7757/michalekipecherznica.pdf

Za moich czasów to jeden kwiatek się dawało i było ok, a teraz jakieś wariactwo w szkołach :eek:

akurat w kwiatkach nie widzę problemu, ale inne wariactwa mnie czasem wyprowadzaja z równowagi...

choc z tego co czytam chocby tu na forum to włos mi sie jeży i nasza szkoła, to luuuziiikkkkkk :)

..i to z ogródka;)

nigdy nie miałam ogródka :(

ale jak wkleiłam link bezpośredni to po kliknięciu masz obraz na całą stronę :)

http://img33.imageshack.us/img33/7757/michalekipecherznica.pdf

nie mam imageSharck - trudno tekst musi wystarczyć

dzięki Gosiu :)

• 2 weeks później...
kurka rurka mialas dac znac jak bedziesz jechac po te drzewka :(
.

Martuś, bo ja w TEJ szkółce jeszcze nie byłam.

Mam nie przygotowane miejsce pod drzewka, no i jest za ciepło. Rośliny zgłupiały nie chcą zapadać w sen zimowy ;)

Melduję wykonanie zadania;) Jabłonki wsadzone:yes: Miałam zrobić fotę, ale aparat wcieło:(

Nazwane na Twoją cześć: Mal i Ka;)

Aga, jak dobrze,że jestem sama, bo wybuchnęłam tak siarczystym śmiechem, że musiało to wyglądać nie mniej niż dziwnie.

Oby Ci pięknie rosły i jeszcze piękniej owocowały. Podobno za 1,5 roku powinny być pierwsze jabłuszka , no oczywiście, jak nie zestresujesz pana Jabłko, co by mógł stanąć na wysokości zadania ;)

.

Aga, jak dobrze,że jestem sama, bo wybuchnęłam tak siarczystym śmiechem, że musiało to wyglądać nie mniej niż dziwnie.

Oby Ci pięknie rosły i jeszcze piękniej owocowały. Podobno za 1,5 roku powinny być pierwsze jabłuszka , no oczywiście, jak nie zestresujesz pana Jabłko, co by mógł stanąć na wysokości zadania ;)

Przeca pisałam, ze nie będę podglądać, nie;)