malka 31.10.2012 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Cześć Nita Rozgość się do łopaty Cię nie zagonię..... .......narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.10.2012 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Aga, a nie wiem -nie czytałam może po weekendzie będzie co pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 31.10.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 [quote.......narazie a w tle zabrzmiały organy... złowieszczo zabrzmiało :) ja nawet nie wiem czy jak spadnie śnieg, dojadę w ogóle do działki ale plany saneczkarskie są, tylko niech najpierw skończą ten dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 31.10.2012 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Aga, a nie wiem -nie czytałam może po weekendzie będzie co pisać Ja sie boję zajrzeć, bo to dla ludzi nie przy zdrowych zmysłach przecież Wiem,, wiem, sama się oszukuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.10.2012 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 biegówki się sprawdzają w ekstremalnych warunkach ale liczę na to,ze zima będzie łaskawa i w śnieg nie obrodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 31.10.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 No to ja czekam na "po weekendzie", tylko daj nam znac po którym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 31.10.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 No to ja czekam na "po weekendzie", tylko daj nam znac po którym? Jak w 2032 parapetówa to "po weekendzie" pewnie już niedługo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 31.10.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Witanko No właśnie co z aktualnościami? Tajemnice jakieś takie Malka a może Ty już po parapetówce i ogarniasz chałupę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 31.10.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Skąd magia tego 2032? Opisz, sfotografuj nam wszystko, może być dyskretnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.10.2012 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 No to ja czekam na "po weekendzie", tylko daj nam znac po którym? tajestttt Pani Kierowniczko Jak w 2032 parapetówa to "po weekendzie" pewnie już niedługo;) Tuż, tuż Witanko No właśnie co z aktualnościami? Tajemnice jakieś takie Malka a może Ty już po parapetówce i ogarniasz chałupę ? Parapetówka, bez Was ? to się nie godzi moja Pani no i ciągle nie znalazłam wypożyczalni balkoników Skąd magia tego 2032? Opisz, sfotografuj nam wszystko, może być dyskretnie:) Data jest wielce tajemnicza niejeden numerolog- runista zęby już zjadł i nie rozgryzł A odpowiedź jest banalna - parapetówkę robi się u siebie, a nie u banku No i kombinacja cyfr tej liczby, to data urodzenia mojego syna obfotografuję i dyskretnie puszczę TAJNYMI kanałami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.10.2012 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Jak ja ostatnio inspekcje zrobiłam na działce u Malki.. to Ona walczyła z chwastami.. co to już raz wyrwała, potem randapem popsikała, i znów jak byłam wyrywała takie po pas..... To więc ja się cieszę, że będzie zima, boooo może coś grzebną w domu, anie przy domu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.10.2012 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Malcia... jakby co to już mamy wprawę w szukaniu siedziska do wanny.. balkoniki też mają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.10.2012 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Kupiłaś ? Tam gdzie mówiłam, czy gdzie indziej ? Ale ja balkoniki wypożyczę, po kiego mi po imprezie setka balkoników ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.10.2012 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Tzn. w A. na Piłsudskiego przyjedzie dopiero we wtorek ten obrotowy z oparciem... jest droższy, ale.. babcia z roku na rok starsza... Ten wgłębny jest OK... ale wiesz.. tak usiądzie na wannie na krzesełku.. nogi się jej przeżuci i będzie mogła być wykąpana... bez schodków i drabinek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.10.2012 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 aż mi sie ciśnie -a nie mówiłam,że obrotowy najlepszy - ale kurde drogi.Mam nadzieję,że ponegocjowałaś cenę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.10.2012 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Nieee nie da się negocjować ceny...Nie widziałam tych wgłębnych, ale to żadna filozofia sobie wyobrazić.. natomiast wypytywałam panią też i o te obrotowe, i i schody/podest... I w sumie doszłam do wniosku, ze lepiej wezmę raz a porządny i będzie dobrze... Może to i z egoizmu.. bo jakby z babcia było gorzej to nikt inny tylko ja będę musiała się nią opiekować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.10.2012 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Nie egoizm, a rozsądek. A cenę można negocjować - zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.10.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Wpadłam dzisiaj do Babci z czekoladkami.. mnóstwo czekoladek.. jak oni z dziadkiem się z nich cieszyli... jak dzieci dosłownie Natomiast martwi mnie babcia.. bardzo kiepsko wygląda... dziadek też ledwie ledwie... Natomiast dziadek rozśmieszył mnie do łez... Dostał aparat słuchowy.. (przez telefon się z nim prawie nie dogadasz... wszystko poprzekręca... ) rozmawiamy, rozmawiamy.. a on co jakiś czas przekręci, a to nie tak odpowie... przy czym się pytam .. po co ci ten aparat... na co dziadek: - Całe popołudnie go miałem, teraz on musi sobie odpocząć... -Ale teraz nas nie słyszysz.... -No tak, ale przeciążać to ja go nie mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.11.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 zajrzyjcie tutaj koniecznie, proszę - chodzi o spalony dom naszej forumowej Nelci http://forum.muratordom.pl/showthread.php?208966-Nelli-Sza-splonal-dom-(&p=5605358#post560535 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.11.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Malka, no to napisałaś w Ziewniku, no weź sie nie wygłupiaj i daj coś więcej Ja mam niedosyt;) I przestań- na 100 metrach to można ganiać na golasa do upadłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts