golewo 31.08.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Witam, Czy ktoś zna firmę MAGDZIARZ KAFELKOWANIE z Ustronia??Wygladają na profesjonalną choć drogą , ale realizacji nie widziałem i nie mam pewności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r_l 22.06.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Witam, Czy ktoś zna firmę MAGDZIARZ KAFELKOWANIE z Ustronia?? Wygladają na profesjonalną choć drogą , ale realizacji nie widziałem i nie mam pewności. Witam. Widzę, że post jest z 2006, więc zakładam, że budowę/ remont macie już za sobą . Szukam rzetelnej firmy budowlanej z terenu Ustronia, która zajmuje się kafelkowaniem, oraz firmy produkującej/ instalującej okna. Jestem spoza Ustronia, więc będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam, Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts