wyanna 30.05.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 sylwiap-w29, sorry, ze odgrzebuję taki relikt, ale bardzo mnie ciekawi, czy zdecydowaliście się na te kanałowe i jak się sprawują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byry007 30.05.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Też czekam za odp czy lepiej grzejnik ścienne czy zrobić ogrzewanie podłogowe ?? gdzie najlepiej zakładać podłogowe ogrzewanie ?? czy jak jest podłogowe to już nie trzeba grzejników na ścianę dawać jak salon ma 25 m2 , kuchnia 11 m2 a korytarz 10 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 30.05.2011 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Też czekam za odp czy lepiej grzejnik ścienne czy zrobić ogrzewanie podłogowe ?? gdzie najlepiej zakładać podłogowe ogrzewanie ?? czy jak jest podłogowe to już nie trzeba grzejników na ścianę dawać jak salon ma 25 m2 , kuchnia 11 m2 a korytarz 10 m2 Tylko podłogowe , mam i se chwale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 31.05.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Ja chcę wymienić grzejniki, które wiszą w projekcie na ścianach na kanałowe, a podłogówkę zastosować w łazience - to mieszkanie w bloku i nie uśmiecha mi się grzać prądem, dlatego jeśli ktoś używa kanałówek, niech się podzieli wrażeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts