mariusz r 03.10.2003 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 Rodacy w kanale samochodowym garazu mam przeciek od posadzki ktora robi mi sie gabczasta, narazie jest to surowy stan tzn. przedwczoraj wykop,wczoraj bloczki bet.,dzis-dzis woda juz sie zbiera.Podlozem kanalu jest grunt wlasciwy ktory poglebilem 0 40 cm utwardzajac narazie zaprawa cementowa ,czyli na wys.40cm od dolnej plaszczyzny kanalu jest glina a wyzej piach do 0 garazu. Pytanie ----- jak zabezpieczyc kanal przed zalewaniem woda???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 04.10.2003 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2003 to az tak wielki mam problem z ta woda myslalem ze cos poradzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fili_P 04.10.2003 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2003 mój ojczulek kupił po prostu jakiś prepearat z wyglądu taki klejowy -a'la atlas plus, potem pociągnął czymśa 'la chlorokauczuk-folia w płynie i znowu tym cementowo-klejowym od wewnątrz. Zapytam się przy okazji co to były za specyfiki.POzdrawiam.PF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts