galka 05.03.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Witaj w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 05.03.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 A nie ma wersji do furtki ? Bo przy drzwiach domu już mogę te klucze wygrzebać ale z siatami , na deszczu, wilki jakieś ... Najlepsze to by było ustrojstwo ,co by zrobiło przy furtce EEG,EKG i badanie DNA ale to chwilę trwa ,a te wilki.... mogło by się zdarzyć że otwierając drzwi do domu dowiedziała byś się że jesteś w ciąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 05.03.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 A nie ma wersji do furtki ? Bo przy drzwiach domu już mogę te klucze wygrzebać ale z siatami , na deszczu, wilki jakieś ... Najlepsze to by było ustrojstwo ,co by zrobiło przy furtce EEG,EKG i badanie DNA ale to chwilę trwa ,a te wilki.... mogło by się zdarzyć że otwierając drzwi do domu dowiedziała byś się że jesteś w ciąży Jak to w ciąży z siatami....na deszczuuuu Nefercia ,będziesz chrzestną-Ty to wymyśliłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 18.03.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 A ja podobny zamek zakupiłam, mimo ostrzeżeń, że można go ominąć. Wychodzę z założenia, że "fachowcy" dadzą sobie radę z każdym zamkiem, a ja po prostu chcę mieć komfort otwierania drzwi bez klucza (choć kluczem i pinem też można). Dzieci będą mogły dostać się do domu bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 18.03.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 No bez przsady, najpierw musiałby się do tych osobistych rzeczy dostać - chyba, że masz na mysli zdejmowanie odcisków np. ze szklanki - ale to też utrudnione, bo po knajpach się nie włóczę. Tak jak napisałam, każdy inny zamek też da się otworzyć jakimś sposobem, a mimo to ludzie je kupują. Liczę na Opatrzność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_cz-wa 12.12.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 A nie ma wersji do furtki ? Bo przy drzwiach domu już mogę te klucze wygrzebać ale z siatami , na deszczu, wilki jakieś ... Może ze skanerem tęczówki Ale co będzie jak złodzieje wyjmą oko jak w "Aniołach i demonach" a co powiesz na taki bajer: http://allegro.pl/item826049918_czytnik_biometryczny_twarzy_niesamowity.htm twarz to nie palec...l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 12.12.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 A nie ma wersji do furtki ? Bo przy drzwiach domu już mogę te klucze wygrzebać ale z siatami , na deszczu, wilki jakieś ... Może ze skanerem tęczówki Ale co będzie jak złodzieje wyjmą oko jak w "Aniołach i demonach" a co powiesz na taki bajer: http://allegro.pl/item826049918_czytnik_biometryczny_twarzy_niesamowity.htm twarz to nie palec...l http://www.allegro.pl/item826049918_czytnik_biometryczny_twarzy_niesamowity.html Tamten się nie otwierał Przy tej cenie powinni sobie darować pobieranie kosztów przesyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 12.12.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 a czy taki biozamek wpuści mnie do domku jak wrócę po grubej płynnej imprezie .... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 12.12.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 a czy taki biozamek wpuści mnie do domku jak wrócę po grubej płynnej imprezie .... ? Jak nie będziesz miał zmasakrowanej facjaty, to pewnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 14.12.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 oszukać rozpoznawanie twarzy - nic prostszego http://www.chip.pl/chip-tv/it/2009/05/zabezpieczenie-przez-rozpoznawanie-twarzy-zlamane/?show=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 16.03.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Nefercia ,będziesz chrzestną-Ty to wymyśliłaś ja bym zażądała alimentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewadora 28.05.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Podnoszę wątek. Może do tego czasu więcej osób korzysta z zamków biometrycznych ?Jakieś doświadczenia?znalazłam coś takiego :http://polphone.pl/u/p2687_MYS_03P_Klamka__zamek_biometryczny_na_odcisk_palca.phpmyślę ,ze cena rozsądna.Martwi mnie tylko łatwość ominięcia zabezpieczenia.A może teraz zamki są już lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewadora 28.05.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 A może taki:http://www.2future.pl/Produkt/9/biometryczny_zamekchwalą się ,ze jest bezpieczniejszy od tych z pogromców mitów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.07.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Też mnie ciekawi jak się to sprawuje, ale nie znam nikogo takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz789 27.07.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Fajne jest , ale ja wole zwykłe zamki. znajomi mają , nikt się nie włamał ale mnie to nie przekonuje......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.07.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Fajne jest , ale ja wole zwykłe zamki. znajomi mają , nikt się nie włamał ale mnie to nie przekonuje......... To znaczy, że masz taki u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz789 28.07.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Nie ale miałem okazje podpatrzyć u kilku znajomych , dowiedzieć się co nieco. Ogólnie nie narzekają ale mnie to nie pasuje. Jako bajer tak ale nie jako zabezpieczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elheres 16.02.2014 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 (edytowane) Edytowane 17 Lutego 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts