tofee 01.09.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Czy ktoś był na tego typu targach? Czy warto płacić za wejście i poświęcać swój czas. W piątek zaczynam urlop, a akurat rozpoczynają się targi w Warszawie i nie wiem czy warto poświęcać dzień wolnego (mieliśmy już w piątek wyjechać). Jeżeli ktoś ma doświadczenia to proszę o wpisy. Co można się na takich targach dowiedzieć, zobaczyć ... itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woland1980 02.09.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 http://www.perfecthome.pl/?pid=main_tresc.pl.16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chrobry 07.09.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Jestem na etapie wyboru pieca, instalacji co itp. Wybrałem się na targi INSTAL-SYSTEM 2008 - X Targi Instalacyjne, jubileuszowe dodam. I co ? Tragedia ! Radze więc dobrze zorientować się jakie firmy, ile będą się wystawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts