Albinos 01.09.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Zakładając nowy temat chcę przedstawić ceny jakie zaoferował mi mój wykonawca, pytając jednocześnie tych którzy już ten etap mają za sobą czy ceny sa ok, i na co warto zwrócić uwagę... Mi osobiście nie podobają się plastikowe rurki, naczytałem się, że miedziane lepsze, ale może się mylę? Instalacja wod-kan wraz z materiałem - polipropylenu zgrzewanego: 3.900 Ogrzewanie podłogowe. 1m2 (bez styropianu,i rura + folia z wkładką aluminiową + robocizna): 70Skrzynka do ogrzewania podłogowego: 180Rozdzielacz do ogrz.podł. z zaciskami: 840Instalacja grzejników wraz z materiałem (rury alu pex system kissan z gwarancją 10 lat): 4.700Krany zewnętrzne i w garażu: 200Centralny odkurzacz materiały + robocizna (instalacja bez odkurzacza): 2.400Ceny podane brutto Co do grzejników i pieca nie mam jeszcze decyzji... Dziekuję za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 01.09.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Centralny odkurzacz jakoś drogo, co prawda nie znam instalacji, może jakaś wybitnie skomplikowana, ale ja za materiał pod trzy gniazda zapłaciłem .... 185 PLN (system BEAM). Robota zajeła mi może jednen dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts