Trociu 06.09.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Sorry - ja niestety blondynka jestem Proszę nie obrażaj blondynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 29.09.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 nasze rozprowadzenie ciepla w 3punkty, z 2turbinami (kominek jest centralnie w domu,więc rury ocieplane nie były długie) zabudowa w Ytong, część w GK, 5tys. + kamien ok 1500zł, i kolejny koszt to sam kominek,-.. ale jak na samą robocizne to wrażenie moje jest że duzo...., ale dziś nic nie ma za mało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yatza 01.10.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Ile kosztowały Was obudowy kominków wraz z robocizną - Czy 5 tys za robocizne z materiałem to jest ok? Obudowa prosta jak budowa cepa tj. prostopadłościan o wymiarach: wysokość=2,75m, głębokość (ściany boczne)=60cm, szerokość przodu=120cm. Zrobiona z płyt Varemsen Super Isol. Na razie bez estetycznej okładziny, tylko zabudowa. Koszt obudowy z płyt Varemsen + wszelkie rury wewn., materiał i robocizna 4400 PLN Licząc z wkładem i kamieniem na obudowę, mam nadzieję zmieścić się w 9 tyś zł z hakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts