arek333 01.09.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 witam bede kładł płytki na ścianach.chciałem prosic o porade do połowy sciany była tapeta[którą usunołem ] czy wystarczy zagruntowac" unigrun" czy czymś zmyc resztki kleju do tapet. który wsiąknoł w sciane.od połowy w dół jest lamperia co z nia da sie położyc na tym płytki po zagruntowaniu.dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubosz 01.09.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Lamperie bankowo musisz również zdjąć, bo inaczej płytki będą Ci się trzymać tylko na lamperii i kiedyś Ci odpadną. A z klejem to najlepiej zmyć tyle ile się da ze ściany może dodatkowo przetrzeć siatką i dużo gruntu trzeba Myślę, że powinno wystarczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popolg 01.09.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 lameria jak sie dobrze trzyma może zostać wystarczy ją tylko "podziabać" siekierą i zagruntować oczywiście jeśli masz dużo wolnego czasu to można skuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek333 02.09.2008 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 lamperia jest jeden raz położona.troche ja porysuje i ostukam.mam nierówne sciany w niektórych miejscach 1cm co zrobić stłuc i zażucic zaprawa cementowa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
resor 03.09.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 lamperie można troche kątówka porysowac i zagruntowac specjalnym gruntem do tego typu powierzchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts