magasia 01.09.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Wymyśliłam sobie, że w kuchni chciałabym mieć okno, koniecznie ze szprosami, które otwiera się na zewnątrz, jak okiennice. Czy ktoś słyszał, widział lub wie, gdzie takowe można nabyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_Gdynia 01.09.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 firma avante ma takie http://avante.com.pl/index.php?lang=pl&mod=offer&id=9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magasia 02.09.2008 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Fajne, tylko to co widzę jest bez szprosów. Bardzo dziękuję, zawsze to coś. A może ktoś jeszcze wie, gdzie można kupić takie cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 02.09.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Na zamowienie robia tez szprosy Ogolnie sa bardzo elastyczni Sama mam okna avante i bardzo sobie chwale....zrobili mi np. drzwi baklonowe na prowadnicach o nietypowych wymiarach (szerokich bo prawie 3m) i nie mowili ze sie nie da Dzwi maja 2 a nie 3 skrzydla na czym mi bardzo zalezalo i otwieraja sie ladnie bez wiekszych nakladow sily (a sa ogromne ) Prawde mowiac to wymienialam wszystkie okna w starym domu i kazde bylo w innym wymarze (czasem roznica wynosila 2-3cm) i zrobili kazde pod wymiar a nie masowke. Okna o ktorych mowa czyli otwierane na zewnatz, to okna w stylu angieslkim (bo na wyspach wszystkie okna otwieraja sie na zewnatrz ) w anavte zrobia ci szprosy a nawet witraz jak bedziesz chciala ps. w podanym linku jest kontakt...avante mozna znalesc praktycznie w calym kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magasia 02.09.2008 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 To strasznie dziękuję za polecenie. Jeszcze dziś powiem mężowi, że jednak się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sato83 22.10.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Świetny pomysł, nie wiedziałam, że gdzies jeszcze robia takie okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts