agailukasz 02.09.2008 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 WitamCzy ktoś zdecydował się na projekt kaliope II? Proszę wyrażenie swoich opinii, przesłanie paru zdjęć. Jest bardzo mało informacji na temat tego projektu jednak dla mnie wydaje się najlepszy. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benik 05.09.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Witam ja wybralem kaliop i rozszezylem go o drugi garaz wiec mam swojego kaliope 2 , zdziwilem sie ze pozniej na stronce zoabczylem ze firma zorbilo t osamo jak ja ale sa to nowe projekty i nawet podobno niemozna zamawiaz bo niegotowy wiec nikt tego niebudowal , ja ze swoim domkiem jestm dopiero na bazie fundamentow - pozdrawiam Tomek z Gdyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts