janek28 02.09.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Czy ktos zna i/lub ma doswiadczenie z ta firmą. Człowiek ma firme w poznaniu a ul. Tomaszewskiego bodajże, ale coś wyczytałem że w Suchym lesie też jest jakis profinbud, więc nie wiem czy to jakies powiązania, bo co do tej firmy z Suchego Lasu ludzie nie maja dobrej opinii, więc jeśli ktos coś wie, będę wdzięczny za info pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario2009 08.07.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Witam czy ten temat jest jeszcze dla Pana Aktualny?Dla mnie budował Profinbud Tomasz Jendrysiak z Suchego Lasu, który biuro miał na ul. Tomaszewskiego w Poznaniu. Jeśli też Pan z nim buduje proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amos 08.07.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 To Firma dwóch braci. Przekazują sobie co jakiś czas Firmę prawnie tak by uniknąć podatków jak i odpowiedzialności. Prowadzą jeszcze kilka innych interesów. Ostrzegam przed nawiazaniem współpracy. Miłe słowa na początku na co wszyscy się łapią a po wybudowania czarna rozpacz z powodu awarii, które mogą kosztować więcej niż sama budowa- najtańsze materiały, najtańsi podwykonawcy, których nikt nie pilnuje.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamela8 04.06.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 firma ,masakra nie polecam nikomu stracilam duzo zdrowia i nerwow.... nikomu nie polecam i prosze ludzie nioe rubcie tego bledu co ja jestem wykonczony.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamela8 04.06.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 chetnie podal bym tel ale nie chce miec problemow bardzo i to bardzo nie slowna firma nikomu nie polecam moj dom juz jest wykonczony ale tylko dlatego ze wziolem wszystko w swoje rece i poprawiam po tomaszu i calej jego firmie powinni go zamknac za oszukiwanie ludzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magik1719508082 29.11.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Ludzie robicie z siebie posmiewisko!firma jest dobra bardzo mi wybudowali 2 domy! oraz polecilem ich moim znajomym wszyscy sa zadowoleni budowa zakonczyła sie przed planowanym oddaniem! i wszystko jest dobrze!nadal polecam wszystkim tą firme!a to co piszecie to bzdury !przestancie pisac bajeczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 30.11.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Kółko wzajemnej adoracji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts