EZS 02.09.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 mam kilka tych lobelii (czerwone, wysokie). Nie mogę znaleźć informacji, czy to rośliny jednoroczne czy wieloletnie. Inne lobelie - są jednoroczne. Ale tą kupowałam jako wieloletnią i czuję, że się pani u ogrodnika rąbnęła. Kto coś wie na ten temat? Lubię je bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaki 02.09.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Tą co ja mam to jednoroczna, chyba się pani ze sklepu rąbnęła, ale kto ją to wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inez_30 02.09.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Jeżeli chodzi o lobelię opisaną w linku poniżej, to jest wieloletnia, ale nie w naszym klimacie http://www.swiatkwiatow.pl/lobelia---lobelia-x-speciosa-id350.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.09.2008 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 właśnie ta. Rozumiem, że mam na zimę po prostu zapakować ją w doniczkę i postawić w domu? I wtedy będzie wieloletnia Jak skończy kwitnąc wykopuję ją. dzięki za informację, ja wczoraj szukałam i jedyne co wygrzebałam, to fakt że jest halucynogenem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts