Gość Andrzej K 04.10.2003 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2003 Czy ma ktoś przydomową, korzeniową oczyszczalnie ścieków? Jak się sprawuje? Jak załatwić formalności z nią związane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.10.2003 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 Andrzej.....szczerze po raz pierwszy słyszę....wiecej cos powiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gorbi 05.10.2003 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 polecam z napowietrzaniem i drenażem: mniej miejsca, mniej kłopotów, efekt gwarantowany:http://www.bit-info.pl/baza.php?g=&d=92&f=1167 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 06.10.2003 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Ja mam. Co prawda poletko korzeniowe bedzie wykonane dopiero na wiosnę (do tej pory zbiornik będzie służył jako szmbo). Dużo pisłem na ten temat. Można poszukać przy pomocy wyszukiwarki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.10.2003 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Taką oczyszczalnię można zobaczyć w Kotlinie Kłodzkiej przy Jaskini Niedźwiedziej. Kto ma blisko niech się kulnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts