Arol_62 02.09.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Witam! Prosze czy ktos zna numer telefonu do Telekomunikacja Polska Pion sieci i Platfom uslugowych ul.Pilsudzkiego 14/16 26-600 Radom Pod numer telefoniczny ktory posiadam jest juz chyba nieaktualny bo nie moge sie do nich dodzwonic (ostatni raz udalo mi sie to w maju) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 02.09.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 ja nie znam Interesujący sondaż... Ciekawe czy ktoś jeszcze nie zna tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 03.09.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Ja też nie znam.Ale zadzwoniłbym na ich infolinię - biuro numerów - oni powinni znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.09.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 ja nie znam Interesujący sondaż... Ciekawe czy ktoś jeszcze nie zna tak jak ja wyrażając wielką chęć wzięcia udziału w niniejszym sądażu niniejszym deklaruję - NIE ZNAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sportek 03.09.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 I ja również NIE ZNAM... Ale znalazłem coś takiego (może się przyda): http://www.tp.pl/prt/pl/klienci_biz/obsluga_klienta/kontaktTP/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arol_62 03.09.2008 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Ja też nie znam. Ale zadzwoniłbym na ich infolinię - biuro numerów - oni powinni znać. Gdyby ta infolinia wlasciwie funkcjonowala to bym sie was kochani nie pytal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sportek 04.09.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Czyli link sie nie przydał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts