Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sprzet AGD firmy SAMSUNG

witu102

Recommended Posts

Witam,

czy ktos z szanownych forumowiczow uzytkuje, lub zan jakies opinie na temat sprzetow AGD Samsunga?Chodiz mi o okap, plyte, piekarnik, mikrofale i lodowke (zmywarek nie znalazlem).

Na pierwszy rzut oka produkty ladne, eleganckie, porzadnie wykonane i niedrogie, a do tego bogate w funkcje.

Wiem, ze na siwecie nie ma nic za darmo dlatego pytam, czy jest tu jakis haczyk? Poki co uzytkuje Siemensa i jestem zadowolony choc jak porownywalem zestawy (okap+lodowka+piek+mw+plyta) roznica z siemensem wyszla ok 2tys co daje praktycznie lodowke gratis:)

Dzieki za odpowiedz:)

Witam,

my mamy:

Pralke Samsunga (Silver Nano) - po 3 latach polamal sie uchwyt otwierajacy i trzeba ja otwierac drutem :)

Lodowke Side by Side - pierwszego dnia pekly w niej sciany w zamrazarce i zostala wymieniona na nowa :)

Kupilismy tez LCD, ktory przyszedl z uszkodzonym panelem przednim i rowniez zostal wymieniony

Juz wiecej na pewno nic Samsunga nie kupie :)

hehehe bez sensu, wszystko sie psuje, każdy sprzet kazdej firmy, wiec nie przesadzajcie. jakim cudem zepsuł mi sie telewizor Sony!!!??? przeciez to taka super firma :o dlaczego to nie zepsuło sie kino domowe stojace pod nim-oczywiscie firmy Samsung :lol:

Wiec skoro popsuł mi sie telewizor Sony to teraz mam wszystkim odradzac i samej juz nigdy nie kupic nic firmy Sony?

Fakt zepsuło mi sie Video samsung-bo dzieci na siłe kasety wpychały :wink:

Ze sprzetu AGD mam tylko piekarnik z funkcja mikrofalówki Speed Oven, chodzi dzień w dzien od roku,jak chciałam kupić to pan w sklepie odradzał mi, mówiac ze awaryjne itd ze samsung od niedawna zaczal produkowac AGD, na moje pytanie :ile przyjął reklamacji tego piekarnika? odp że jeszcze nie sprzedał takiego,że ponoc w hurtowni tak mówili :o

zamówiłam przez internet,przyszedł cały, śliczny i sprawuje sie na medal! cenowo tańszy o dobry 1000zł od np Siemensa

Niepsujące i wieczne sa tylko silniki Mercedesa :lol: oczywiscie te starsze :wink: