witu102 02.09.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Witam,czy ktos z szanownych forumowiczow uzytkuje, lub zan jakies opinie na temat sprzetow AGD Samsunga?Chodiz mi o okap, plyte, piekarnik, mikrofale i lodowke (zmywarek nie znalazlem).Na pierwszy rzut oka produkty ladne, eleganckie, porzadnie wykonane i niedrogie, a do tego bogate w funkcje.Wiem, ze na siwecie nie ma nic za darmo dlatego pytam, czy jest tu jakis haczyk? Poki co uzytkuje Siemensa i jestem zadowolony choc jak porownywalem zestawy (okap+lodowka+piek+mw+plyta) roznica z siemensem wyszla ok 2tys co daje praktycznie lodowke gratis:)Dzieki za odpowiedz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelo_pl 03.09.2008 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Bierz Samsung to dobra firma. Mam 2 rok mikrofalówkę. Poza tym od ładnych paru lat dwa telewizory magnetowid , monitor LCD a przy zakupie nowych urządzeń też będzie to Samsung. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andriu 03.09.2008 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 ja rteż wybrałem samsunga, ale jak dotąd tylko mam lodówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 03.09.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 z Samsunga to mam tylko odkurzacz bezworkowy...może być. Myślałem tez o pralce tej z jonami srebra, ale poczytałem opinie ludzi, że serwis samsunga jest koszmarny, jak więc działa to ok, gorzej jak się zaczyna psuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witu102 03.09.2008 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 mnie sie samsung cholernie podoba to jest moj problem:)A co do serwisu to siemens nie ma lepszego wiec, moze zalozenie, ze poprostu szybciej mi sie znudzi niz zepsuje nie jest zle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witu102 03.09.2008 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 mnie sie samsung cholernie podoba to jest moj problem:)A co do serwisu to siemens nie ma lepszego wiec, moze zalozenie, ze poprostu szybciej mi sie znudzi niz zepsuje nie jest zle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 03.09.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 może jeszcze w "małą" elektronikę mozna zaryzykować, ale w przypadku dużego AGD (lodowki,pralki..) chyba nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 05.09.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Witam, my mamy: Pralke Samsunga (Silver Nano) - po 3 latach polamal sie uchwyt otwierajacy i trzeba ja otwierac drutem Lodowke Side by Side - pierwszego dnia pekly w niej sciany w zamrazarce i zostala wymieniona na nowa Kupilismy tez LCD, ktory przyszedl z uszkodzonym panelem przednim i rowniez zostal wymieniony Juz wiecej na pewno nic Samsunga nie kupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 05.09.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 ...hmm no właśnie... tak to jest z tymi Koreańcami...może tylko komórki im wychodzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 05.09.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 hehehe bez sensu, wszystko sie psuje, każdy sprzet kazdej firmy, wiec nie przesadzajcie. jakim cudem zepsuł mi sie telewizor Sony!!!??? przeciez to taka super firma dlaczego to nie zepsuło sie kino domowe stojace pod nim-oczywiscie firmy Samsung Wiec skoro popsuł mi sie telewizor Sony to teraz mam wszystkim odradzac i samej juz nigdy nie kupic nic firmy Sony? Fakt zepsuło mi sie Video samsung-bo dzieci na siłe kasety wpychały Ze sprzetu AGD mam tylko piekarnik z funkcja mikrofalówki Speed Oven, chodzi dzień w dzien od roku,jak chciałam kupić to pan w sklepie odradzał mi, mówiac ze awaryjne itd ze samsung od niedawna zaczal produkowac AGD, na moje pytanie :ile przyjął reklamacji tego piekarnika? odp że jeszcze nie sprzedał takiego,że ponoc w hurtowni tak mówili zamówiłam przez internet,przyszedł cały, śliczny i sprawuje sie na medal! cenowo tańszy o dobry 1000zł od np Siemensa Niepsujące i wieczne sa tylko silniki Mercedesa oczywiscie te starsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts