egonw 03.09.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Witam, Wiem, że temat poruszany był już kilka razy, jednak prosiłbym o pomoc w zakupie maszyny do szycia dla mojej żony (bo nie da mi spokoju).Sytuacja wygląda tak, że maszyna potrzebna jest typowo do drobnych prac domowych i mogę przeznaczyć na nią ok. 400 - 500zł.Jaką maszynę polecilibyście do tej kwoty?Zastanawiałem się nad jakimś Łucznikiem ale słyszałem opinie, że to już nie ten sam co kiedyś (podobno teraz produkowany w Chinach). Kolejny pomysł padł na Singer, jednak znalazłem dosyć sporo modeli w tej cenie i nie bardzo wiem na który się zdecydować.Może ma ktoś doświadczenie z obecnymi Singerami i może poradzić mi, czy warto taką maszynę kupić, a jeśli nie to jaką? Dzięki za pomoc i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 03.09.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 http://forum.muratordom.pl/maszyna-do-szycia-jaka,t92706.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts