Kredka 03.09.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Dlaczego mężczyźni mają problemy z wyrażaniem swoich uczuć?? Jesteśmy ze sobą kilka lat, mamy wspólny dom, spodziewamy sie dziecka a ja jeszcze nigdy nie usłyszałam słowa kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 03.09.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Przepraszam - a jesteś pewna że kocha?Jestem facetem i mówię swojej żonie że ją kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 03.09.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 jedni mówią kocham a tego nie okazują, czyny mówią za siebie w moim przypadku działa to w następujący sposób - raz powiedziałem że kocham, do tej pory tego nie odwołałem, czyli tak jest. prosta męska logika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kredka 03.09.2008 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Przepraszam - a jesteś pewna że kocha? Jestem facetem i mówię swojej żonie że ją kocham Jedni mówią, ze kochają a potem sie rozwodzą... Czasami sobie tłumaczę, ze skoro jest ze mna tyle lat to musi kochać. Podobno niektórym trudno jest uzewnętrzniać uczucia i miłość widać w czynach. Na początku związku wierzyłam, ze może musi przyjść ten odpowiedni moment, zeby wkońcu wykrztusił te ważne dla każdej kobiety słowa...teraz coraz bardziej zaczyna mi tego brakować. Potrzebuje takiej kropki nad "i"... tym bardziej, ze niedługo przyjdzie na świat nasze dziecko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 03.09.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 jeśli nie che tego powiedzieć to przecież go nie zmusisz, bo wyjdzie jak w kabarecie "-Marian kochasz ty mnie czy nie kochasz?- NOOO" widocznie ma jakiś powód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kredka 03.09.2008 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 No właśnie i ten tajemniczy powód nie daje mi spokoju. Czy są meżczyźni którzy kochają swoje kobiety a wcale im o tym nie mówią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.09.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 No właśnie i ten tajemniczy powód nie daje mi spokoju. Czy są meżczyźni którzy kochają swoje kobiety a wcale im o tym nie mówią? ...a po co ?....ale , ja tam się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.09.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Fakt, niektóre okazy nie potrafią wymówić tego słowa, co wcale nie znaczy, że nie kochają !!! Większość okazów nawet nie przypuszcza, że druga połówka chciałaby to usłyszeć i jest to dla niej ważne. Jak już napisali przedmówcy ważniejsze są czyny i sposób traktowania. Może mu po prostu powiesz podczas miłej kolacyjki, że było by Ci miło gdybyś takie słowa od niego usłyszała. Może wtedy go oświeci Na domysły nie ma co liczyć, wszystkie potrzeby trzeba komunikować jasno i wyrażnie (tak, jak małemu dziecku mam nadzieję, że się Panowie nie obrażą). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.09.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 mam nadzieję, że się Panowie nie obrażą). ja - się obraziłem proszę mnie przeprosić .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.09.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Jeśli Cię uraziłam to BARDZO PRZEPRASZAM, jeśli jesteś osobnikiem, który nie ma blokady w tych sprawach, to TYM BARDZIEJ PRZEPRASZAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.09.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 cholera...no no - dobra przeprosiny przyjęte teraz czekam - na serniczek jakiś -byle własnej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kredka 03.09.2008 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 nie osobnikiem tylko okazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.09.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 cholera...no no - dobra przeprosiny przyjęte teraz czekam - na serniczek jakiś -byle własnej roboty Z rodzynkami czy bez??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.09.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 z rodzynkami i ma być taki jak w Krakowie - na rynku ! bez tego mam teraz -depresje i traumę paskudną Kredka - a Ty ..chcesz w tyte ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.09.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Wiesz, krakowskiego nie umiem, ta kratka mi się nie podoba. Wiedeński Ci przygotuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.09.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 hmm....ino tak co by z tego tort zachera...czy jak to tam sie pisze nie wyszedł na wszelki wypadek - to podaj składniki bo jakby mnie tak potem na pogotowiu pytali co jadłem ...a na rozluźnienie to co będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kredka 03.09.2008 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Kredka - a Ty ..chcesz w tyte ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jkrzyz 03.09.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Kredka, a ty mu mówisz, że go kochasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kredka 03.09.2008 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 hmm....ino tak co by z tego tort zachera...czy jak to tam sie pisze nie wyszedł na wszelki wypadek - to podaj składniki bo jakby mnie tak potem na pogotowiu pytali co jadłem ...a na rozluźnienie to co będzie ? ZAŁÓŻCIE SOBIE OSOBNY WĄTEK SERNIKOWY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kredka 03.09.2008 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Kredka, a ty mu mówisz, że go kochasz? Powiedziałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts