Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kiedy mężczyzna nie mówi, ze kocha...

Kredka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 100
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Przepraszam - a jesteś pewna że kocha?

Jestem facetem i mówię swojej żonie że ją kocham

Jedni mówią, ze kochają a potem sie rozwodzą... Czasami sobie tłumaczę, ze skoro jest ze mna tyle lat to musi kochać. Podobno niektórym trudno jest uzewnętrzniać uczucia i miłość widać w czynach. Na początku związku wierzyłam, ze może musi przyjść ten odpowiedni moment, zeby wkońcu wykrztusił te ważne dla każdej kobiety słowa...teraz coraz bardziej zaczyna mi tego brakować. Potrzebuje takiej kropki nad "i"... tym bardziej, ze niedługo przyjdzie na świat nasze dziecko.

Fakt, niektóre okazy nie potrafią wymówić tego słowa, co wcale nie znaczy, że nie kochają !!!

Większość okazów nawet nie przypuszcza, że druga połówka chciałaby to usłyszeć :lol: i jest to dla niej ważne.

Jak już napisali przedmówcy ważniejsze są czyny i sposób traktowania.

Może mu po prostu powiesz podczas miłej kolacyjki, że było by Ci miło gdybyś takie słowa od niego usłyszała. Może wtedy go oświeci :lol:

Na domysły nie ma co liczyć, wszystkie potrzeby trzeba komunikować jasno i wyrażnie (tak, jak małemu dziecku :lol: mam nadzieję, że się Panowie nie obrażą).

:wink: