selimm 04.09.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 ja się tam nie znamzarobiony jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.09.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 jasssne ... jak każdy facet- wolisz iść na łatwizne - lepiej udawać że się nie kuma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.09.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 jesli nie kuma, to nie kuma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.09.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 -kochasz mnie ?- pyta żona -kocham - odpowiada mąż -to dlaczego mi tego nie mówsz ? -bo nie pytasz ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.09.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 jasssne ... jak każdy facet- wolisz iść na łatwizne - lepiej udawać że się nie kuma wolę ...iść do pieca przyłożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.09.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 a'propos pieca ...sie chyba nie doczekam i sama do Ciebie zawitam jak już wczesniej obiecałam ...pejczyk se już kup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.09.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 przyjedz ze starym trza go wyczyścić porządnie i lada dzień wongiel przywiozą będziecie ....bardzo miłymi gośćmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.09.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 raczej : "pożądanymi" ...do pewnych celów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.09.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 pytałaś o nastawy pieca i jak się go czyści więc ...praktyka gratis będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.09.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 aleś se to wykombinował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 05.09.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Kredka, a ja to myślę, że Twoje zastanawianie się nad tym czy kocha, czy nie kocha, wynika ze stanu błogosławionego Niektóre kobiety w ciąży, potrzebują dużo więcej czułości - ja tak miałam i miewają różne "dziwne" myśli . Wynika to z faktu (nie obraź się) - rozchwiania emocjonalnego, który jest stanem normalnym u kobiety ciężarnej, ale przejściowym Przytul się do męża i Ty powiedz mu, że Go kochasz - proponuję tak, ponieważ napisałaś, że Ty już mu powiedziałaś, że Go kochasz, On też Ci pewnie kiedyś powiedział PS Jak byłam w ciąży, naokrągło "wisiałam na plecach" męża dzisiaj nasza 16-ta rocznica ślubu też "powiszę", tylko z taką różnicą, że dziś mi pewnie powie, że mu się coś do pleców przyczepiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.09.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 kochana, w ciąży jesteś? trzeba to wykorzystać. Kiedy chłop ci powie wszystko, czego sobie życzysz, jak nie teraz????Trzeba go tylko poinformować, że kobieta ciężarna potrzebuje1. duzo czułości2. częstego zapewniania o 2. dużo innych rzeczy czasem róznorodnychpotem go wysłać po śledzie, koniecznie okreslonej firmy i o piątej nad ranem. Jak pójdzie to kocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filemon 05.09.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 E-Mandzia przecież napisała wyrażnie, że nigdy nie usłyszała od niego , że ją kocha,a to już problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.09.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 A może nie pamięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.09.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 eeee... w tym wieku powinna jeszcze pamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.09.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 po prostu niektórzy faceci nie przywiązują wagi do takich jak by to określili "dupereli" ... aczkolwiek zdarzają się wyjątki potwierdzające regułę - przeważnie przed ślubem prawda jest taka, że mężczyźni myślą zupełnie innymi kategoriami i jeśli mówią te że się tak wyrażę sprzeczne z ich światopoglądem słowa to albo mają chwilowe natchnienie , albo po prostu wiedzą (domyślają się ) że żona akurat to zechce usłyszeć , albo czegoś chcą ... a na pewno nie dlatego że czują taką potrzebę to tyle co zaobserwowałam ... ale nie jestem mężczyzną i mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.09.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 W obecnych czasach wszystko ulega przyspieszeniu: - rozwój technologiczny, - dojrzewanie, - itd. To może skleroza też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 06.09.2008 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 E-Mandzia przecież napisała wyrażnie, że nigdy nie usłyszała od niego , że ją kocha,a to już problem. a nie była to Kredka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_Niedźwiadek 06.09.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 E-Mandzia przecież napisała wyrażnie, że nigdy nie usłyszała od niego , że ją kocha,a to już problem. a nie była to Kredka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filemon 06.09.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Jakby Cie kochal to mowilby . Jesli nie mowi to nie kocha i nie chce klamac. Ot zyje z Toba bo zyje , widac nic lepszego mu sie nie trafilo. Do złotych myśli z tym . Ps. Ja na przykład kocham a nie mówię(tzn mówię bardzo rzadko). Zbyt często używane słowo traci na znaczeniu. Mam nadzieję że moja ukochana nie wyciąga podobnych wniosków. I.W. - jestem facetem i nie zgodzę się z Tobą. Od 10 lat jesteśmy ze sobą, bardzo często mówię żonie, że ją kocham i jeszcze nigdy nie czułem, żeby to co mówię traciło na znaczeniu. Natomiast rozumiem tych, co nie są zbyt wylewni. Rozumiem też tych, którzy potrzebują słyszeć, jak Kredka. Szczerze, to zaliczam się do tych drugich i gdybym przez dłuższy czas nie usłyszał ciepłych słówek od mojej żony, zacząłbym się martwić I czyny nie mają tu nic do rzeczy. Jak teściowa poprosi, żebym poszedł po śledzie o 5 rano, też pójdę, co nie oznacza, że ją kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts