Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kiedy mężczyzna nie mówi, ze kocha...

Kredka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 100
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

I czyny nie mają tu nic do rzeczy. Jak teściowa poprosi, żebym poszedł po śledzie o 5 rano, też pójdę, co nie oznacza, że ją kocham :)

no wiesz...bez kochania to też można

podobno śledziami się można zatruć ?

- to może ja bym tez skoczył 8)

No jasne, że można, ale ktoś napisał, że jak pójdzie o 5 rano po śledzie, to znaczy, że kocha. Nie sądzę, żeby to była oznaka miłości.

Kogo chcesz truć? :)

I czyny nie mają tu nic do rzeczy. Jak teściowa poprosi, żebym poszedł po śledzie o 5 rano, też pójdę, co nie oznacza, że ją kocham :)

Faktycznie, ludzie są różni :D

Dla mojego męża byłby to najwyższy objaw miłości, wręcz heroicznej 8) A jakby jeszcze przy tym nie marudził...............

Faktycznie, ludzie są różni :D

Dla mojego męża byłby to najwyższy objaw miłości, wręcz heroicznej 8) A jakby jeszcze przy tym nie marudził...............

mój by powiedział ,żę świety spokój ma swoja cenę :lol:

ktoś tu na psychologu lubił ostatnio Stachurę ...hm...pomyślmy :roll:

zbieg okoliczności? :wink:

Dzięki Zdradzonej wróciłam do Stachury. Zapomniałam o nim w kołowrotku praca-dom-dzieci. Kiedyś tymi słowami mój mąż "wytłumaczył" mi dlaczego woli czyny od słów. :wink: I za to jej dziękuję.

W tamtym wątku odpisałam dwa razy, ale nie jestem jego autorką. Przestałam pisać , kiedy Zdradzona zrobiła się melodramatyczna.

A nakręcając Twoją teorię spiskową- to skąd wiesz, że to Stachura 8)

w młodości grałam na gitarze - uczyłam się w lokalnym kółku gitarowym i kurcze nie wiem dlaczego , dużo uczyliśmy sie grać Stachury ... nie ma bata -grając i śpiewając ten sam utwór kilkadziesiąt razy nawet po 50 latach kiedy zerwą mnie w nocy z łózka wyrecytuje wierszem to czego sie uczyłam :lol:

słucham muzyki zgoła innej ...w zasadzie zupełnie innej i również nieco innymi przesłankami się w życiu kieruję ...więc jeśli to mnie podejrzewasz o "bycie" tą melodramatyczką to kochana się mylisz :D .... decyzje podejmuję z prędkością światła i facet nie zdołałby słowa wytłumaczenia wystękać a już walizki by miał za drzwiami :lol:

w życiu trzeba być twardym a nie miękkim :wink:

...więc jeśli to mnie podejrzewasz o "bycie" tą melodramatyczką to kochana się mylisz :D ...:

Żartowałam

decyzje podejmuję z prędkością światła i facet nie zdołałby słowa wytłumaczenia wystękać a już walizki by miał za drzwiami :lol:

w życiu trzeba być twardym a nie miękkim :wink:

To samo ja jej radziłam :lol: