personus-infernus 03.09.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Witam. proszę o pomoc bo nie mogę się dokładnie zoriętować w cenie wykonania 1m2 sufitu z płyt g/k na stelażu. Ceny które zobaczyłem to 25 - 35 zł i niewiem czy to jest koszt gotowego sufitu czy tulko montażu płyt; ewentualnie ile by kosztował gotowy sufit ( 1m2 oczywiście ) - czyli płyty, zaszpachlowane łącza itd - jednym słowem przygotowane pod malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 03.09.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 a gdzie widziałeś te ceny?dopytaj się tam, co obejmują i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
personus-infernus 03.09.2008 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 ceny te znalazłem na necie i były w podobnych granicach na paru stronkach generalnie między 25 a 45 zł tylę ze były też tam ceny np: gipsowanie łączeń płyt g/k, no i gruntowanie tez osobno więc to chyba tylko podwieszenie płyt tyle kosztuje srednio 35zł/m2 ; znalazlem na kilku innych przed chwilą ceny w granicach 70zł/m2 wiec to chyba będzie za zrobienie "na gotowo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kenyy 04.09.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 ja szukam właśnie wykonawcy sufitu podwieszanego i ponizej 40zł/m jeszcze nie znalazłem :/ jeśli ktoś mógłby coś polecić to chętnie skorzystam - okolice Sosnowca (śląskie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts