tapken1 03.09.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Witam! Czy może ma ktoś do sprzedania tom 4.MY LWOWIANIE i t.7 Z NIEBIOS NAD LWOWEM serii z cyklu TAMTEN LWOW Szolginia.Zalezy mi na tych ksiazkach a na aukcjach pojawiaja sie nieczęsto i trudno mi je stale obserwowac.Pzdr.Anna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wizjer 14.09.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Zerkaj na Allegro. Może akurat się trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tapken1 01.10.2008 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Z NIEBIOS NAD LWOWEM - tylko ten tom jest mi jescze potrzebny do kmpl.Wszystki 7 pozostałych zakupiłam na Allegro.Dzięki za poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts