karbid 03.09.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Witam!! Na wstepie prosze wybaczyc jesli temat juz byl ale niestety moje oczy nie znalazly tego czego szukam A wiec mam do wykafelkowania na scianie pas o dlugosci ok 2 m i szerokosci 80cm z kafelek 10X10. Moje pytanie brzmi co potrzeba najlepiej do tego?? jakies listwy czy cos? na co uwazac i czego sie trzymac?jakies praktyczne porady. Dodam ze sa to moje poczatki przy kafelkowaniu dlatego prosze o wyrozumialosc z gory dziekuje za odpis i pomoc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastorek 04.09.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Czy to jest pas między szafkami kuchennymi? Zmierz czy ściana jest wystarczjąco prosta! Jakie jest podłożę? Dobrze sobie rozrysuj na ścianie jak zacząć kafelki biorąc pod uwage krzyżyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pistolero 05.09.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 podjedź do najbliższego stolarza i za piwko odkup pas płyty MDF o wskazanej długości i szerokości 10 CM, narysuj sobie na ścianie dolną linię płytek i na tej linii w poziomie za pomoca 3 kołków rozporowych wkręcanych (nie szybki montaż- bo te sie luzuja i nie chca trzymać) przykręc listwę do ściany. Będziesz miał pewnośc, że płyki są połozone równo w linii.Nastepnego dnia po przyklejeniu listwe odkrecisz a otworki po kołkach zaszpachlujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts