Tommco 09.02.2004 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 Z Obi, Nomi, Praktikera i Castoramy najbardziej lubię to ostatnie. Fakt jest jednak faktem, ze na niektóre artykuły jest promocja, a inne kosztują dużoooo drożej. Np. płyty g-k najtańsze w markecie (różnica powiedzmy 2 zł), a wieszaki do ich montażu w składzie kosztują 55gr, a w markecie 2 zł. Tyle, ze tych drugich potrzeba znaaaacznie więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 09.02.2004 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 Moje zdanie znacie bo niejednokrotnie wypowiadałem sie na forum .Ogolnie to wszystkie markety to dobry wujek i prawie za darmo sprzedają tylko co z jakością .Jest takie powiedzenie kto tanio kupuje ten 2 razy kupuje i myślę że w waszym przypadku też tak będzie ,z tym tylko za co jak zniszczymy polskich producentów lepszych towarów i hadlowców .Obudzimy sie pewnego dnia i będą tylko hiper markety i hiper ceny i nie pomoże już ani świety Boże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 09.02.2004 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 Co do rabatów to zawsze powtarzam że nie jest to miernikiem wartości hurtowni czy sklepu .Można kupić rzecz tanio bez rabatu lub dużo drożej z wielkim rabatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 19.02.2004 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Polecam Platformę, choć od 1 stycznia nie jest czynna w niedzielę, ale w pozostałe dni od rana - pomoc i porda zawsze szybka i trafna - i nie ma prawie nigdy kolejek!Bardzo polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martado 20.02.2004 01:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 Robiliśmy wywiad w związku z ociepleniem i tynkami :okoliczne w-wskie markety i składy PSB.Na korzyść tego drugiego.Oszczędności to około 1500 zł i jeszcze dostaliśmy 3% rabatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 20.02.2004 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 I tak trzymac Polak kupuje polski towar w polskim sklepach. Gdyby zdano sobie sprawę z tego 10 lat temu to dzisiaj nie było by 20.5% bezrobotnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martin 04.03.2004 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Mam podobne spostrzeżenie jak Tommco. Jak miałbym wybierać: OBI, Nomi, Praktiker i Castoramę, to wybieram ten ostatni. W większości przypadków mają najniższe ceny, mało problemów przy ewentualnych zwrotach, nienajgorsza obsługa. Minusem takich sklepów jest to,że w zdecydowanej większości przypadków nie można się potargować W Paktikerze za to mieli w zeszłym roku jakąś rocznicę i wszystko było -20 %, więc trzeba było to wykorzystać Ale suma sumarum market numer 1 dla mnie to Castorama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtus-wika 10.03.2004 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 prawdziwy POLAK wspiera krajowych producentow i sprzedawcow moi drodzy a wiec nie markety!!!!! wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olsen 10.03.2004 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Jestem za jak najbardzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fpz 10.03.2004 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Dlaczego unikam marketów budowlanych.Z prostej przyczyny. Sam pracuje w hurtowni, która specjalizuje sie w branży grzewczej. Mamy w ofercie grzejniki Instal projekt. Kiedys mielismy dostawę i zauwazyłem, że na samochodzie byłu też grzejniki łazienkowe, tylko zapakowane w innego koloru opakowania. Zapytałem co to za grzejnik. Odpowiedzieli mi, ze do hipermarketu (chyba OBI). Zapytałem czy czyms sie różni. Odpowiedzieli, że tak:- rurka z cieńszą ścianką- mniejsza średnica- tańszy sposób malowania Fakt, że grzejnik jest o 30% tańszy, ale na dobra sprawę jakby taki Kowalski trafił do mnie z ulicy to na starcie ma 10% upustu na taki grzejnik tylko wykonany w wersji maxi a nie mini do marketu. Pytanie co kto woli.Natomiast upust ma od ceny katalogowej producenta, a nie hurtowni, bo trzeba wiedzieć, że wiele firm ma swoje cenniki, którę są nawet o 20% droższe od tego co propnuje producent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.03.2004 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 W Szczecinie jest tylko Nomi i Castorama, ale i tak wolę Castoramę-dużo większy wybór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maska1 23.10.2018 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2018 (edytowane) Ze swojego doświadczenia muszę przyznać, że jest fajnym marketem budowlanym, znajduję tam zawsze wszystko czego potrzebuję Edytowane 30 Października 2018 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinTur 12.12.2018 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2018 (edytowane) Mogę polecić Wspaniałe podejście do klientów, Doskonała pomoc przy wyborze komponentów, Wysoka jakość produktów oraz nie wysokie ceny. Od dłuższego czasu praktycznie tylko tam zapewniam sobie zaopatrzenie. Od moderatora: usunięcie linku nie oznacza usunięcia spamu. Edytowane 19 Grudnia 2018 przez finlandia Usunięcie spamu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts