Marzena 04.10.2003 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2003 Załamałam się ,bo w ten sposób moje 160 m płotu bym budowała 2 miesiące. Najpierw chudy cement , potem ława, potem szalowanie i betonowy murek. Czy nie można , dla prostoty , zabetonować słupków, potem szalowanie , chudziak i ława z murkiem w jednym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.10.2003 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 Jasne, że można, ja tak zrobiłem 10 lat temu i stoi bez problemów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 06.10.2003 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Murator z założenie musi propagować rzeczy poprawne do bólu. Zrozum wydawnictwo - nie może iść na łatwiznę. Dlatego też możesz przymknąć oko na to i owo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 08.10.2003 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 A mnie rozczuliło to szlifowanie murku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts