sportek 06.09.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 06.09.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 ...PS: Zabójczy wątek Taa, zayebisty, czekam na taki, w którym panowie zaczną omawiać którą ręką trzymać ptaka przy sikaniu, żeby nie opryskiwac moczem sedesu, a Panie...hmm. nie wiem jakie problemy mogą mieć Panie przy tego rodzaju czynnościach - i nie chcę wiedzieć Ludzie! - szczotkę do sracza wynaleziono już dawno temu i dzieci w przedszkolu wiedzą do czego to-to m.in. służy... http://www.blaise.us/emots/Flush.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 14.09.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 ja pierniczę, ale ludziska maja problemy Ten watek to chyba żart - bo jeśli serio to załamać się idzie Cpt_Q - nie widziałeś ulotek? jakie trzymanie - siadasz na desce jak, no wiadomo kto i już nic trzymać nie musisz sam się trzyma no chyba ze MM cie obserwuje - to masz kłopot - przytrzymać musisz byś sam siebie nie teges no wiesz co mam na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andisy 26.09.2008 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Witam, dziękuję za odpowiedzi. Ten wątek to nie żart. Wszyscy się obśmiali i dobrze, śmiech to zdrowie. Reasumując : dieta nic nie pomogła )), szczotka i domestos i papier, hmm, ekonomiczniej jest wymienić na inny model. Moja decyzja : wymieniam na inny model. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 26.09.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 A czy ktoś pisał o reklamacji i piśmie w tej sprawie do producenta? Najlepiej zebrać większą liczbę podpisów że kibelek nie spełnia swego zadania Gorzej niż "narciarz" - tego da się spłukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikoru 27.09.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 To może podniosę ten wątek Otóż na moim kibelku porobiły się niebieskie zacieki od płynu do wc. Pozostawiałam je zalecane 15 min. zanim czyściłam szczotką i spuszczałam wodę, ale to chyba zdecydowanie za długo. Kiedy powstały te zacieki używałam płynu Bref. A może to wina kibelka? Mam Pandę Idol. To chyba tańsza wersja Koła. Z całą pewnością nie kupię takiego do nowego domu! Próbowałam te zacieki usunąć innymi płynami do wc, octem, cifem. Nieco wyblakły, ale nadal są i wyglądają nieestetycznie. Może ktoś ma propozycję, jak jeszcze możnaby je usunąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 01.10.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 To może podniosę ten wątek Otóż na moim kibelku porobiły się niebieskie zacieki od płynu do wc. Pozostawiałam je zalecane 15 min. zanim czyściłam szczotką i spuszczałam wodę, ale to chyba zdecydowanie za długo. Kiedy powstały te zacieki używałam płynu Bref. A może to wina kibelka? Mam Pandę Idol. To chyba tańsza wersja Koła. Z całą pewnością nie kupię takiego do nowego domu! Próbowałam te zacieki usunąć innymi płynami do wc, octem, cifem. Nieco wyblakły, ale nadal są i wyglądają nieestetycznie. Może ktoś ma propozycję, jak jeszcze możnaby je usunąć? A spróbuj jakiegoś kamienia i rdzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikoru 01.10.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 A spróbuj jakiegoś kamienia i rdzy... Próbowałam, nie pomogło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 02.10.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 A spróbuj jakiegoś kamienia i rdzy... Próbowałam, nie pomogło... hm... a to ciekawostka.... Ja bym próbowała wszystkich środków ze sklepu, do bólu Ale i tak sądzę, że po jakimś czasie użytkowania samo się wypłucze...Spróbuj jeszcze Żel Kret - kiedyś ta firma miała doskonały żel KiR i niestety zamieniła go na słabszy płyn... Tamten to by wszystkiemu dał radę Tak Ci podpowiadam, co ja bym kupiła, by zlikwidować te ślady... I zmywaj je nie szczotką do wc, tylko na kolanka i rączką w rękawiczce z czyścikiem A jeśli chodzi o wyroby z Koła, to sama takie kupiłam do łazienki dzieci i jestem niezadowolona z wykonania.... źle odlane, są różne wypukłości, krzywizny....idę dodać tę inf. w wątku "czego byście nie zrobili..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikoru 02.10.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Ja bym próbowała wszystkich środków ze sklepu, do bólu Właśnie tak robię, tylko to schodzi, bo każda butelka starcza na jakiś czas Ale jest coraz lepiej. Kibelek czyszczę prawie codziennie, szoruję szczotą tak mocno, że aż włosie się odkształciło Tylko uprzedziłam się do niebieskich płynów. Teraz kupuję bezbarwne, albo żółte lub zielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 02.10.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Tylko uprzedziłam się do niebieskich płynów. Teraz kupuję bezbarwne, albo żółte lub zielone Zgadzam się z Tobą, bo kiedyś też nie na żarty przestraszyłam się, jak polałam zielonym żelem wc i został ślad, ale po szybkim szorowaniu zniknął na szczęście. Teraz od razu po polaniu szczotkuję i spłukuję. To jak widzisz, Twój trud nie idzie na marne Zejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts