Blutka 04.09.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Mam pytanie: - kupiłam SSO, teraz muszę przenieść na nas pozwolenie na budowę, żeby bank wypłacił nam kredyt na wykończenie - załatwi to nam kierbud, więc papiery to nie problem ALE doszły mnie słuchy, że to przeniesienie może trwać nawet dwa miesiące!!! Da się to jakoś przyspieszyć? Przecież my przed zimą nic nie zrobimy bez kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oskar0259 04.09.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Zadziałaj osobistym czarem... Powinno być znacznie krócej, sprawdź w czym rzecz (z tym terminem) i podejmij działania. Przeciwskazań, żeby to było w najkrótszym możliwym (wg kpa) terminie, nie ma. Raczej nie rozpoczynaj od wykłócania się, bo a nuż natkniesz się na złośliwców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 05.09.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Nie pamiętam ile to trwało u mnie. Ale nie było to jakoś strasznie czasochłonne.Ale bank nawet się nie interesował, czy przeniosłem pozwolenie na siebie czy nie. Dla niego ważniejszy był wpis w KW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts