Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zakupy we Włoszech- lampy?

amatlea

Recommended Posts

Jadę niebawem do Włoch i pomyślałam, że może kupię tam np. włoskie lampy . Na chwilę obecną znalazłam fajne lampy Fabbian i znalazłam już ich sklepy w Rzymie.

Chętnie dowiem się co jeszcze mogę z Włoch ciekawego przywieźć, co przyda mi się w nowym domu. Do jakich sklepów z wyposażeniem domu warto zajrzeć w Rzymie, Mediolanie- chodzi mi o włoskie rzeczy, za które nie ma sensu przepłacać w Polsce :wink:

Dzięki :)

Naprawdę ogromna różnaca w cenie! Ja zamówiłam właśnie sobie u nas mozaikę sicis, a ciekawa jestem ile tam może ona kosztować... Chociaż pewnie od ręki i tak bym jej tam nie dostała.

A znasz może jakieś konkretne miejsca w Rzymie najchętniej w które powinnam się udać? Właśnie w Rzymie będę najdłużej.

W sumie płytki już mam do łazienek, ale może coś do kuchni bym kupiła.

witam!

Też miałam możliwosc przywieźdź z Włoch wyposażenie do łazienek. U nas na allegro cena np. wc GSG kosztuje ponad 2800 zł, a tam kupiłam za około 6oo zł. I taka przebitka jest na wszystkim. http://www.ceramicagsg.com/oz/

Kupiłam też baterie gattonii - fajne, super jakości - firma w Polsce prawie nie znana.

Na pewno oplaca się kupowac płytki do kuchni, łazienki - jak masz możliwośc transportu.

Pozdrawiam

ANia

Paranoja, doprawdy: bo Polska to taki bogaty kraj, a Włochów trzeba subsydiować, nie? :roll: :evil:

Może jak na nartach będę to coś se tam kupię??? :lol: :lol: :lol: Normalnie pożyczę chyba trumnę od rodziców i wypakuję ją płytkami 8) tylko gdzie schowam narty??? :oops:

witam!

Też miałam możliwosc przywieźdź z Włoch wyposażenie do łazienek. U nas na allegro cena np. wc GSG kosztuje ponad 2800 zł, a tam kupiłam za około 6oo zł. I taka przebitka jest na wszystkim. http://www.ceramicagsg.com/oz/

Kupiłam też baterie gattonii - fajne, super jakości - firma w Polsce prawie nie znana.

Na pewno oplaca się kupowac płytki do kuchni, łazienki - jak masz możliwośc transportu.

Pozdrawiam

ANia

Anulkaa, a mogłabyś podać jakieś namiary na te firmy, w których kupowałaś? Może być na prive. Potrzebuję właśnie wszystko do łazienki: umywalki, wc, baterie.

Pozdrawiam,

Gabi