Nadiaart 23.12.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Dużo zdrowia i radościw Twoim życiu niech zagościi prezenty, i śnieg biały,by te święta urok miały.Samych wzruszeń przy choince,życzę Tobie i rodzince http://img184.imageshack.us/img184/7016/18621kartkabozenarodzenvf2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 25.01.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Witaj Piękny dom Kuchnia nie bedzie wielka ale bardzo ustawa.Ja mam kuchnie 9,5 m 2 jest w sam razy tylko ja mam w niej dwa okna 150x 150 ...Twoja widzę będzie bardziej ustawna Co do łazienki na poddaszu tej 4m2 zrobiła bym tam garderobe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 25.01.2009 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Dziękuję za miłe słowa. W sumie w kuchni to ja też mam dwa duże okna tylko jedno nie wychodzi na dwór. Co do łazienki to od zawsze marzyła mi się duża więc nie ma mowy o zostawieniu jednej. A garderoba będzie, będzie... w pokoju nad garażem. Będzie z niej przejście do sypialni. Sam pokój nad garażem będzie pełnił rolę kina domowego (jak kiedyś na nie zarobimy ) W dzienniku nie ma zdjęć domku ze zmianami. Postaram się to nadrobić. Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 26.01.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 HEJ Tak sie zastanawiam czy jest sens sie budowac jak macie taka super przyczepke! Rewelacja i jaki super salon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorcha 26.01.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Ta przyczepa to prawie Prowansja . Pozdrawiam Dorota P.S. My też na początku budowy kupiliśmy przyczepę. Przydała się baaaaardzo. Pomijając fakt, że spali w niej znajomi robotnicy to całe ubiegłe wakacje w niej spędziliśmy. Brak łazienki latem nie jest taki dokuczliwy, wychodek z serduszkiem na działce a prysznic ze szlaucha. Super skautowskie warunki. Zastanówcie sie poważnie nad budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 26.01.2009 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Nam się też ta przyczepka bardzo podoba. Jest taka domowa i ciepła. Jak ją oglądaliśmy jedyne co za nią przemawiało to cena, chociaż też nie do końca. W przyczepie było dosłownie wszystko, od wózka dziecięcego po bombki świąteczne No i dziura w podłodze, bo grzejnik został wymontowany. Lodówki też nie było ale zdecydowaliśmy się na nią właśnie. Gdy przyjechała okazało się, że dziury już nie ma. Jest fajny, malutki grzejnik elektryczny. Lodówką z zamrażarką - SUPER! prawda, będzie można sobie piwko mrozić :D:D Cała przyczepa posprzątana. Mamy ładne figurki i obrazki, a nawet jak widać kwiatki, co tworzy domową atmosferę. Co więcej w szafkach mamy sporo telerzy, szklanek, kieliszków itp. więc mówię Wam full wypas. No jak ja to zobaczyłam to już wiedziałam, że pierwszy zakup był zdecydowanie udany Oby tak dalej. Teściowie po wizycie w przyczepie też bardzo zadowoleni. Bardzo im się podobała. Co do łazienki to będzie taka z serduszkiem Co do mieszkania to raczej będzie tam mieszkał mąż. Ekipę mamy dojazdową - chyba? W sumie nie pytaliśmy się ich nawet. Czy ja nie za dużo piszę jak na pojedyńczy post. Chyba takich długich wypowiedzi nie chce się czytać, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marfa 26.01.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Monikaa, Ja niniejszym oficjalnie przepraszam za zaśmiecenie dziennika postem o przyczepie To tak na szybko było, pod wrażeniem jej wnętrza.. Powodzenia w budowie !!!!! będę śledzić z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkel28 27.01.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 przyczepka faktycznie fajna, tylko nie wpuszczaj tam pod zadnym pozorem ludzi, ktorzy beda Ci budowali dom. Z własnego doswiadczenia wiem co sie dzieje w takim miejscu i jaki tam jest porzadek. Tzn.u mnie bylo tak: po jedzeniu zostawiony syf, sprzety porozrzucane po calej budzie, piasek, bloto zostawione na podlodze - OGOLNIE JEDEN WIELKI BAŁAGAN. Jak juz brało mnie na wymioty jak wchodzilem do naszej budy to jednego dnia opier..... kogo trzeba i juz pozniej panowal wzgledny porzadek.btw. gdzie sie w wejherowie budujesz ? ja własnie za kilka dni sie wprowadzam do nowo wybudowanego domku w Kapinie.jak sobie pomysle ze mialbym zaczynac od pocztku budowe, to.......... ehh dobrze juz to za mna... Wam zycze powodzenia i pamietajcie, aby sie nie poddawac na kazdym etapie budowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 27.01.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 wow ale przyczepka Faktycznie fajny kolor Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 27.01.2009 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Majkel budujemy się (ciągle pisze budujemy, a u nas jak na razie cały czas tylko trawa na działce ) na granicy Wejherowa i Gościcina - powiedzmy. Marfa, pati dzięki za miłe opinie o naszej przyczepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 28.01.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 NO to życzę dużo kasy , zdrowia , samych uczciwych i solidnych wykonawców.Wybierając swój domek, patrzyłam tez na prostotę i koszty.Ze swojego wyboru jestem na razie zadowolona . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 29.01.2009 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Filip w akwarium byliśmy 30 grudnia między 12 a 16. Akurat te zdjęcia były robione koło 15. Jaki ten świat jest mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 29.01.2009 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Gdzie, że tak powiem stacjonowaliście? My byliśmy u rodzinki w okolicach Manger. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAJRA 03.02.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Witaj Monikaa13 No ta Wasza przyczepka to full wypas A jakie wnętrza desingerskie Tylko "paparaków" tam nie wpuszczaj! Bo kiepsko to widzę A na tego norweskiego trolla to mój synek nawet nie chciał spojrzeć chyba się go bał A co do "domku na głowie" to jeszcze tam nie byliśmy, ale się wybieramy Pozdrawiam i życzę szybkiej i bezproblemowej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 03.02.2009 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Hej Czy to znaczy, że większość odwiedzających mój dziennik już kiedyś odwiedziła ten piękny kraj jaki jest Norwegia A do domku naprawdę warto sie wybrać. Nieźle można się zakręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniagrzes 05.02.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Witamy naszych imienników ) życzymy wytrwałości w załatwianiu papierków!!!! fajna ta wasza przyczepa.....)) zapraszamy do naszego Dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 06.02.2009 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Witamy naszych imienników ) życzymy wytrwałości w załatwianiu papierków!!!! fajna ta wasza przyczepa.....)) zapraszamy do naszego Dziennika Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aswywiadu 10.02.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 WitamWyślij mi namiar na PW na tego kolesia od przyczepki. Będę wdzięczny.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 10.02.2009 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 A o jaką przyczepkę chodzi? O kampingową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aswywiadu 10.02.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts