Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz domek czyli Cedryka komentowanie

Recommended Posts

• 1 month później...
  • Odpowiedzi 135
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziękuję za miłe słowa. W sumie w kuchni to ja też mam dwa duże okna :) tylko jedno nie wychodzi na dwór.

Co do łazienki to od zawsze marzyła mi się duża więc nie ma mowy o zostawieniu jednej.

A garderoba będzie, będzie... w pokoju nad garażem. Będzie z niej przejście do sypialni.

Sam pokój nad garażem będzie pełnił rolę kina domowego (jak kiedyś na nie zarobimy :D )

W dzienniku nie ma zdjęć domku ze zmianami. Postaram się to nadrobić.

Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę.

Ta przyczepa to prawie Prowansja :D .

Pozdrawiam

Dorota

P.S. My też na początku budowy kupiliśmy przyczepę. Przydała się baaaaardzo. Pomijając fakt, że spali w niej znajomi robotnicy to całe ubiegłe wakacje w niej spędziliśmy. Brak łazienki latem nie jest taki dokuczliwy, wychodek z serduszkiem na działce a prysznic ze szlaucha. Super skautowskie warunki.

Zastanówcie sie poważnie nad budową :lol:

:D

Nam się też ta przyczepka bardzo podoba. Jest taka domowa i ciepła. Jak ją oglądaliśmy jedyne co za nią przemawiało to cena, chociaż też nie do końca. W przyczepie było dosłownie wszystko, od wózka dziecięcego po bombki świąteczne :D No i dziura w podłodze, bo grzejnik został wymontowany. Lodówki też nie było ale zdecydowaliśmy się na nią właśnie.

Gdy przyjechała okazało się, że dziury już nie ma. Jest fajny, malutki grzejnik elektryczny. Lodówką z zamrażarką - SUPER! prawda, będzie można sobie piwko mrozić :D:D:D

Cała przyczepa posprzątana. Mamy ładne figurki i obrazki, a nawet jak widać kwiatki, co tworzy domową atmosferę. Co więcej w szafkach mamy sporo telerzy, szklanek, kieliszków itp. więc mówię Wam full wypas.

No jak ja to zobaczyłam to już wiedziałam, że pierwszy zakup był zdecydowanie udany :)

Oby tak dalej.

Teściowie po wizycie w przyczepie też bardzo zadowoleni. Bardzo im się podobała.

Co do łazienki to będzie taka z serduszkiem :D

Co do mieszkania to raczej będzie tam mieszkał mąż. Ekipę mamy dojazdową - chyba? W sumie nie pytaliśmy się ich nawet.

Czy ja nie za dużo piszę jak na pojedyńczy post. Chyba takich długich wypowiedzi nie chce się czytać, co?

przyczepka faktycznie fajna, tylko nie wpuszczaj tam pod zadnym pozorem ludzi, ktorzy beda Ci budowali dom. Z własnego doswiadczenia wiem co sie dzieje w takim miejscu i jaki tam jest porzadek. Tzn.u mnie bylo tak: po jedzeniu zostawiony syf, sprzety porozrzucane po calej budzie, piasek, bloto zostawione na podlodze - OGOLNIE JEDEN WIELKI BAŁAGAN. Jak juz brało mnie na wymioty jak wchodzilem do naszej budy to jednego dnia opier..... kogo trzeba i juz pozniej panowal wzgledny porzadek.

btw. gdzie sie w wejherowie budujesz ? ja własnie za kilka dni sie wprowadzam do nowo wybudowanego domku w Kapinie.

jak sobie pomysle ze mialbym zaczynac od pocztku budowe, to.......... ehh dobrze juz to za mna... Wam zycze powodzenia i pamietajcie, aby sie nie poddawac na kazdym etapie budowania.

Witaj Monikaa13

No ta Wasza przyczepka to full wypas :D :o A jakie wnętrza desingerskie :D

Tylko "paparaków" tam nie wpuszczaj! Bo kiepsko to widzę :D

A na tego norweskiego trolla to mój synek nawet nie chciał spojrzeć :) chyba się go bał :-?

A co do "domku na głowie" to jeszcze tam nie byliśmy, ale się wybieramy :D

Pozdrawiam i życzę szybkiej i bezproblemowej budowy :D