pasie 10.02.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 hej, hej i ja do Ciebie dotarłam a twój domek podobny do mojego, przynajmniej metrażowo ale ładnie materiałów nakupowaliście my to nawet sztuki jeszcze nie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 11.02.2009 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Hej, hej z rana. Materiałów w sumie nie za dużo ale jakieś już są tylko pozwolenia brak Nasz architekt się nie odzywa i nie pozostaje nam nic innego jak czekać Teraz mamy dylemat stemplowy. Możemy mieć gratis stemple metalowe z całym rusztowaniem ale nie mamy pojęcia czy warto, jak to się sprawdza, montuje itp. Może ktoś ma jakieś doświadczenie. A mnie się nic kompletnie nie chce. Jestem chora na maksa i wszystko mnie boli. Koszmar! Wszystkim czytającym dużo zdrówka życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.02.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Hejka Monia a czy tego architekta to nie możecie zmienić albo jakoś pospieszyć ja rozumiem , że chorował ale to jakaś masakra jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 20.02.2009 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 No masakra jest i to wielka. Nie wiem jak taka zmiana miałaby wyglądać. On już wszystko o zmianach wie. Trochę razem przesiedzieliśmy. Pewnie coś trzeba by mu zapłacić za to? Obawiam się również, że tłumaczenie nowemu i jego praca może się przeciągnąć dłużej. Poza tym, tego nie chciałam pisać, to mój kolega i teraz głupio się wycofać. Mam nadzieję, że wszystko się dobrze skończy. Na razie u nas zima na maksa ale nie powiem fajnie, by już mieć to pozwolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.02.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 doberek Poza tym, tego nie chciałam pisać, to mój kolega i teraz głupio się wycofać. Mam nadzieję, że wszystko się dobrze skończy. Na razie u nas zima na maksa ale nie powiem fajnie, by już mieć to pozwolenie no tak jak kolega to trochę komplikuje ale na pewno wszystko będzie dobrze trzymam kciuki za te nasze pozwolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.02.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Hello i jak tam Pan architekt, ruszył z kopyta z robotą no i jak wasze PnB jest czy, tak jak u mnie, cierpliwie czekacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 25.02.2009 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Może i ruszył ale na razie cisza więc dalej czekamy. Mamy też problem z balkonem (opisałam w dzienniku). Balkon jest od strony południowej (z boku działki) i nie wiemy czy jest sens go zostawiać. Niby fajny, bo od południa ale zasłania jedyne południowe okno salonowe i nie wiem czy w salonie poprostu nie będzie za ciemno. Jeżeli ktoś zechciałby się zlitować i pomóc w decyzji będę bardzo wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.02.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 ja też mam balkon od południa i to po całości elewacji wcześniej wcale nie pomyślałam, że może zasłaniać , na szczęście dodaliśmy wykusz to i balkon się zmniejszy i okna się wysuną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 25.02.2009 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 No właśnie wy macie wykusz, u mnie okno schowane. Kiedyś też o tym nie myślałam, balkon miał być i już ale wiesz takie myśli nachodzą z nienacka I teraz mamy problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 27.02.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 "Tym razem mam ankietę: Który domek ładniejszy? " mi sie wydaje ze zdjecie 1 A co do Architekta to bym juz go daaawwnoooo zmienilia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 27.02.2009 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 "Tym razem mam ankietę: Który domek ładniejszy? " mi sie wydaje ze zdjecie 2 A co do Architekta to bym juz go daaawwnoooo zmienilia No, w końcu ktoś się zlitował nade mną i moim dziennikiem Dzięki za opinie. Od razu zapytam, może jeszcze nie uciekniesz Wiem, że podwyższaliście ściankę kolankową. Jaką macie teraz? A co do architekta to już mi lepiej nie przypominajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 27.02.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 My podnosilismy o pustaka ale tez przy tym podniesieniu to przedluzylismy okap aby nie powstal "grzyb" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 27.02.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Monia, chodzilo mi o zdjecie 1, domek wydaje sie przytulniejszy, bo na drugim jest jakos za duza odleglosc miedzy oknami a dachem, tak przynajmniej mi sie wydaje... no i wyglada troszke jak "grzybek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 27.02.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Monia, chodzilo mi o zdjecie 1, domek wydaje sie przytulniejszy, bo na drugim jest jakos za duza odleglosc miedzy oknami a dachem, tak przynajmniej mi sie wydaje... no i wyglada troszke jak "grzybek" Dzięki, to w sumie dobrze, że tak uważasz bo raczej na 99% będzie obniżona. Mam nadzieję, że architekt się z tego nie wycofa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 27.02.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Obnizaj, obnizaj, bo grzybka wyhodujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 27.02.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Obnizaj, obnizaj, bo grzybka wyhodujesz Grzybka to ja hoduje, od dawna... w moim mieszkanku dlatego w domu obowiązkowo wentylacja mechaniczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.02.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Hej Monia ja też jestem z obniżeniem bo u mnie ścianka na wysokości 122cm z co w końcu zdecydowaliście z balkonem - likwidujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 28.02.2009 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Hej Wczoraj wysłałam maila do architekta, że balkon usuwamy. Myślę, że to dobra decyzja. Balkon i tak nie byłby w naszym pokoju, a myślę że jednak pozbawiałby salon promieni słonecznych. Zostawiamy duże okna i barierki ale bez balkonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.02.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 a widzisz z tymi dużymi oknami i barierką to dobry pomysł z balkonu to w praktyce się mało korzysta, jak ma się taras i ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 28.02.2009 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 a widzisz z tymi dużymi oknami i barierką to dobry pomysł z balkonu to w praktyce się mało korzysta, jak ma się taras i ogród Też tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts