monikaa13 09.06.2009 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Majkel gdyby pani Hasse była naczelnikiem już byśmy mieli pozwolenie. Teraz jest inny naczelnik Sąsiad nasz ma pozwolenie właśnie od tej pani. Mąż podszedł po ludzku, poszedł pogadał ale nie da rady. Musimy mieć przynajmniej projekt wodociągów. Oczywiście będziemy to robić ale pewnie to potrwa. Musimy utworzyć komitet działkowiczów i zebrać pieniądze na projekt. Jak będzie projekt, będą warunki z pewiku i będzie od razu pozwolenie. Komitet już prawie jest, trzeba go tylko zarejestrować czy coś. Wtedy zaczniemy zbierać pieniądze. Jest już pan, który zrobi projekt. Wszystko jest prawie... a prawie robi wielką różnicę jak to mówią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi0404 19.07.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Hej. Widzieliśmy,że kupiliście tanio siatkę leśną, możecie podać namiary skąd/gdzie?? Dzięki wielkie za odpowiedz!! Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 22.07.2009 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Hej Długo tu nie zaglądałam, bo jak wiecie pozwolenia nie otrzymaliśmy więc o czym tu pisać. Jak coś się wydarzy to na pewno się odezwę. Siatkę leśną kupowaliśmy w składach budowlanych PSB dokładnie w sklepie ALMARES w Wejherowie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 19.11.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 dzieje się cos z tym cedrykiem??? jakies postępy? pozdroNEtbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 19.11.2009 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Niestety nie Nie ma wody, nie ma projektu wody, nie ma pozwolenia i już! Kicha na maksa. Materiały kupione i co teraz robić. Projekt leży w Starostwie i czeka (3 lata może tylko ) Cóż my biedne szaraczki możemy. Ale widzę u was całkiem nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadiaart 22.12.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 http://www.fothost.pl/upload/09/52/1c0244db.jpg Życzą Nadiaart i Netbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 31.08.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 fiuu.. fiuu.. elita forum!! no no .... pogratulować.. pozdroNETbet'bywalec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 12.10.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 na studnie trzeba miec pozwolenie ?? nawet nie wiedziałam o czymś takim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 24.01.2011 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 na studnie trzeba miec pozwolenie ?? nawet nie wiedziałam o czymś takim na studnię pozwolenia nie trzeba ale by postawić dom tak, a pozwolenia na budowę nie dostaniemy poki nie będzie wody, normalnej sieciowej - nie ze studni. Projekt zagospodarowania terenu przewiduje wodę z sieci i musi być do pozwolenia. Studnia nic nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 02.03.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 witam, przeczytalam cały twój dzenniki zastanawiam się jak się to wszystko skończyło... pierwszy raz słyszę o takich problemach...mam nadzieję, że jakoś poradziliście sobie z tą całą sytuacją.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mleczajka 06.09.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 monika, widziałam w innym wątku zdjęcia Twojej listwy między panelami a gresem. Napisz, proszę, czy u was była różnica w poziomach między podłogami? Jak myślisz, czy na różnicę ok. 4mm takie wąziutkie listwy się nadają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 30.09.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Hej :)Nie chciałam zaśmiecać wątku o kuchniach ...wiec wpadłam tu :)A gdzie jakieś zdjęcia Twojego domku? Nie wyświetlając sie mi czy ich nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 30.09.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 To mówisz ze robota fizyczna jak najbardziej :)U Ciebie Hi hi hi ...A ja znowu dusza artystyczna :)Oj przerabiam przemalowuje ;)hihi ...fizyczna..no ja bym jak najbardziej ..i robie co nieco ale 2 lata temu miałam operacje kregosłupa wiec mi nie wolno...ale i tak sie rwałam do wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 13.02.2012 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 O widzę jakieś nowe wpisy ale tu nie zaglądam więc dopiero dziś zobaczyłam, sory. Zapraszam do mojego nowego wątku o mieszkaniu, bo jak wiecie domek się (z braku pozwolenia) nie wybudował. Link do mieszkania znajdziecie w sygnaturze. Zapraszam, bo tam mam też dużo pracy i potrzebuję pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 22.02.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Dziwny jest ten brak pozwolenia, bardzo.....na prawde przez ten czas nic nie dało się zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 09.03.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 (edytowane) Monikaa13, niestety do PnB domu trzeba mieć wodę z wodociagów i odprowadzenie ścieków:/. Takie realia.A jak było w przypadku zbierania dokumantów do zlożenia PnB? nie mieliście warunków z PWiK? Być może opisywałaś to a ja nie doczytałam. Sąsiad nie ma warunków? A gdybyście spróbowali podreptać do działu technicznego wodociągów. Tak kilka razy, podzwonic trochę..... taka "upierdliwość: klientów odnosi często skutek - mówię z doświadczenia:). Studnia rzeczywiście na czas budowy wskazana bo woda musi być. No i potem się przyda, czy to samochód umyć czy to psa pochlapać. A jeszcze jedna podpowiedź, zmiana architekta na innego - takiego ze znajomościami. Sami w trakcie formalności zmienialiśmy architekta i to naprawde nam wiele pomogło:). Moim zdaniem jednak, jeśli sąsiad zaczyna budowę w kwietniu to pozostaje wam czekać do kwietnia. Woda jakoś musi być, nawet domu mu nie odbiora bez podpięcia do wodociągu. Życzę powodzenia Edytowane 9 Marca 2012 przez mimona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts