Igor_Celina 27.03.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 jak juz napisalam na priv kuchnia SWIETNA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 27.03.2009 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Dzieki Celinka jestem ciekawa jak wydzie w realu, ale mam nadzieje ze wszystko bedzie tak jak chcemy A ty szykuj swoja, bo juz nie moge sie doczekac! I pokaz kolorki scian! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 20.04.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 kurcze jeszcze nas przegonicie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homegirl homeboy 22.04.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Witam, tempo prac niczym błyskawica. Zazdroszczę Przychodzę z zapytaniem co to za wkład kominkowy? Ładniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 23.04.2009 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Witaj homegirl & homeboy Ten wklad to Maja z pionowa szyba, taki jaki umiescilam w dzienniku Powiem szczerze, ze jestesmy zaskonczeni jakoscia wykonania. Wklad jest swietny, na zywo wyglada jeszcze lepiej, smialo polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 23.04.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Widzę, że gres naturale już po przymiarkach i jak wygląda na większej powierzchni? kolorystycznie wpada bardziej w beże czy róż? My będziemy mieli prostokątne w holu a kwadratowe w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 23.04.2009 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Hej, powiem szczerze, ze w salonie te plytki byly bezowe, a w rzeczywistosci jest z szarymi paskami. Jak dla mnie to jest bezowo - szary Macie juz kupione te plytki? Dajcie znac czytez sa z szarym wzorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 23.04.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Mamy zamówione, powinny być w tym tygodniu. To dobrze że nie wpadają w róż, bo tak mi z kolei wyglądały w Wemie - beżowo-różowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 23.04.2009 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 hahaha, nie rozowe nie sa na 100 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 28.04.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Witam po przerwie. Kominek bombowy, Bardzo nam się podoba i może u siębie zastosujemy taki wkład.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tasha 03.05.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Kominek niezły całkiem Ciekawi mnie jaka wyszła jego szerokość razem z obudową i czy musiał być obudowany do samego sufitu czy tak chcieliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raffi75 03.05.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 A kombinowaliście coś z kominkiem typu- rozprowadzenie ciepła itp??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 03.05.2009 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Kominek niezły całkiem Ciekawi mnie jaka wyszła jego szerokość razem z obudową i czy musiał być obudowany do samego sufitu czy tak chcieliście? Jutro dam znac jaka wyszla szerokosc. Kominek mial byc do sufitu bo gdyby do niego nie siegal to caly ten projekt obudowy wyszedlby pokracznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 03.05.2009 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 A kombinowaliście coś z kominkiem typu- rozprowadzenie ciepła itp??? Nie. mamy w kotlowni piec wszystkopalny wiec rozprowadzenie ciepla nie mialoby sensu:) Ale sam tak grzeje, ze na dole chwile po odpaleniu jest cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 05.05.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 No całkiem nieźle wyglądają te płytki w połączeniu z panelami w salonie (jaki to kolor paneli?) Płytki tak naprawdę są ładne, ja też rozłożyłam je w holu (mam te prostokątne) i naprawdę wygladają ładnie. Z kuchni zrezygnowałam, ale tylko dlatego że planuję czerwone meble (wysoki połysk) i nie pasowałyby do nich. Gdybym planowała kuchnię w odcieniach drewnopodobnych to napewno te płytki zostałyby. Ponawiam swoje pytanie co to za kamień na kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 05.05.2009 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Hej, jeny nie wiem jaki to kolor paneli hahahaha, pojade na budowe to spisze z opakowania :) A kamien to marmur, zapomnialam Ci odpisac Masz zdjecia na zywo tych plytek z Polcoloritu? W internecie wygladaja bardzo ladnie, szkoda ze juz mam te, ale szczerze nie wygladaja tak zle Dzisiaj u nas trwaja poprawki scian w kibelku, i zaczynamy klasc panele chyba u gory. Wkoncu cos sie dzieje A co u Was slychac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 05.05.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 A jakaś nazwa tego marmuru, bo baaardzo mi się podoba Na żywo zdjęć nie mam, zrobię i Ci prześlę, ale na maila, bo nie chce już mi się umieszczać na fotosiku. U nas prace w górnej łazience, położone już płytki na ścianie, niedługo zacznie się podłoga i obudowa wanny. Później mała łazienka na dole i hol, wiatrołap, kuchnia. Potem mąż będzie kładł panele na górze, malował, robił garderobę, na koniec lipca montaż drzwi i schodów, potem 12 sierpnia kuchnia i pod koniec sierpnia chcemy się wprowadzić, bo dzieci od września do zerówki już w nowym miejscu. A no i w międzyczasie kominek. Resztę (taras, elewacja - tynk, ogrodzenie) zostawiamy na później, bo czasu nam nie wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 05.05.2009 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Widze, ze jestescie na podobnym etapie, zagladalam do Waszego dziennika i ostatni watek jest troche przestarzaly Szczerze to nie wiem co to za marmur, ale jak spotkam Pana od kominka to zapytam Jesli chodzi o taras, elewacje - tynk, ogrodzenie, ogrod itp to tez to zostawiamy na koniec, na razie planujemy zrobic dol, i prawie cala gore - oprocz duzej lazienki - ona tez zostaje na pozniej. Moze przeslesz mi kilka Waszych aktualnych zdjec, jestem ciekawa jakie kafeki kladziecie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 05.05.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Zgadza się wątek się zestarzał, odkąd fotosik sobie zażyczył opłat, a mi się nie chce umieszczać zdjęć gdzie indziej. Prześlę Ci parę fotek, jak zrobię , podaj mi maila w górnej łazience kładziemy cersanit fridę, w dolnej opoczno jazz. Hol i kuchnia wiesz jakie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 05.05.2009 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 hehehe, ok. Ja wrzucam na photobucket. Stronka gratisowa i calkiem fajna. Moj email to [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts