Igor_Celina 14.05.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 lustra nie tylko powiekszaja lae tez rozjasniaja kibelek Wygladaja bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 15.05.2009 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Mam nadzieje, ze u nas tez dobrze wyjda Jak tam Wasza kuchnia, skonczona juz? Nasza mieli zaczac dzisiaj ale niestety przelozyli to na poniedzialek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 15.05.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 u nas kuchnia prawie cala. Brak jeszcze tapety i farby na scianach, blachy nad kuchenka (okapu - w pudle juz siedzi ale nie ma go kto przywiesic ) i listew wykonczeniowych niektórych. Brak jeszce drzwi do pom.gospodarczego ale nie robie ich nim nie wytapetuje sciany. a tapeta powinna dzis lub w poniedziałek najpozniej dotrzec do mnie. Sciany w salonie mi poprawiaja ale skonczą nie wczesniej niz we wtorek więc w sumie stoję z pracą. Dzis na działke dotrze kostka na taras moze od poniedziałku zaczna układac no i balkon dzis sie kafelkuje U Was z dnia na dzien cos przybywa - fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 15.05.2009 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 hmmm ale ja Ci zazdrosze!! u nas kostka pojawi sie pewnie dopiero w przyszlym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stazee 18.05.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Tyson- powiem tak: tempo prac bardzo wysokie a jakość i dbałość o szczegóły jeszcze wyższa. Pełen profesjonalizm. Gratuluję i pozdrawiam serdecznie. Stasiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 18.05.2009 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Hej Stazee Dzieki! O ile dobrze pamietam to miellismy sie spotkac u nas na budowie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 20.05.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 hej hej a gdzie kuchnia???? czekam i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 22.05.2009 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Hej Celinka, kuchnia rusza od poniedzialku, dzisiaj pomalowana zostala pierwsza warstwa farby - kolor Melon Beckersa. Z nowosci to mamy juz schody Szczegoly zaraz beda w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 23.05.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 IZA - dzieki za zdjecia, lazienki sa super! Szczegolnie ta w kafelkach Frida. Jazz tez bardzo nam sie podoba! A jak tam kominek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 23.05.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 A dziękuję Ta we Fridzie to jeszcze i tak nie skończona, bo bedzie jeszcze wanna obudowana pomarańczową mozaiką, więc tych akcentów będzie więcej. KOminek będzie się robił w czerwcu albo na początku lipca, wybraliśmy już wykonawcę, ten pierwszy salon w którym byliśmy, po innych wycenach on był najkorzystniejszy cenowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 23.05.2009 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Widze, ze u Was prace tez ida pelna para, jesli nie bedziesz dodawac w dzienniku najswiezszych zdjec to przesylaj mi prosze na email Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 26.05.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Schody prezentuja sie baardzo "dostojnie" - super I toaleta na dole tez wyszła bardzo ładnie. Pozdrawiam i powodzenia w walce ze scianami...ja sie chyba poddam niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Judka 27.05.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Tyson, super łazienka i kominek.A schody - boskie!!!! Ile kosztowały i co to za drewno? Poza tym tempo prac - normalnie sprint!Pozazdrościć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 27.05.2009 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Dzieki Celinka Judka, schody sa z jesionu,na maila przesylam cene. Namiar moge dac, Pan jest z Poznania. Na prawde polecam. Wlasnie wrocilam z Waszego dziennika, macie swietna balustrade! Czy mozesz napisac z czego ona jest i ile kosztuje:)? Kiedy bedziecie konczyc kuchnie? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Judka 27.05.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Tyson, Balustradę zrobił mój mąż Kupiliśmy na składzie żelastwo, hammeraita. W sumie kosztowało to nas ok. 500 zł chyba. A projekt - mojego autorstwa Blaty do kuchmi mają być do końca tego tygodnia. Więc może wreszcie nabierze ona jakiegoś "wyglądu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 27.05.2009 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Hej, My mieszkamy na pomorskim Pan od schodow przyjechal najpierw na pomiar a potem zgodnie z umowa na montaz. Szczerze moge polecic. Montuja w calym kraju. Co do balustrady to jest super!!!!!! Gratuluje pomyslu. Trzymam kciuki za Wasza kuchnie, moi mieli sie zjawic dzisiaj i niestety nadal ich nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 29.05.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Hej a blaty w kuchni tez będziecie miec tak po całości razem z parapetem??? Bo widze ze mebelki siegaja okien ja chyba tak jak Wy z niecierpliwoscia czekam na Wasza kuchnie u nas dzis dojechała blacha za kuchenke - wisi juz na scienie i oby nie odpadła i dom zaczyna nabierac kolorku z zewnatrz Tyle ze pogoda do bani i torchę to potrwa nim skonczą ;-( Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 29.05.2009 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 HEJ, tak blaty maja isc w okna, to duzy plus tego projektu, ze tak fajnie wychodza. Do tego po bokach maja isc w dol do podlogi. Celinka wklej zdjecie z blacha do dziennika bo ja wlasnie zastanawiam sie co zrobic na scianie, myslalam o mlecznej albo czarnej szybie ale juz sama nie wiem. Nadal tez nie wiem jaki kolor zlewu i jaki okap Mysle tez nad kolorami do calego domu, w kuchni kolor wyszedl ladnie ale mamy zrypane sciany i beda cale poprawiane. dalas gdzies kolor fioletowy?? I co z wiatrolapem? Pozdrawiamm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 29.05.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 u nas tez sciany nie sa idealne Byly poprawiane i czesc jest spoko a reszta dalej mnie wnerwia. zdjecia z blachą nie będę miec na razie poniewaz blacha jest z naklejką ochronna i nie chcę jej zrywac jeszcze jakis czas zeby nie uszkodzic fioletu nie mam nigdzie. Moze wyladuje jeszcze w salonie poniewaz chce dodac tam na jedna sciane jakis fajny kolor który pasowałby do brazu i tego jasniejszego kolorku na scianach - cos zeby fajnie sie uzupelanialo Ale jeszcze nie wiem co ... może zielony???? a wiatrołap nadal "łysy" Chcialam kupic na jedna sciane tapete do malowania Silla z Castroramy (znalazlam w necie realizacje- to taka z wielkimi kolami) ale niestety juz jej nie ma w Castoramie ;-( ja w kuchni poza tapetami mam tynk bez gladzi - bo te gładzie jakos gładko nie wychodzą wiec sie wnerwiłam i zostawiłam tynk - mam sciany ze "strukturą" i w sumie jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 29.05.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 hehe, co do gladzi to moje wygladaja jakby byly w strukture: ;)rys, wglebien i dziurek nie moge na nie patrzec ja chyba zrobie caly dol jasniutki, w kuchni mam melon, taki jasny kremowy, i chyba polacze go z salonem przez dodanie jasnego bezu i ciemnego bezu/ kawy z mlekiem i taki dam tez do gory przy schodach. chcialam kupic czerwone cegielki, takie a'la oryginalne cegly, ale zeby zrobic to do wysokosci strychu to niestety wychodzi troszke drogo A widzialas kolor roku duluxa? Taki morski/ blekit - do tego w castoramie albo leroy widzialam bardzo ladne tapety - moze to by ci pasowalo do wiatrolapu. Zielony z brazem tez jest ok - my bedziemy miec takie zestawienie wlasnie w wiatrolapie. Na jednej scianie bedzie tapeta w kolorze brazowym z zielonymi kwiatami, dwie sciany beda zielone, takie jak kwiaty a dwie brazowe jak tapeta. Do malego pokoju na dole mam biala tapete w czarne kleksy i ten pokoj chyba zrobie bialo - szaro- czarny albo bialo - czerwono - czarny I zastanawiam sie nad sypialnia, podoba mi sie kolor roku duluxa, ale mysle tez nad fioletem.... Wiesz co, jestem zla, bo schody weszly nam na drzwi w malym pokoju - a i tak te drzwi przesunelismy bo widzialam ze wy mieliscie ten sam problem. Nie wiem co robic, czy zostawic bo i tak otwieraja sie do srodka, czy przesuwac otwor w drzwiach ale wtedy znowu narobia mi syfu:( A co do tynkow bez gladzi to ja zaluje ze stracilismy kase na gladzie, nie daruje tego naszemu wykonawcy ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts