Igor_Celina 22.07.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Myslalam ze tylko u nas byli partacze na budowie ale widze po Twoim opisie ze nie jestesmy odosbnieni czym blizej konca tym wiecej niedociagniec widac a do poprawek to ja w pewnym momencie po prostu stracilam sily...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 16.08.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 [wpisy przeniesione z dziennika budowy] Witaj Tyson . Zastanawiam sie nad Guliwerkiem - wyczytalam, ze stosunkowo niski koszt budowy jest (inne 2, 3x drozdze). Ale wiesz co? bardzo spodobala mi sie elewacja, ktora wkleiłes i chciałam sie zapytac czy wiesz co to za projekt? http://images46.fotosik.pl/179/f148380c096ba1f5med.jpg http://forum.muratordom.pl/uzytkownik99362.htm Witajcie czy możecie podać swojego mejla potrzebujemy kilku wskazówek dotyczących budowy mój adres to [email protected] POPROSZĘ O KONTAKT http://forum.muratordom.pl/uzytkownik99772.htm czekam na zdjecia delicate touch- u mnie kłada je w poniedzialek( a domek będzie cudeńko-tez kiedyś taki będe miala, a teraz musi my wystarczyć mini łazieneczka i zamontowane classeny tetydy) http://forum.muratordom.pl/uzytkownik95801.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 16.08.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 kycia1 - nie mam pojecia co to za projekt, ale podoba mi sie niesamowicie AsiaŁukasz - nasz email to [email protected] Gosia2708 - plytki sa ladne, mysle, ze efekt koncowy bedzie ciekawy moze pod koniec tygodnia dodam zdjecia calej lazienki Pozdrawiamy wszystkich naszych gosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 19.10.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Hej!Dawno mnie nie bylo. Bardzo mi sie podoba, czekam na dalsze fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 19.10.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Elewacje! Elewacje! Elewacje! noooo prosze bo jestem ciekawa jak Wasze paski wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 20.10.2009 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Dodalam zdjecia lazienki, garderobyi elewacji, co prawda wyszly jakis malo wyrazne, ale niedlugo porobie ladniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewcia_T 20.10.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Hejmelduje się kolejny wielbiciel Guliwera:) Co prawda jeszcze nie zaczęliśmy, mamy nadzieję na wiosnę 2010 ale inne śledzimy z zapałem. Elewacja- rewelacja:)! Jak zrobiliście te paski? Tam są jakieś szczeliny czy to po prostu tylko inny kolor farby? I co to za umywalka i armatura w tej małej łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 20.10.2009 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Hej witamy kolejna fanke Guliwera i czekamy na efekty W lazience bateria prysznicowa to Deante Cubic, ta na zlewie jest tez Deante ale niepamietam modelu ale nie jest to ta, ktora tam ma byc, mamy kupiona w troszke innym ksztalcie. Paski na elewacji sa zrobione w innym kolorze tynku, sa biale tak jak wneka tam gdzie sa drzwi i brama. Pozdrawiamy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kastor1kastor 21.10.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Witam wszystkich wielbicieli Guliwera! Jestem na etapie zakupu projektu i z zaciekawieniem śledzę poczynania innych, którzy wybrali ten projekt, planuję rozpoczęcie prac od początku 2010 roku.Dziękuję Taysonowi za tak rozległy materiał poglądowy, świetnie!Pozdrawiam z centralnej Polski ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 21.10.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Tyson widze ze prace idą do przodu pełna parą Mieszkacie juz??bo w łazience widzę szczoteczki do zębów i kwiatek juz nawet jeden jest Dzieki za elewacje- fajnie sie oglada jak powstaje cos takiego samego w prawie tym samym czasie - no i macie juz wreszcie własna wersje paskow A właśnie one są równe wypełnione tynkiem nie wklęsłe jak u nas?Jesli tak to musiał ktos miec cierpliwosc wypełniac je potem do równa. Teraz tylko podsufitka rynny i dom bedzie gotów. Łazieneczka na gorze bardzo fajnie wyszła. Podoba mi sie półka pod umywalke-fajna. A w garderobie nie dostajecie zawrotu głowy??? To są płytki??? Pozdrawiam i czekam na dalsze pomieszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 21.10.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 a i jeszcze jedno Wydawalo mi sie ze podnosiliscie ściane kolankową tak? Jeśli tak to jaka wysoka jest scianka kolankowa w srodku tak na gotowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 25.10.2009 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Dziekujemy wszystkim za odwiedziny Celinka scianka ma 108 cm... mieszkamy juz na dziko bez przeprowadzki ale jak skonczymy malowanie gory to bedziemy zwozic rupiecie Paski sa wypelnione jasniejszym tynkiem, wykonawcy niezle sie nameczyli ale zrobili to bardzo ladnie:) W garderobie sa plytki lososiowo - brazowe - na zywo wygladaja lagodnie i przyjemnie, wielu osobom podobaja sie najbardziej z calego domu Wlasnie montujemy szyby na scianie w kuchni, mam nadzieje ze do konca nast tygodnia kuchnia bedzie wkoncu skonczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 27.10.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Kuchnia nabiera blasku pstryknij tę część ze stołem jeszcze no i czekamy na reszte domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stazee 28.10.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Witam!!! Chciałbym napisać że bardzo ładnie wam elewacja wyszła. Jeszcze tylko podbitka pod okapem i będzie jak "ta lala" Możecie mi rozjaśnić w głowie co to za "szyba" w kuchni? Jeśli to możliwe prosiłbym również o podanie jakiej szerokości jest "szpara" pomiędzy słupem i ścianą (na zewnątrz na prawo od drzwi wejściowych) Ocieplaliście styropianem 12-stką prawda? pozdrawiam sedecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 28.10.2009 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Celinka, zdjecia stolu dam jakkupie jakies krzesla Stazee - co tam u Was? Szyba na scianie jest mleczna, wyglada bardzo ladnie i super sie sprzata. Szpara miedzy slupem a sciana ma chyba z 4 cm. Ocieplalismy 15stka, a slup z tego co pamietam jest wezszy niz w projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stazee 02.11.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Witaj. U nas same nowości;-) Ja pod koniec listopada przystępuję do egzaminu na uprawnienia budowlane, w lutym powiększy się nam rodzina, projekt się "adaptuje" tak więc chyba od wiosny trzeba będzie zacząć kopać.Jeszcze raz gratulacje domku. Widać dbałość o najdrobniejsze szczegóły i kompleksową aranżację wnętrz. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 07.11.2009 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 O ja Stazee to gratulacje czyli podczas odwiedzin u nas żonka w ciąży po drabinie zasuwała Trzymamy kciuki za egzamin! No i zapraszamy na kawke jak bedziecie w poblizu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 25.11.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Daaaawno mnie u was nie było. No ale, co się odwlecze ... Nie wdając się w szczegóły: pięknie. Normalnie kopara opada. Potrafię sie jedynie zdobyć na gratulacje. No to gratuluję. Kotka z Tysonem - zdjęcie, że palce lizać. Ogólnie tylko dodam, że nabycie kota po wybudowaniu domu, to dość powszechna praktyka. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 26.11.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Pieknie juz macie! A kiciol przecudny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 27.11.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Tomkwas - witam ponownie w naszych czterych katach ... ... szczerze to daaawno u Was nie bylam... wchodze... patrze... a Wy macie juz ful wypas! Jestem w szoku no i jednoczesnie gratuluje, slicznie u Was! No i gratuluje nabycia zwierzaczka jak sie sprawuje? Nie niszczy nowych nabytkow ? My sie troszke zmulamy, ale zaczynam juz kupowac pierdolki wiec niedlugo zacznie byc coraz bardziej przytulnie. Havenka, dzieki! A co u Was? Widze, ze prace ruszyly Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts