Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika "GULIWER pewnego Tysona"

Tyson

Recommended Posts

• 4 weeks później...
  • Odpowiedzi 283
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

[wpisy przeniesione z dziennika budowy]

Witaj Tyson :). Zastanawiam sie nad Guliwerkiem :D - wyczytalam, ze stosunkowo niski koszt budowy jest (inne 2, 3x drozdze). Ale wiesz co?:) bardzo spodobala mi sie elewacja, ktora wkleiłes i chciałam sie zapytac czy wiesz co to za projekt? :p :D :lol: http://images46.fotosik.pl/179/f148380c096ba1f5med.jpg

http://forum.muratordom.pl/uzytkownik99362.htm

Witajcie czy możecie podać swojego mejla potrzebujemy kilku wskazówek dotyczących budowy mój adres to

[email protected]

POPROSZĘ O KONTAKT

http://forum.muratordom.pl/uzytkownik99772.htm

czekam na zdjecia delicate touch- u mnie kłada je w poniedzialek( a domek będzie cudeńko-tez kiedyś taki będe miala, a teraz musi my wystarczyć mini łazieneczka i zamontowane classeny tetydy)

http://forum.muratordom.pl/uzytkownik95801.htm

• 2 months później...

Hej

melduje się kolejny wielbiciel Guliwera:) Co prawda jeszcze nie zaczęliśmy, mamy nadzieję na wiosnę 2010 ale inne śledzimy z zapałem. Elewacja- rewelacja:)! Jak zrobiliście te paski? Tam są jakieś szczeliny czy to po prostu tylko inny kolor farby? I co to za umywalka i armatura w tej małej łazience?

Hej

witamy kolejna fanke Guliwera i czekamy na efekty :)

W lazience bateria prysznicowa to Deante Cubic, ta na zlewie jest tez Deante ale niepamietam modelu ale nie jest to ta, ktora tam ma byc, mamy kupiona w troszke innym ksztalcie.

Paski na elewacji sa zrobione w innym kolorze tynku, sa biale tak jak wneka tam gdzie sa drzwi i brama.

Pozdrawiamy serdecznie :)

Witam wszystkich wielbicieli Guliwera! Jestem na etapie zakupu projektu i z zaciekawieniem śledzę poczynania innych, którzy wybrali ten projekt, planuję rozpoczęcie prac od początku 2010 roku.

Dziękuję Taysonowi za tak rozległy materiał poglądowy, świetnie!

Pozdrawiam z centralnej Polski !

Tyson widze ze prace idą do przodu pełna parą ;-) Mieszkacie juz??bo w łazience widzę szczoteczki do zębów ;-) i kwiatek juz nawet jeden jest ;-)

Dzieki za elewacje- fajnie sie oglada jak powstaje cos takiego samego w prawie tym samym czasie - no i macie juz wreszcie własna wersje paskow ;-) A właśnie one są równe wypełnione tynkiem nie wklęsłe jak u nas?Jesli tak to musiał ktos miec cierpliwosc wypełniac je potem do równa. ;-) Teraz tylko podsufitka rynny i dom bedzie gotów.

Łazieneczka na gorze bardzo fajnie wyszła. Podoba mi sie półka pod umywalke-fajna. A w garderobie nie dostajecie zawrotu głowy??? To są płytki???

Pozdrawiam i czekam na dalsze pomieszczenia ;)

Dziekujemy wszystkim za odwiedziny :)

Celinka scianka ma 108 cm... mieszkamy juz na dziko bez przeprowadzki ale jak skonczymy malowanie gory to bedziemy zwozic rupiecie :)

Paski sa wypelnione jasniejszym tynkiem, wykonawcy niezle sie nameczyli ale zrobili to bardzo ladnie:)

W garderobie sa plytki lososiowo - brazowe - na zywo wygladaja lagodnie :) i przyjemnie, wielu osobom podobaja sie najbardziej z calego domu :)

Wlasnie montujemy szyby na scianie w kuchni, mam nadzieje ze do konca nast tygodnia kuchnia bedzie wkoncu skonczona :)

Witam!!!

Chciałbym napisać że bardzo ładnie wam elewacja wyszła. Jeszcze tylko podbitka pod okapem i będzie jak "ta lala" ;-) Możecie mi rozjaśnić w głowie co to za "szyba" w kuchni? Jeśli to możliwe prosiłbym również o podanie jakiej szerokości jest "szpara" pomiędzy słupem i ścianą (na zewnątrz na prawo od drzwi wejściowych) Ocieplaliście styropianem 12-stką prawda?

pozdrawiam sedecznie

Witaj.

U nas same nowości;-) Ja pod koniec listopada przystępuję do egzaminu na uprawnienia budowlane, w lutym powiększy się nam rodzina, projekt się "adaptuje" tak więc chyba od wiosny trzeba będzie zacząć kopać.

Jeszcze raz gratulacje domku. Widać dbałość o najdrobniejsze szczegóły i kompleksową aranżację wnętrz.

pozdrawiam

• 3 weeks później...

Daaaawno mnie u was nie było. No ale, co się odwlecze ...

Nie wdając się w szczegóły: pięknie. Normalnie kopara opada. Potrafię sie jedynie zdobyć na gratulacje. No to gratuluję.

Kotka z Tysonem - zdjęcie, że palce lizać.

Ogólnie tylko dodam, że nabycie kota po wybudowaniu domu, to dość powszechna praktyka. :D

Pozdrawiam.

Tomkwas - witam ponownie w naszych czterych katach :) ...

... szczerze to daaawno u Was nie bylam... wchodze... patrze... a Wy macie juz ful wypas! Jestem w szoku :) no i jednoczesnie gratuluje, slicznie u Was!

No i gratuluje nabycia zwierzaczka :) jak sie sprawuje? Nie niszczy nowych nabytkow :)? My sie troszke zmulamy, ale zaczynam juz kupowac pierdolki wiec niedlugo zacznie byc coraz bardziej przytulnie.

Havenka, dzieki! A co u Was? Widze, ze prace ruszyly :)

Pozdrowionka