Igor_Celina 27.11.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Hej hej jak tam idzie wykanczanie guliwera???? Czekam na zdjecia. Dopracujesz pewnie kazdy drobiazg a potem jak wymieciesz zdjecia to pospadamy a krzesel..... czekam juz na ta chwile asekuracyjnie poduszki leza za krzesłem żeby zamortyzowac upadek Wiec czekam ...i myslę ze nie tylko ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 27.11.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Celinka, jeszcze troszke zapal mi cos opadl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 27.11.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 o widze ze w miedzyczasie pojawily sie nowe zdjecia salonik miodzio - zazdroszcze slicznej błyszczącej podłogi a co do urzadzania (bo piszesz ze u nasz bylo szybciutko) to jeszce duzoooo mi brakuje... ale mysle ze reszta przyjdzie z czasem. Budzet jest juz nadszarpniety wiec trzeba zwolnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 27.11.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Celinka, jeszcze troszke zapal mi cos opadl myslalam ze tylko ja tak mam ale widze ze wszytkich to dopada A tak na marginesie jak sie robi te cytaty tutaj. Bo mi wychodza calkiem inaczej niz Wam wszystkim Mozesz mi napisac? Sorki ze tak u Ciebie w komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 28.11.2009 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 A tak na marginesie jak sie robi te cytaty tutaj. Bo mi wychodza calkiem inaczej niz Wam wszystkim Mozesz mi napisac? Sorki ze tak u Ciebie w komentarzach HMM, ja wciskam cytuj no i wycinam co niepotrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 29.11.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 HMM, ja wciskam cytuj no i wycinam co niepotrzebne blondynka ze mnie jakos nigdy nie zwrocilam uwagi na "cytuj"w prawym gornym rogu..... ja kombinowalam przed "odpowiedz" i później tam wklejakalm cytaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 29.11.2009 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 hehehhe, no nie ale dobrze, ze juz wyjasnione;) my dzisiaj dokonalismy kilka zakupow, m in kupilismy tapete do kuchni, kilka pierdolek, wazonikow, uchwyty na papier toali, dywan, wieszaczki do lazienki i kilka pierdolek do kuchni... poszlam tez na latwizne i zamiast docelowych lamp kupilam papierowe w ikei heheh jako tymczasowe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łaciatek 01.12.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Witajcie Śledzę budowę Waszego Guliwerka od samego początku. Pięknie go urządzacie w środku. Będziecie moją inspiracją kiedy będę urządzać mojego. My jesteśmy na etapie fundamentów. W następnym roku SSO, a za dwa latka pewnie reszta, mam nadzieję Jeśli to nie kłopot, to czy mogę prosić o kosztorys budowy? Będę naprawdę wdzięczna Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 05.12.2009 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Witam, dziekuje za odwiedzinki Bardzo mi przykro ale w tej chwili, nie mam pod reka jakichkolwiek papierow, sama nie wiem gdzie one sa, bo zycie na dwa domy nie jest zbyt latwe Jesli bede pamietac to po przeprowadzce podesle. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stazee 05.12.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Cześć Tyson W sumie to ja mam skany przedmiarów od was. jakby co to służę. Jakbyś chciała zapytać o egzamin, to tak.... plan wykonałem pozdrowienia dla Ciebie i Twego mężczyzny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 05.12.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 OK - to informuje - wszelkie inf odnosnie skanow - pisac do Stazee !!!! Oczywiscie gratuluje i dziekuje za pozdrowionka. Rowniez podrow żonke no i ... teraz czekamy na dzidziusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 09.12.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 witam widze nowe meble w domku - super, pewnie kazdego dnia cos nowego wnosisz do domu Swieta beda juz na swoim????? Mam takie pytanie. Gdzie zaplanowaliscie stół u siebie? Ja wlasnie kupilam do nas, krzesel brak na razie i tak sie zastanawialam jaki Wy macie plan dotyczący stolu. Będzie gdzies? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 09.12.2009 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Celinka stolu nie bedzie ... tzn jest w kuchni duzy na 4- 5 krzesel, ktore tez dopiero zakupilam hehe bo nie moglam sie na nic zdecydowac. jesli chodzi o wiekszy stol to moze kiedys bedzie zakupiony i rozkladany w razie potrzeby, ale na razie nie planujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 17.12.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Jaka jasność u Was nastała teraz to bym tylko w toalecie na gorze siedziała A właśnie jak tam najwieksza łazienka??? Bo tak w tajemnicy ja trzymacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 01.01.2010 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Celinka, lazienki na razie nie robimy,gdyz mam dosc wszelkich majstrow w domu jak odsapniemy to zaczniemy ale na sama mysl wyboru kafli to odechciewa mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 01.01.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 witam w Nowym Roku!!!!! cisz była cisza a tu nagle wszystko gotowe nawet firanki w oknach GRATULUJEMY przeprowadzki dół prezentuje sie znakomicie a co do lazienki ... to jak znow sil nabierzesz to nawet ie mysle jaka wypieszczona bedzie lazieneczka po chwili przestoju Pozdrawiam i Duzo szczescia na Nowy Rok!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 04.01.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Gratuluję przeprowadzki, ślicznie macie i chyba imprezka sylwestrowa się odbyła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stazee 06.01.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Witam. Żona prosiła przekazać że pięknie... Tyson, Igor_Celina mam do was pytanie. Ile musi być wysokości w garażu od dołu nadproża do stropu aby nie było kłopotów z montażem bramy garażowej segmentowej lub uchylnej. Ile u was wynosi ten wymiar. Na wypadek gdybym nie jasno sformułował pytanie załączam rysunek: http://i9.photobucket.com/albums/a87/stazi1977/pytanie.jpg pozdrawiam Stasiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 06.01.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Witam. Ile musi być wysokości w garażu od dołu nadproża do stropu aby nie było kłopotów z montażem bramy garażowej segmentowej lub uchylnej. nie mam jak teraz zmierzyc...powiem tylko ze my zrobilismy dokladnie tak jak w projekcie i nie bylo problemow. Jesli wczesniej Tyson Ci nie poda jak juz bede miec mozliwość podam jak jest u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 07.01.2010 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Witam wszystkich, szczerze mowiac to myslalam, ze nikt do nas nie zaglada bo nie wiem dlaczego ale nie przychodza mi zadne powiadomienia o odp na emial ... dzisiaj wchodzei patrze a tu kilka nowych postow Izulek, dzieki! Tak juz pierwsza impreza zaliczona nawet odbylo sie bez strat mimo, ze byly nawet gry w pilke w salonie Celinka, rowniez dziekujemy. Wiele rzeczy jest tymczasowych - jakos nadal nie mam nastroju do latania po sklepach i kupowania pierdolek Teraz jestem na etapie urzadzania japońskiej sypialni łóżko juz mamy, szukam jeszcze lamp i gadzetow Stazee dzisiaj zmierze i dam znac Pozdrowienia dla wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts