Izulek 05.05.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Ok, jak zrobię to prześlę, a jakie płytki macie w łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 05.05.2009 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Na razie zamowilam tylko do kibelka, poprawia sciany i maja zaczac klasc. Wybor padl na organza z opoczna, kolor szaro - bialy. Do malej lazienki mam jeszcze nie wybrane, zastanawiam sie nad Calle albo widzialam tez takie super szare z motywami japonskimi, nie pamietam jaka to kolekcja. Ta mala lazienka jest przy sypialni a do sypialni podoba mi sie ta kolekcja: http://www.meble.vox.pl/kolekcje-mebli/--kokeshi--/sypialnia/ wiec mysle ze by fajnie pasowalo. Jesli chodzi o kafelki do duzej lazienki ktora bedziemy robic.. hmm nie wiem kiedy hehe to moze wybierzemy Linero z opoczna, takie fajne kolorowe. Ale znajac mnie to pewnie kilka razy bede zmieniac zdanie Na razie czekam az zaczna kibelek, zobaczymy jak wyjdzie A Wy jakie macie wybrane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 05.05.2009 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 O - znalazlam - to takie:http://html.tubadzin.pl/kolekcja.php?id=228&powrot=kolekcje&typ=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 05.05.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Ja tez zastanawiałam się nad organzą do dolnej łazienki, ale mąż nie chciał żeby było tak szaro-buro i wybrał jazz z opoczna ecru i czerwień plus dekor z kółkami. Nad linero też się zastanawiałam, mamy chyba podobny gust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 05.05.2009 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Jazz tez mi sie podobaly ale nasz kibelek jest taki maly ze niestety nie moglismy klas kafli w takim rozmiarze. Widzialam tez super kafle czerwone, szare, kremowe - kolekcja Loft z firmy Marconi. Maja tez super dekor - nute, ktora wypelnia sie fuga - byly swietne ale rozmiar tez byl za duzy wiec pozostala nam organza Na poczatku chcialam ulozyc w kolorze ecru polaczonym z brazem, ale cos czuje, ze mam sklonnosc w wyborze do tonacji kremowo - brazowej wiec wybralam szare aby caly dom nie byl jednakowy Te panele, ktore kupilismy do salonu, kupilismy w Leroy Merlin, firma Egger, kolor chyba dab palony, potem jeszcze to sprawdze. To czekam na zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 05.05.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Obejrzałam te Loft, bardzo fajne, ale nie znalazłam tego dekoru. Egger to dobre panele, tak słyszałam. My będziemy mieli Quick step, też dąb stary satynowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 05.05.2009 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 hehehe niezle, bardzo podobne, tylko troszke drozsze macie Na poczatku tez chcialam qiuck step, ale podobaly mi sie takie za 120 zl i zrezygnowalam http://www.eplytki.pl/oferta.php?op=product&id=46412 http://www.eplytki.pl/oferta.php?op=product&id=46413 tu jest ten klucz, byl tez czerwony. Na zywo wygladaly super! Ja uciekam na budowe na kontrole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 05.05.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Ładne płytki ( płyty w sumie ) w kuchni Ładna powierzchnia wyszła. Rozumiem, że takie same pójdą w salonie / koło kominka ? pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 05.05.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Hej, tak - te same plytki beda ulozone w przedpokoju i dookola salonu rowniez przy kominku ale pod samym wkladem i kamienna obudowa bedzie taki sam kamien, jak dookola wkladu. W srodku salonu beda panelowe deseczki Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 06.05.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Hej, tak - te same plytki beda ulozone w przedpokoju i dookola salonu To fajnie Też tak będziemy mieli ... Fajna taka jednolita powierzchnia a nie w każdym pomieszczeniu z "innej wsi" pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 07.05.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 No ładnie i przytulnie się u Was robi Pamiętasz o nazwie marmuru? Ja dostałam pierwszą wycenę obudowy kominka - 6 000 zł plus wkład. Szok lekki przeżyłam ... naprawdę tyle to kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 07.05.2009 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Hej, jak tylko spotkam Pana od kominka to sie dowiem. A jaka masz obudowe kominka zaplanowana? My placilismy: wklad 3300 + robocizna 2000 + material 1000 + 400 kamien = 6700 za calosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 07.05.2009 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Hej, tak - te same plytki beda ulozone w przedpokoju i dookola salonu To fajnie Też tak będziemy mieli ... Fajna taka jednolita powierzchnia a nie w każdym pomieszczeniu z "innej wsi" pozdrawiam, majki HEJ, dokladnie wyznajemy ta sama teorie :) Wlasnie wrocilam z Waszego Dziennika - ale macie swietne plytki - co to jest za gres ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 07.05.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 A robiła Wam to firma - salon kominkowy czy ktoś indywidualnie? I czy materiały, kamień kupowaliście sami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 07.05.2009 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Robil nam to Pan, ktory wykonuje kominki, wszystkie materialy kupowalismy sami, tylko kamien zalatwil Pan Kominkarz. Kamien policzyl po 500 zl/m2 a jak bylam zobaczyc u Kamieniarza to podal mi cene 600 zl/m2. Ostatnio czytalam w watku o kominkach, ze za podobna obudowe - nawet jeszcze mniejsza, taka na ktorej ja sie wzorowalam, zycza sobie 12 tys hehehehe :lol: Wczoraj dostałem wycenę od kominkarza. 1 - 12.8 tys zł http://img6.imageshack.us/img6/944/w491v3.jpg 2 - 12,0 tys zł http://img19.imageshack.us/img19/5743/w753v2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 07.05.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 No ceny zabójcze, ja przed chwilą rozmawiałam z Panem kamieniarzem, który robił kominek u koleżanki, może uda mi się go namówić na zrobienie u nas kominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 07.05.2009 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Szok z tymi cenami, roznice sa masakryczne i zaleza chyba od "widzi mi sie" wykonawcy ja lece na budowe zobaczyc co sie dzieje... i czekam na Wasze zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 07.05.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Hej, tak - te same plytki beda ulozone w przedpokoju i dookola salonu To fajnie Też tak będziemy mieli ... Fajna taka jednolita powierzchnia a nie w każdym pomieszczeniu z "innej wsi" pozdrawiam, majki HEJ, dokladnie wyznajemy ta sama teorie :) Wlasnie wrocilam z Waszego Dziennika - ale macie swietne plytki - co to jest za gres ???? Ariana - Valverde, seria Bamboo pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 14.05.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 oo widze ze w kibelku na dole tez dajecie lustra z dwoch stron Prace ida szybkim tempem Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 14.05.2009 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Hej, od poczatku mielismyl plan zeby dac lustra po ponoc maja "powiekszyc" pomieszczenie , zobaczymy jak to wyjdzie... a wasze daja efekt powiekszenia czy myslisz, ze to nic nie daje ? Prace ida pelna para, czas wybrac kafle do malej lazienki a ja nadal nie wiem jakie :D:D Kuchnie mieli tez juz zaczac i sie nie odzywaja, ale coz... chyba trzeba sie do tego przyzwyczaic. Od dzisiaj przychodza jeszcze poprawiac sciany - beda robic nocami Na razie planowo dostalismy tylko drzwi zewnetrzne (okna mialy opoznienie, kuchnia tez...) ciekawe jak bedzie ze schodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts