Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika "GULIWER pewnego Tysona"

Tyson

Recommended Posts

• Odpowiedzi 283
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

u nas kuchnia prawie cala. Brak jeszcze tapety i farby na scianach, blachy nad kuchenka (okapu - w pudle juz siedzi ale nie ma go kto przywiesic ;-) ) i listew wykonczeniowych niektórych. Brak jeszce drzwi do pom.gospodarczego ale nie robie ich nim nie wytapetuje sciany. a tapeta powinna dzis lub w poniedziałek najpozniej dotrzec do mnie.

Sciany w salonie mi poprawiaja ale skonczą nie wczesniej niz we wtorek więc w sumie stoję z pracą.

Dzis na działke dotrze kostka na taras moze od poniedziałku zaczna układac no i balkon dzis sie kafelkuje ;-)

U Was z dnia na dzien cos przybywa - fajnie ;-)

A dziękuję :)

Ta we Fridzie to jeszcze i tak nie skończona, bo bedzie jeszcze wanna obudowana pomarańczową mozaiką, więc tych akcentów będzie więcej.

KOminek będzie się robił w czerwcu albo na początku lipca, wybraliśmy już wykonawcę, ten pierwszy salon w którym byliśmy, po innych wycenach on był najkorzystniejszy cenowo.

Dzieki Celinka :)

Judka, schody sa z jesionu,na maila przesylam cene. Namiar moge dac, Pan jest z Poznania. Na prawde polecam.

Wlasnie wrocilam z Waszego dziennika, macie swietna balustrade! Czy mozesz napisac z czego ona jest i ile kosztuje:)? Kiedy bedziecie konczyc kuchnie?

Pozdrawiam!

Hej, My mieszkamy na pomorskim :) Pan od schodow przyjechal najpierw na pomiar a potem zgodnie z umowa na montaz. Szczerze moge polecic. Montuja w calym kraju.

Co do balustrady to jest super!!!!!! Gratuluje pomyslu.

Trzymam kciuki za Wasza kuchnie, moi mieli sie zjawic dzisiaj i niestety nadal ich nie ma.

Hej

a blaty w kuchni tez będziecie miec tak po całości razem z parapetem??? Bo widze ze mebelki siegaja okien

ja chyba tak jak Wy z niecierpliwoscia czekam na Wasza kuchnie ;-)

u nas dzis dojechała blacha za kuchenke - wisi juz na scienie i oby nie odpadła ;-) i dom zaczyna nabierac kolorku z zewnatrz ;-) Tyle ze pogoda do bani i torchę to potrwa nim skonczą ;-(

Pozdrawiam

HEJ,

tak blaty maja isc w okna, to duzy plus tego projektu, ze tak fajnie wychodza. Do tego po bokach maja isc w dol do podlogi.

Celinka wklej zdjecie z blacha do dziennika bo ja wlasnie zastanawiam sie co zrobic na scianie, myslalam o mlecznej albo czarnej szybie ale juz sama nie wiem.

Nadal tez nie wiem jaki kolor zlewu i jaki okap :D

Mysle tez nad kolorami do calego domu, w kuchni kolor wyszedl ladnie ale mamy zrypane sciany i beda cale poprawiane.

dalas gdzies kolor fioletowy??

I co z wiatrolapem?

Pozdrawiamm

u nas tez sciany nie sa idealne Byly poprawiane i czesc jest spoko a reszta dalej mnie wnerwia.

zdjecia z blachą nie będę miec na razie poniewaz blacha jest z naklejką ochronna i nie chcę jej zrywac jeszcze jakis czas zeby nie uszkodzic

fioletu nie mam nigdzie. Moze wyladuje jeszcze w salonie poniewaz chce dodac tam na jedna sciane jakis fajny kolor który pasowałby do brazu i tego jasniejszego kolorku na scianach - cos zeby fajnie sie uzupelanialo Ale jeszcze nie wiem co ;-)... może zielony????

a wiatrołap nadal "łysy" Chcialam kupic na jedna sciane tapete do malowania Silla z Castroramy (znalazlam w necie realizacje- to taka z wielkimi kolami) ale niestety juz jej nie ma w Castoramie ;-(

ja w kuchni poza tapetami mam tynk bez gladzi - bo te gładzie jakos gładko nie wychodzą wiec sie wnerwiłam i zostawiłam tynk - mam sciany ze "strukturą" ;-) i w sumie jest ok

hehe, co do gladzi to moje wygladaja jakby byly w strukture: ;)rys, wglebien i dziurek ;) nie moge na nie patrzec :D

ja chyba zrobie caly dol jasniutki, w kuchni mam melon, taki jasny kremowy, i chyba polacze go z salonem przez dodanie jasnego bezu i ciemnego bezu/ kawy z mlekiem i taki dam tez do gory przy schodach. chcialam kupic czerwone cegielki, takie a'la oryginalne cegly, ale zeby zrobic to do wysokosci strychu to niestety wychodzi troszke drogo ;)

A widzialas kolor roku duluxa? Taki morski/ blekit - do tego w castoramie albo leroy widzialam bardzo ladne tapety - moze to by ci pasowalo do wiatrolapu.

Zielony z brazem tez jest ok - my bedziemy miec takie zestawienie wlasnie w wiatrolapie. Na jednej scianie bedzie tapeta w kolorze brazowym z zielonymi kwiatami, dwie sciany beda zielone, takie jak kwiaty a dwie brazowe jak tapeta.

Do malego pokoju na dole mam biala tapete w czarne kleksy i ten pokoj chyba zrobie bialo - szaro- czarny albo bialo - czerwono - czarny

I zastanawiam sie nad sypialnia, podoba mi sie kolor roku duluxa, ale mysle tez nad fioletem....

Wiesz co, jestem zla, bo schody weszly nam na drzwi w malym pokoju - a i tak te drzwi przesunelismy bo widzialam ze wy mieliscie ten sam problem.

Nie wiem co robic, czy zostawic bo i tak otwieraja sie do srodka, czy przesuwac otwor w drzwiach ale wtedy znowu narobia mi syfu:(

A co do tynkow bez gladzi to ja zaluje ze stracilismy kase na gladzie, nie daruje tego naszemu wykonawcy ;(