DORA I ZIBI 11.01.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Witam ,my również budujemy Guliwera jesteśmy z Slaska i oczywiście na bieżąco śledzimy wykończenie waszego domku. Jesteśmy jeszcze w `krzakach`,ale już mniej wiecej wiemy jak miałoby wyglądać wnętrze naszego domku.Jesteśmy pod wrażeniem waszych pomysłów ,pozatym miło pewne rzeczy podpatrzeć.Pewno bedzie to dość nietypowa prośba ,ale bardzo podobają się nam z żoną wasze schody.Wiem ze wykonawca pochodzi z Poznania więc ciężko bedzie zkorzystac z jego usług,ale bardzo prosze jesli to możliwe o podanie kosztu takich schodów .Chcemy mieć rozeznanie cenowe i jakąkolwiek rozeznanie na ten temat-ponieważ schody są naprawde sup er .Pozdrawiam Zbyszek i Dorotahttp://img192.imageshack.us/img192/4286/pb300257.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 14.01.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 No.... chwile oko przymknąłem, a tu takie .... rzeczy.... Gratulacje z okazji przeprowadzki. Pięknie żeście to wszystko urządzili. Normalnie cud miód i orzeszki. Niektórych rzeczy zazdrościmy szczerze. Za to półkę pod telewizorem mamy identyczną. Telewizor, to już nie. Pozdrawiam i życzę spokojnego wykańczania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 22.01.2010 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 dorota i zibi - piekne drzwi! tylko pozazdroscic my ze wzgledu posiadania psa i aktualnie kota nie zdecydowalismy sie na te, ktore od samego poczatku wybralismy - z wloszczowej z pionowa szyba -sliczne byly... no ale trzeba bylo kupic taka wersje, aby potem nie miec wyrzutow tomkwas - dzieki! polka oczywiscie ikea, nie mam czasu latac po sklepach a tam wszystko na miejscu co prawda jest jeszcze ze starego mieszkania... moze wkrotce wymieni sie na nowa, czas pokaze wiele rzeczy mamy niedopracowanych ale jakos nie mamy ochoty na razie na precyzyjne urzadzenie - nie wiem czy kazdego chwyta dolek po budowie - ale nas dopadl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Garbicz 26.03.2011 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Witam serdecznie! Zapraszam na stronę fanklubu domu Guliwer: http://www.domguliwer.pl Na stronie można umieszczać własne domy na mapie Polski i komunikować się z innymi właścicielami domów Guliwer. Dodatkowo można stworzyć własny kosztorys oraz przeglądać aktualne kosztorysy i galerie innych użytkowników. Pozdrawiam i do zobaczenia w naszym fanklubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts