Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika "GULIWER pewnego Tysona"

Tyson

Recommended Posts

Witam ,my również budujemy Guliwera jesteśmy z Slaska i oczywiście na bieżąco śledzimy wykończenie waszego domku. Jesteśmy jeszcze w `krzakach`,ale już mniej wiecej wiemy jak miałoby wyglądać wnętrze naszego domku.Jesteśmy pod wrażeniem waszych pomysłów ,pozatym miło pewne rzeczy podpatrzeć.Pewno bedzie to dość nietypowa prośba ,ale bardzo podobają się nam z żoną wasze schody.Wiem ze wykonawca pochodzi z Poznania więc ciężko bedzie zkorzystac z jego usług,ale bardzo prosze jesli to możliwe o podanie kosztu takich schodów .Chcemy mieć rozeznanie cenowe i jakąkolwiek rozeznanie na ten temat-ponieważ schody są naprawde sup er .Pozdrawiam Zbyszek i Dorota

http://img192.imageshack.us/img192/4286/pb300257.jpg

• Odpowiedzi 283
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No.... chwile oko przymknąłem, a tu takie .... rzeczy....

Gratulacje z okazji przeprowadzki. Pięknie żeście to wszystko urządzili. Normalnie cud miód i orzeszki. Niektórych rzeczy zazdrościmy szczerze.

Za to półkę pod telewizorem mamy identyczną. Telewizor, to już nie. ;)

Pozdrawiam i życzę spokojnego wykańczania.

dorota i zibi - piekne drzwi! tylko pozazdroscic :)

my ze wzgledu posiadania psa i aktualnie kota nie zdecydowalismy sie na te, ktore od samego poczatku wybralismy - z wloszczowej z pionowa szyba -sliczne byly... no ale trzeba bylo kupic taka wersje, aby potem nie miec wyrzutow :)

tomkwas - dzieki!

polka oczywiscie ikea, nie mam czasu latac po sklepach a tam wszystko na miejscu :D co prawda jest jeszcze ze starego mieszkania... moze wkrotce wymieni sie na nowa, czas pokaze ;)

wiele rzeczy mamy niedopracowanych ale jakos nie mamy ochoty na razie na precyzyjne urzadzenie - nie wiem czy kazdego chwyta dolek po budowie - ale nas dopadl :)

• 1 year później...

Witam serdecznie!

Zapraszam na stronę fanklubu domu Guliwer: http://www.domguliwer.pl

Na stronie można umieszczać własne domy na mapie Polski i komunikować się z innymi właścicielami domów Guliwer. Dodatkowo można stworzyć własny kosztorys oraz przeglądać aktualne kosztorysy i galerie innych użytkowników.

Pozdrawiam i do zobaczenia w naszym fanklubie.