soltissimus 28.10.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Ależ idziecie jak burza. Jeszce trochę a wprowadzicie się Fajnie mieć już okna? U nas widać dopiero zaczątek okien, ale marze o tym, żeby sobie przez nie wyglądnąć. Są to co prawda ona piwnicy, ale liczy się idea. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 28.10.2008 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Właśnie zajrzałam do Waszego dziennika. Widzę, że macie też zawziętą ekipę Okna sa super a jeszcze lepsze to to, że już mamy garaż Dzisiaj patrzeliśmy czy autko się tam zmieści Ogólnie takie powstawanie ścian daje wiele radości bo widać już wielkość pomieszczeń.... a co dopiero pomyśleć jak już postawią wszystkie do końca... To szybkich budowlańców i słoneczka życzymy (jak zwykle zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 28.10.2008 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Brawo, ale cudnie idzie mimo takiej pogody Tak sobie pomyslalam, ze pewnie sie bedziecie juz wprowadzc, kiedy my ruszymy z reszta! Ale u nas odpoczynek mile widziany, moze Kanary jakies... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 02.11.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Idziecie jak burza. Gratulujemy:) Ma być kilka dni pogody. Oby jak najdłużej. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 04.11.2008 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 HEJ! Pogoda póki co jest w miare ok, na szczescie nie pada hihi wiec robota idzie do przodu. Widzialam, ze wy tez niezle zasuwacie .... Ja juz nie moge doczekac sie stropu bo bedzie juz idealnie widac wielkosc pomieszczen parteru Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 04.11.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 oj dzieje się u Was:) Na razie jeszcze nie krzyczą o mrozach. Tfu, żeby nie zapeszyć Pozdrawiamy i 3mamy kciuki. Walczcie, bądźcie dzielni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 04.11.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Ale juz fajnie wszystko u Was widac! Pewnie jak zajrze nastepnym razem, bedzie strop Na czeka juz tylko zasypywanie, hydraulika, chudziak i oblewanie zera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 06.11.2008 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Soltissimus mrozy odganiam myslami w kazdej chwili, u nas poki co pogoda jest ladniutka, (tzn ze nie pada:) Havenka strop chyba zaczynamy jutro, o ile dojedzie jak juz mowilam daj znac kiedy to oblewanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 06.11.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No to chyba jutro oblewamy Wasz strop i nasz chudziak:) Fajnie sie zapowiada dlugi weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 06.11.2008 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No to super, to szykuje sie imprezka Moze Soltissimus do nas dolaczy... no i zapraszamy innych Bobow Budowniczych, ktorzy maja cos do oblania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 06.11.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Cześć pracy.Widzicie. Zacząłem oglądanie dzienników od Haveny i wpisałem się tam odnośnie popijawy. Będę musiał zrobić małą korektę. Dziękuję za zaproszenie. Jakoś może uda się spiknąć. Przede wszystkim zaś gratuluję tempa. Jest przeogromniaste. Lecę wpisać się do Haveny i poprawaić ostatni wpis:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 06.11.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 aaaaaa, gratuluję też otwarcia drugiej strony. Kolejna okazja odnośnie soboty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 06.11.2008 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No ładnie, ja tu wpisałam Cie na liste gosci jako pierwszego a Ty sie tu nam "wychylasz" Nie bój się .. my z Havenka o Was nie zapomnimy Co do imprezki to pasuje nam piatek i sobota wiec do zgadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 07.11.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Fiu fiu. Troszkę do was nie zaglądałem a tu tyyyle zrobione. My akurat PO wianku więźbowym. W dzienniku chyba coś napisze na temat kaca ... Rada przed tą waszą sobotą: ALKOHOL PITY Z UMIAREM, NIE SZKODZI NAWET W DUŻYCH ILOŚCIACH. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 07.11.2008 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 No Tomkwas zapraszamy do dolaczenia do wspolnego swietowania:), dzieki za rade, mam nadzieje ze bedziemy sie kontrolowac Zyczymy ladnej pogody! Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 07.11.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 To co? Ja już kupiłem kilka piwek. Jedno za Haveny stan zerowy - co by zima była łagodna i równie łagodnie przeszła w wiosnę. I co by start dalszych robót przerósł wszelkie oczekiwania. Drugie za Tomkwasa - w imię zasad i pamiętaj - walcz, w końcu walczysz o swoje:) Trzecie za Was - za strop i ciąg dalszy. Choć Tomkwas też się przymierza. I czwarte za mnie - powód jakiś zawsze się znajdzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 07.11.2008 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Witamy Imprezke rozkrecamy i weekend ropoczynamy. Drineczek: http://i372.photobucket.com/albums/oo165/BudowaTysona/th_drink.jpg I piwko: http://i372.photobucket.com/albums/oo165/BudowaTysona/th_piwo.jpg A odchodzac od imprezki to.... Do nas dzisiaj przyjechal strop, powstaly jakies podciagi ... jutro ekipka ma wolne i ruszamy ze stropem w poniedzialek. Zdjecia z dzisiaj dodamy jutro. To pozdrawiamy i trzymamy (zreszta jak zwykle kciuki za pogode. To do uslyszenia jutro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stazee 08.11.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 cześć Tyson sprawdź priv pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 10.11.2008 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Stazee - wyslalam wszystko co mialam na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 13.11.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Ja juz doszlam do siebie po tym dlugoweekendowym oblewaniu Dzieki za wsparcie, nie lubie pic sama (maz abstynent...) Jak strop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts