Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika "GULIWER pewnego Tysona"

Tyson

Recommended Posts

• Odpowiedzi 283
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Właśnie zajrzałam do Waszego dziennika. Widzę, że macie też zawziętą ekipę :)

Okna sa super a jeszcze lepsze to to, że już mamy garaż ;) Dzisiaj patrzeliśmy czy autko się tam zmieści ;)

Ogólnie takie powstawanie ścian daje wiele radości bo widać już wielkość pomieszczeń.... a co dopiero pomyśleć jak już postawią wszystkie do końca...

To szybkich budowlańców i słoneczka życzymy (jak zwykle zresztą;)

Cześć pracy.

Widzicie. Zacząłem oglądanie dzienników od Haveny i wpisałem się tam odnośnie popijawy. Będę musiał zrobić małą korektę. Dziękuję za zaproszenie. Jakoś może uda się spiknąć. Przede wszystkim zaś gratuluję tempa. Jest przeogromniaste. Lecę wpisać się do Haveny i poprawaić ostatni wpis:)

To co? Ja już kupiłem kilka piwek. Jedno za Haveny stan zerowy - co by zima była łagodna i równie łagodnie przeszła w wiosnę. I co by start dalszych robót przerósł wszelkie oczekiwania. Drugie za Tomkwasa - w imię zasad i pamiętaj - walcz, w końcu walczysz o swoje:) Trzecie za Was - za strop i ciąg dalszy. Choć Tomkwas też się przymierza. I czwarte za mnie - powód jakiś zawsze się znajdzie:)

Witamy :) Imprezke rozkrecamy i weekend ropoczynamy.

Drineczek:

http://i372.photobucket.com/albums/oo165/BudowaTysona/th_drink.jpg

I piwko:

http://i372.photobucket.com/albums/oo165/BudowaTysona/th_piwo.jpg

A odchodzac od imprezki to....

Do nas dzisiaj przyjechal strop, powstaly jakies podciagi :)... jutro ekipka ma wolne i ruszamy ze stropem w poniedzialek.

Zdjecia z dzisiaj dodamy jutro.

To pozdrawiamy i trzymamy (zreszta jak zwykle :) kciuki za pogode.

To do uslyszenia jutro!