soltissimus 01.02.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Co podgonię, to odskakujecie... I dobrze Tak trzymać. Tynki będą maszynowo? Że się tak zapytam, które drzwi wybierzecie? Podobają mi się te drugie. Nad wyraz fajowe Ja niestety nie jestem jeszcze na etapie wybierania płytek itp. Może podczas przerwy... Podobają mi się płytki drewnopodobne. Ale z reguły jest tak, że jak coś mi się podoba, to jest to drogie. Dziwna zależność. I nie wiem dlaczego Pozdrawiam i 3mam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 01.02.2009 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 HEJKA Soltissimus, co do drzwi to jeszcze nie wiemy. A jesli chodzi o plytki to mamy ten sam problem, albo sa za drogie albo jak czytam opinie na forum to rezygnuje z wyboru.... Zaraz wpadne do Was zobaczyc co slychac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 03.02.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Wlasnie przegladam Wasz dziennik zobaczylam kafelki ktore chyba planujecie w duzej lazience...usmiechnełam się bo walsnie dzis przywiozlam takie do domu - tez do duzej lazienki Tyle ze z innym dekorem(tam sa 3 do wyboru) z takim z rozowymi kwiatkami Wiec chyba bedzie u nas krolowac Fiji (bo tak sie nazywaja plytki - dla tych co czytaja) w lazience Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 03.02.2009 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 HAHAHA - ale numer. Dzisiaj bylismy u znajomych i tez maja w lazience te, ktoremy wybralismy ale na dol do toalety To ukladajcie lazieneczke - juz nie moge sie doczekac Macie moze jakis projekt wizualny z tymi kaflami? Moze uda mi sie podpatrzec cos ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 04.02.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Projektu wizualnego nie mamy - wszytsko tylko rozrysowne na papierze nie mam cierpliwosci do programow w ktorych mozna ukladac kafle, a wymyslamy sobie wszystko sami. wiec wizualnie i do tego w "realu" moze bedzie na stronce juz gotowe za-mam nadzieje ze max 3-4-tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 04.02.2009 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Hej, to super, ja mysle ze my za 4 tyg to odpiero bedziemy konczyc tynki wiec moze uda mi sie cos od Was sciagnac Ja znalazlam program na stronie Paradyż do projektowania lazienki, mozna tam sobie chociaz rozplanowac wanne, meble, zlew itp. bo do ulozenia jakiegos wzoru z kafli to tez nie mam cierpliwosci To trzymam kciuki za kafelkowanie ) JUZ NIE MOGE SIE DOCZEKAC! A do malej lazienki i toalety tez juz macie wybrane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 04.02.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 w malej toalecie na dole mamy kupione plytki zebrano - opoczno a do lazienki przy sypialni o zgrozo jeszcze nie!!!!! rwe wlosy z glowy i nie moge nic znalezc co by mi odpowiadalo. Tam tak malo miejsca jest i trzeba prysznic i umywalke i kibelek zmiescic a my wszystko na jednej scianie tej na wprost jak sie wchodzi bedziemy miec - nie tak jak w projekcie-tak ze ciezko mi jakiekolwiek kafle tam porozmieszczac sensownie......moze Wy juz jakis pomysl macie??????? PS a teraz wlasnie mam nadzieje kladzie sie juz podloga w kuchni...., po poludniu zobacze. co do waszych drzwi to moim faworytem sa te drugie - swietne - tez takie chcialam z duza szyba ale maz mnie "przeglosowal" w tej kwesti - bo jemu by przeszkadzalo ze za duzo cieni widac przez takie drzwi, co sie dzieje w srodku - ustapiłam....ale i tak nadal mi sie takie podobają z duża tafla szyby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 04.02.2009 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 HAHAHA ale numer, te zebrano tez nam sie podobaja i myslelilismy wlasnie zeby ulozyc je w malej lazience na gorze:)Jeszcze podobaja mi sie Metalic i Opirius z Opoczna... A moze do malej lazienki Symfonia z Paradyza?http://i372.photobucket.com/albums/oo165/BudowaTysona/th_symfonia_d.jpg Albo Madera:http://i372.photobucket.com/albums/oo165/BudowaTysona/madera_duze2.jpg Do salonu chyba wybierzemy te, w kuchni beda jasniejsze, te jasne rowniez beda dookola salonu i w holu oraz przy kominku. Mysle ze mozna je polaczyc z ciemniejszymi, ktore beda na srodku salonu:http://i372.photobucket.com/albums/oo165/BudowaTysona/th_icaParadyz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 04.02.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Wlasnie wrocilam z salonu z plytkami, z katalogiem plytek cersanitu widzialam ekspozycje niektore cudne sa. Zabieram sie do wybierania ostatnich do malej lazienki na gorze. Widze ze podobaja sie nam takie same plytki, tez myslalm o tych Madera Dzis musze wybrac - ciezko bedzie. ale Panowie od ukladania mnie gonia i musze zdecydowac dzis bo jeszcze potem na plytki trzeba czekac. W salonie na podlodze u nas bedz panele, jakos nie umiem sie przekonac do salonu w plytkach - wizualnie mi sie bardzo podobaja ale tak dla siebie jakos nie widze - mimo podlogowki zawsze zimne mi sie wydaja Zaglebiam sie w katalogu....pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 04.02.2009 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Tez wybieram sie do salonu obejrzec wystawki z plytek, ale dzisiaj bylo u nas pelno sniegu, az strach sie ruszyc, na dzialke ledwo dojechalam Co do paneli w pokoju - chcialam na srodku pokoju panele a dookola + przy kominku + w kuchni jasny gres. Niestety chyba ze wzgledow, ze tak powiem praktycznosci wybierzemy same kafle. Wlasciwie to niezbyt mi to pasuje, bo juz znalazlam panele, ktore by mi pasowaly - ale zobaczymy ... u nas jest tak - im dluzej wybieramy to zawsze i tak wracamy do poczatkowego pomyslu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 08.02.2009 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 A ja zaglądam do was regularnie. I pazury gryzę zazdrośnie. I do końca życia będę się zastanawiał, czy ta przerwa na zimę to był rzeczywiście dobry pomysł.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 09.02.2009 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Zima? Jaka zima ... U nas jest gorąco To wracajcie do roboty - moze nas przegonicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 09.02.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Ale wy już tak daleko z przodu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 10.02.2009 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 hehe, ale mysle ze z Waszym tempem to macie szanse nas przegonic,tym bardziej ze mysle ze my troszke przystopujemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 11.02.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Sprzedajemy mieszkanie i może się okazać, że terminy nas straszliwie pogonią. To może być, że masz rację.No to wtedy parapetówka wspólnie. Oby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 11.02.2009 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 My tez jestesmy na etapie sprzedazy mieszkania... jak Wam to idzie ? Jesli chodzi o budowe to nie wiem czy nas przegonicie (ale bede dopingowac) bo dzisiaj nasz Wykonawca przywiozl 8 osob + on jako kierownik + 3 elektrykow = 12 osob - prawie jak z tych programow co wchodza i dom buduja w kilka dni hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 12.02.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 No to nie dogonimy A sprzedaż mieszkania na etapie papierów u notariusza. W sobotę lub poniedziałek jedziemy podpisywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 12.02.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 O proszę, ładna rozmowa się tu toczy. I Tomkwas się wybudził ze snu:) Tempo rzeczywiście macie przeogromniaste. Ale dobrze, tak 3mać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 13.02.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Pewnie nie będę oryginalna, ale muszę to napisać - prace na budowie idą w takim tempie, że aż trudno uwierzyć. Gratuluję Budowniczych Dachówka też mi się podoba. My również czekamy na okna, będą za ok.3-4 tygodnie. Trochę się przestraszyłam tą sprawą z oknami u Ciebie, co prawda nie zamawiałam w tej firmie, ale różnie to bywa z dostawcami pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 13.02.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Hej! Jestem pelna podziwu! Sprawnie Wam wszystko idzie, domek pieknie rosnie. Oby tak dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts