Tyson 27.02.2009 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 A prosze bardzo A jak tam architekt? Garaz dorobil ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 27.02.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 A prosze bardzo A jak tam architekt? Garaz dorobil ? A już nie chcę nic pisać. Jeszcze nie Na początku była gadka, że do końca roku złożymy wniosek o pnb. Potem, że jeszcze czas, do wiosny daleko, do marca na pewno będzie. Ekipa czeka, dzwoni, a architekt nic nie ma, a marzec już!!! Ech, szkoda słów i nerwów. Głupio nam trochę przed ekipą, bo mówiliśmy że ruszamy wiosną, a chyba się to nie uda. Poza tym mamy zamówione bloczki i porotherm, który czeka do wiosny. WIOSNA ZA 3 TYGODNIE!!!!!!!!!!!!!!!!! A my nie mamy gdzie tego składować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 27.02.2009 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Oj to niedobrze, to trzymam Moniczka kciuki! Pogon tego architekta, podziwiam Cie za cierpliwosc!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 27.02.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 A jeszcze zapytam jaką macie teraz ściankę kolankową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 27.02.2009 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Scianka jest podniesiona o pustaka, mamy chyba 3 pustaki+wieniec czyli... cos okolo 100 cm. Zmierze jak wyschnie posadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 27.02.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Scianka jest podniesiona o pustaka, mamy chyba 3 pustaki+wieniec czyli... cos okolo 100 cm. Zmierze jak wyschnie posadzka Dzięki za odpowiedź. Czyli i tak mniejsza niż nasza. Nasza będzie na 4 porothermy czyli 100cm plus wieniec. Będzie miała około 115cm. P.S. Nie musisz mierzyć, 3 pustaki mi wystarczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 27.02.2009 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 pamietaj jeszcze zeby najlepiej przedluzyc okap przy podnoszeniu zeby zachowac proporcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 27.02.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 pamietaj jeszcze zeby najlepiej przedluzyc okap przy podnoszeniu zeby zachowac proporcje Przy podnoszeniu czego? My ściankę kolankową najprawdopodobniej obniżamy o jeden pustak Czy wtedy też musimy o czymś pamiętać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 27.02.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 obnizacie?? to jaka wy mieliscie w projekcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 27.02.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 obnizacie?? to jaka wy mieliscie w projekcie ? No jak to jaką 140 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 27.02.2009 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 tak, tak, wlasnie znalazlam w Twoim dzienniku, hahahahaha, 140....hmmm... prawie bym sie tam zmiescila Smialo obnizaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM1719504764 05.03.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Witam, projekt i realizacja pieknie opisane ps. teraz czekamy, az @ponury63 przeniesie moje wpisy z dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 06.03.2009 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 HEHEHE, powiem szczerze, ze juz sie przyzwyczailam, ze komentarze sa w Dzienniku Sama na poczatku dodalam komus komentarz w dzienniku, bo jak byk, jest pod spodem "odpowiedz" wiec myslalam ze kazdy moze tu dodawac komentarz hehehe Ponury musi cyhyba cos wymyslec, zeby zablokowac dostep innym uzytkownikom do dodawania komentarzy w Dziennikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 08.03.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Witam, przeczytalem calosc i wychodze z podziwu Jednoczesnie swietny material dla mnie planujemy guliwera 2g tez z solbetu. Pozdrawiam Hej dziekujemy i trzymamy kciuk za Wasi, no i witamy kolejnych Guliwerkow Witam, przeczytalem calosc i wychodze z podziwu Jednoczesnie swietny material dla mnie planujemy guliwera 2g tez z solbetu. Pozdrawiam A tak konkretniej jaka lokalizacja..? Pytam bo również budujemy Guliwera w okolicach Lublina http://forum.muratordom.pl/uzytkownik86638.htm Witam, przeczytalem calosc i wychodze z podziwu Jednoczesnie swietny material dla mnie planujemy guliwera 2g tez z solbetu. Pozdrawiam A tak konkretniej jaka lokalizacja..? Pytam bo również budujemy Guliwera w okolicach Lublina Lubartów, ale rozmowe przeniesmy do komentarzy @Tyson'a aby nie smiecic http://forum.muratordom.pl/uzytkownik88595.htm Spokojnie, Tyson juz przyzwyczail sie dokomentarzy w jego dzienniku hehe, ale Ponury zawsze szybko dziala wiec wpisy pewnie niedlugo poprzenosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 08.03.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Ponury musi cyhyba cos wymyslec, zeby zablokowac dostep innym uzytkownikom do dodawania komentarzy w Dziennikach Niestety, raczej nie da rady; nawet nie wiem, czy jest to możliwe na razie o wiele prostszej >> sprawy nie idzie załatwić.. i dziesiątek innych też Warto zawsze po napisaniu posta zerknąć, czy wszystko jest OK, w razie czego usunąć go więcej w temacie http://forum.muratordom.pl/wpisy-w-cudzych-dziennikach,t145198.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewcia81 09.03.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Tyson świetny projekt,ja cąły czas nad nim mysle cyz go brac,bede sledzic twoje kroki,powodzeniaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 11.03.2009 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Hej Ewcia, powiem szczerze, ze jak dla nas ten projekt jest idealny co prawda wprowadzilismy kilka zmian, ale tylko drobnych Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 17.03.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 wracając do naszej rozmowy na P.W. schody mamy bukowe wtedy nie pamietalam a dzis akurat bylam u gosci od schodow bo beda male poprawki i mi przypomnieli a schody i jedne i drugie ladne są. A bedziecie je bejcowac na ciemny kolor? Czy jakos inaczej masz w planie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 17.03.2009 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 HEJ! my tez bedziemy miec bukowe. Kolor ma bycc wenge, takie tez planujemy drzwi To mowisz, ze i te i te ladne? Ja nie moge sie zdecydowac! Pan robi jeszcze jeden projekt, jak tylko go dostane to dam znac! A jak tam kuchnia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 17.03.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Czekam wlasnie na telefon od Pana od kuchni czy wyrobil sie i wszystko jest gotowe czy nie Jesli tak to od czwartku ma zacząc. Ja na razie dzielnie malowanie rozpoczełam, jeden pokoik i kibelek na dole skonczone juz w kolorkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts