Anka.Cyganka 04.09.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Hej Czy ktoś wie czym różni sie pojemnosc netto i brutto w lodowce? Rózni producenci różnie podaja a chce porównac bo niby większa może okazać sie mniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 05.09.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 pojemność Brutto to pojemność całkowita, czyli chłodziarka+zamrazalnik, a Netto to objetość chłodziarki, albo zamarażalnika tak mi sie wydaje nic innego nie przychodzi mi do głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anka.Cyganka 06.09.2008 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 no w tym prpblem ze nie. Producent podaje np calkowita pojemnosc brutto 120 litrow w tym chlodziarka 100 a zamrazalnik 20 , i netto np 110 w tym chlodziarka 95 a zamrazalnik 15.nie wiem gdzie te litry znikaja? moze półki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 06.09.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 no w tym prpblem ze nie. Producent podaje np calkowita pojemnosc brutto 120 litrow w tym chlodziarka 100 a zamrazalnik 20 , i netto np 110 w tym chlodziarka 95 a zamrazalnik 15. nie wiem gdzie te litry znikaja? moze półki? pewnie tak więc może patrz na wysokośc i szer. lodówki, wybierz taka która najbardziej Tobie pasuje, pod wzgledem wyposażenia itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skama 07.09.2008 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Gdzie znikają te litry - nie wiem. Ale myślę, że jest to tak samo jak z pensją brutto i netto /duża część pieniędzy też gdzieś znika /.Przy zakupie lodówki patrzyłabym na netto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts