dorcha 04.09.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Elektryk, który okablowuje mój dom powiedział, że do płyty indukcyjnej powinnam mieć jakis "mocniejszy" kabel, chodzi już o kabel ciągniony ze słupa. Mówił, że drogo takie rozwiązanie drogo wychodzi i odradzał mi płytę. Nie wiem co robić?? Czy mimo kosztów (tylko jakich??) położyć droższy kabel, czy darować sobie płytę. Planowałam płytę gazową, ale wiele dobrego słyszałam o indukcji. Proszę o poradę. Dorota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yacol 05.09.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Chodzi chyba o kabel siłowy więc zorientuj się czy masz gdzieś w domu siłę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorcha 05.09.2008 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Raczej nie siłę. Elektryk mówił coś o zmianie napięcia czy natężenia. Coś o słabszym oświetleniu podczas włączania płyty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 05.09.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Dorcha - jeżeli postujesz w kilku miejscach to może zlinkuj ze soba te posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.09.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 http://forum.muratordom.pl/jaki-kabel-do-plyty-indukcyjnej,t139818.htm temat zamykam do usunięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts