MI1719502487 20.07.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 My też pokój nad garażem mamy dość ciemny bo jest od zachodu. Co do koloru decyzja jeszcze nie podjęta.Co do szamba to mamy je z przodu przed domem (prawie na wprost okna z kuchni), bo przecież trzeba je jakoś opróżniać i to chyba było najlepsze rozwiązanie, z resztą cała instalacja wodna jest raczej z przodu domu, bo przecież i kuchnia i łazienki są od drogi, a ja dodatkowo pod łazienką mam pralnie. Co do izolacji i całej technicznej strony szamba to nie mogę niestety sie wypowiedzieć, bo robił to wszystko mój mąż, ale kupiliśmy betonowe kręgi i mój mąż to "składał".No i gratuluje kolejnego dziecka.Ja mam dwie córeczki, o trzecim myślę, ale nie mogę się tak do końca zdecydować. W jeśli mozna wiedzieć to w jakim wieku masz dzieci. moje mają 7 i 3 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_1719506851 24.07.2012 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 My też planujemty szambo z przodu domu z tych samych względów - cała instalacja będzie z przodu (pralnię też mam pod łazienką). Ale na razie prace u nas ustały. Na budowie cisza i spokój- mam nadzieję, że we wrześniu coś ruszymy z instalacją. Teraz muszę się zadowolić oglądaniem zdjęć z postępów innych budujących. Szukam inspiracji poszczególnych pomieszczeń, chociaż meble kuchenne już sobie oglądam:D i ogólną wizję kuchni mam.Jęśli chodzi o dzieci to synek ma 5 lat a córeczka 1,5 roku, a to w drodzwe to dla nas niespodzianka:lol2: Dobrze, że w domku jest tyle pokoi to się jakoś z czasem pomieścimy, bo w tej chwili mieszkamy w małym mieszkaniu więc troszkę będzie ciasnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Papolinek 26.01.2014 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Buduje się ktoś jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_1719506851 06.03.2014 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Buduje się buduje................. i mam nadzieję na Święta Wielkanocne zamieszkać w nowym domku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts