Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

My też pokój nad garażem mamy dość ciemny bo jest od zachodu. Co do koloru decyzja jeszcze nie podjęta.

Co do szamba to mamy je z przodu przed domem (prawie na wprost okna z kuchni), bo przecież trzeba je jakoś opróżniać i to chyba było najlepsze rozwiązanie, z resztą cała instalacja wodna jest raczej z przodu domu, bo przecież i kuchnia i łazienki są od drogi, a ja dodatkowo pod łazienką mam pralnie. Co do izolacji i całej technicznej strony szamba to nie mogę niestety sie wypowiedzieć, bo robił to wszystko mój mąż, ale kupiliśmy betonowe kręgi i mój mąż to "składał".

No i gratuluje kolejnego dziecka.

Ja mam dwie córeczki, o trzecim myślę, ale nie mogę się tak do końca zdecydować. W jeśli mozna wiedzieć to w jakim wieku masz dzieci. moje mają 7 i 3 lata.

https://forum.murator.pl/topic/107947-sybilla-sybill-2-sybilla3-posad%C3%B3w/page/18/#findComment-5425340

• Odpowiedzi 343
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

My też planujemty szambo z przodu domu z tych samych względów - cała instalacja będzie z przodu (pralnię też mam pod łazienką). Ale na razie prace u nas ustały. Na budowie cisza i spokój- mam nadzieję, że we wrześniu coś ruszymy z instalacją. Teraz muszę się zadowolić oglądaniem zdjęć z postępów innych budujących. Szukam inspiracji poszczególnych pomieszczeń, chociaż meble kuchenne już sobie oglądam:D i ogólną wizję kuchni mam.

Jęśli chodzi o dzieci to synek ma 5 lat a córeczka 1,5 roku, a to w drodzwe to dla nas niespodzianka:lol2: Dobrze, że w domku jest tyle pokoi to się jakoś z czasem pomieścimy, bo w tej chwili mieszkamy w małym mieszkaniu więc troszkę będzie ciasnio.

https://forum.murator.pl/topic/107947-sybilla-sybill-2-sybilla3-posad%C3%B3w/page/18/#findComment-5429072

• 1 year później...
  • 1 month później...